allama11 Re: Rok Tygrysa 02.02.10, 17:44 To kto jest TYGRYSEM? Do kogo ten rok należy? Ja jestem Świnia uuuuu Odpowiedz Link
allama11 Re: Rok Tygrysa 03.02.10, 18:40 To Grażynko góry przenosisz w tym roku! Gratuluję! Będę się Ciebie trzymać. Kto jeszcze jest TYGRYS? Wpisywać się migiem -bo już luty i tylko 11 miesięcy do wykorzystania. Odpowiedz Link
graz.ka Daruma 12.02.10, 23:32 co to takiego? Daruma i składanki: daruma Michael G. LaFosse Odpowiedz Link
graz.ka Tygrys - origami 12.02.10, 23:35 takiego składałam z moimi juniorami z koła: Tygrys a tu sama głowa Odpowiedz Link
graz.ka Dziś! relacja w TV 14.02.10, 02:26 o 17.30. I tu też przy okazji podziękuję: - wszystkim uczestnikom warsztatu za miłą i wspierającą atmosferę. - prowadzącym - allamie, molli, Jagodzie i Ewie za przygotowanie i poprowadzenie swoich kawałków warsztatu. - i koniecznie - Maćkowie z TPJ OŁ za inspirację, przygotowanie informacji o roku Tygrysa, darumy!, i ciekawe opowieści. Czekam na zdjęcia! Odpowiedz Link
allama11 Re: Dziś! relacja w TV 14.02.10, 12:04 Właśnie nad nimi zdjęciami pracuję. Grażka bądź czujna! Rok Tygrysa zaczął się od miłego spotkania warsztatowego. Szkoda że nie było Irenki. Odpowiedz Link
bulanka Re: Odebrałam :) 14.02.10, 21:30 Czekam z niecierpliwością na relację, najchętniej ze zdjęciami prezentującymi co było składane :0) Gdyby tylko choróbsko mnie jeszcze nie trzymało to pewnie bym dotarła na ten warsztat... A tak wolałam się do końca wykurować. Odpowiedz Link
bulanka Re: Rok Tygrysa 15.02.10, 21:29 Spotkanie wypadło super z tego co widziałam w tv :0) Fajnie zobaczyć zdjęcia. Niestety na takich miniaturkach nie za bardzo widzę jakie to pudełka Fuse (z jakiej książki?). I ciekawa jestem też co to za model był królika, którego pokazywano w telewizji. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
graz.ka Już niedługo się kończy 30.01.11, 23:20 Nadchodzi nowy, Królika. Co nas czeka? Odpowiedz Link
graz.ka Re: Rok Tygrysa 31.03.13, 08:05 Rok Węża. W 2013 roku pożegnamy majestatycznego Wodnego Smoka, a panowanie nad chińskim zodiakiem przejmie energiczny Wodny Wąż. To optymistyczny i bardzo przedsiębiorczy znak, który pozwoli nam rozwinąć umiejętności i pomysły z poprzednich lat. - tak w jednym z horoskopów zapowiadają. a tu patron roku do samodzielnego złożenia Odpowiedz Link