graz.ka 03.10.10, 15:22 Zapraszam 5 października o 18.00 - Murarska 42. Tematem będą nasze wakacyjne wspomnienia - jak zwykle trzeba przynieść własny papier. Ustalimy też terminarz spotkań na cały rok szkolny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Terminy i miejsce 10.10.10, 13:48 Na samym poczatku spotkania chwyciłysmy kalendarze i zostały ustalone terminy: 9.11.2010 - godzina 17.00, Przedszkole Niepubliczne PAPIEROWY WIATRACZEK, ul. Wapienna 21 a. Na spotkaniu Sonatinka pokaże świateczne modele, potrzebny będzie papier czerwono-zielony - kwadraty o boku 15 cm. Można przynieśc samemu lub zakupic u prowadzącej na miejscu. Do końca tego roku kalendarzowego będzie to jedyne spotkanie - ewentualnie ustalimy, kiedy i gdzie odbywa się warsztat świąteczno-gwiazdkowy - otwarty dla wszystkich zainteresowanych, a poprowadzony przez hobbystki z koła. W roku 2011: w styczniu spotkania nie ma - w tym roku w łódzkiem mamy wczesne ferie, więc czasu na spotkanie nie będzie. W następnych miesiącach spotykamy się: 1. lutego; 1. i 29. marca; w kwietniu nie ma spotkania; 10. maja. W maju zdecydujemy, co z warsztatem letnim. Wszystkie spotkania odbywaja się w Przedszkolu Niepublicznym PAPIEROWY WIATRACZEK, ul. Wapienna 21 a o godzinie 17.00. Zapraszamy! Odpowiedz Link
graz.ka co składałyśmy w listopadzie? 20.02.11, 18:08 Pamiętacie? Sonatinko, czyj to był model? I co poza tym? wzruciłam wreszcie zdjęcia na stronę - Światowe Dni Origami - ale nawet chyba nie mam tych modeli. Odpowiedz Link
graz.ka 1 lutego, czyli pojutrze! 30.01.11, 22:44 Przypominam i zapraszam. Ma być kilka całkiem nowych osób - więc proszę o propozycje skladanek -zwłaszcza nasze najbardziej doświadczone origamistki :) Mamy już dorosłe krzesła, więc będzie wygodnie :) Odpowiedz Link
graz.ka Re: 1 lutego, czyli pojutrze! 20.02.11, 18:11 Ala - kusudama ze schematu z papieru emikowskiego. Ja - kamelia z ori-clubu. To tak dla kronikarskiego porządku, bo mam wrażenie, że jednak to nie wszystko było. Odpowiedz Link
graz.ka Re: 29 marca 29.03.11, 22:02 zajączek z chińskiej stronki wymagał sporo dobrej woli i nieco przerobiony "ujdzie" :) Linki na obiecane żonkile i inne powysyłałam. Czapki z daszkiem szukam :) Odpowiedz Link