sonatinka 23.11.07, 18:50 Jutro są warsztaty w Łodzi. Zostawiłam w pracy kalendarz z ważnymi informacjami, a bez niego jak bez ręki! Powiedzcie w jakich godzinach się jutro edukujemy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzowa Re: Warsztaty w Łodzi 23.11.07, 20:42 Witam, też sie wybieram 10 -15 według moich informacji - (karteczka z Targów rękodzieła ) Pozdrawiam - Karolina Odpowiedz Link
graz.ka Re: Warsztaty w Łodzi 23.11.07, 21:59 Jejku! Sonatinko! Bez Ciebie by nie było :) A prawdę mówiąc - na warsztacie jest taki tłum, ze nie popularyzowałam już dodatkowo - i tak będzie problem,jak się upchniemy :( Odpowiedz Link
owaga Re: Warsztaty w Łodzi 24.11.07, 19:05 Warsztaty jak zawsze I klasa:-) Kartki Halinki miodzio - oczu oderwać nie można. I podziwiać trzeba za wytrwałośc, staranność i pomysł wykonania, przygotowanie do warsztatów i w ogóle za wszystko. Nie tylko Halinkę ale i pozostałe dziewczyny- Sonatinkę, Grażkę i Mollę tym razem:-) Grażko - nie zapisałam sobie czyj był aniołek - mogę prosić o podpowiedź? Jest kapitalny, ale sama go nie powtórzę, muszę się podeprzeć diagramem. owaga Odpowiedz Link
graz.ka Aniołek - Elias Neal 24.11.07, 19:10 Nie mam jeszcze zdjęcia, myślę o ogólnie aniołowym wątku na FF, ale coś pomalutku te anioły się robią. Właśnie wróciłam z Festiwalu Modelarstwa, ale się tam dzieje! Dziękuję za miłe słowa :) Odpowiedz Link
allama11 Re: Aniołek - Elias Neal 25.11.07, 20:03 No niestety ...wszystkich książek kupić nie sposób! Anioł jak motyl finezji pełen i czaru. Wianuszki pokazane przez sonatinkę pierwsza klasa. Ja modułowego origami - no nie koniecznie. Ale z braku schematów tj książki Tomoko Fuse siedziałam pół niedzieli i tworzyłam poszczególne etapy na kartkę by nie zapomnieć. Wianuszki ... no marzenie!! No a jeszcze sonatinka zdjęcia zamieściła ... ratunku!!!! chyba ksziążkę kupę. Całe szczęście, że karteczki Halinki są na forum. Będę je tworzyć stopniowo - byle do świąt się uwinąć.Dzięki babeczki. Odpowiedz Link
graz.ka Re: Aniołek - Elias Neal 25.11.07, 20:42 Alu - jesteś kochana :) PS. O smokach pamiętam oczywiście! Odpowiedz Link
owaga Re: Aniołek - Elias Neal 25.11.07, 22:23 Anioł przepiękny. Ale niestety - przeliczyłam się i nie potrafię w domu odtworzyć :-(, choć myslałam że dam radę. owaga Odpowiedz Link
graz.ka Re: Aniołek - Elias Neal 26.11.07, 18:22 Może dam radę jakąś instrukcję zdjęciową, ale to trochę potrwa. Odpowiedz Link
dzowa Re: Aniołek - Elias Neal 26.11.07, 18:27 Byłoby wspaniale, bo i ja w domu próbowałam, ale niestety pamięć zawiodła :) Pozdrawiam i dziękuję za wspaniałe warsztaty. Karolina Odpowiedz Link
graz.ka Dziś i jutro - świąteczny stół - Praktiker 01.12.07, 13:45 Pokazujemy różne proste ozdoby z koleżankami z przedszkola. Odpowiedz Link