Dodaj do ulubionych

Nowy Konsul Honorowy Ukrainy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 10:16
Nowy Konsul Honorowy Ukrainy - radio.rzeszow.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: zwis długi jakiś tam amator IP: *.toya.net.pl 21.02.12, 17:18
      A h..j nas to obchodzi.?
      • Gość: Byk Re: jakiś tam amator IP: *.tktelekom.pl 21.02.12, 18:12
        Ja słyszałem .że to krwiopijca i wyzyskiwacz ale to chyba plotki.
        • Gość: GOŚĆ Re: jakiś tam amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 19:01
          DOBRY KOZIK TO JEST
          • Gość: tede Aleksander Baczyk IP: *.147.186.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.02.12, 18:23
            Nie wiem, jakim jest przedsiębiorcą, ale prowadzenie biznesu to nie filantropia, więc trudno żeby mówiono o nim jak o dobroczyńcy lub wcale.

Natomiast jako człowiek – moim zdaniem – ma fajne myślenie. Jest otwarty i chce zrobić dla relacji polsko-ukraińskich w Przemyślu coś dobrego. Sęk chyba w tym, że w tej kwestii nie ma się przed kim u nas otwierać.

Wydaje mi się, że Ukraińcy z Ukrainy i z przemyskiego oddziału ZUwP mają się do siebie jak kwiatek do kożucha. Zdecydowanie lepiej oceniam tych pierwszych.

Moja życzliwa rada dla nowego Konsula: mniej słuchać biadolenia koleżanek i kolegów z ZUwP, a więcej rodaków handlujących na bazarze czy innych chcących robić interesy w Polsce.

Biznes nie zna sentymentów i na rozwoju gospodarczym wszyscy wyjdą dobrze, a roszczeniowość ZUwP będzie dla Konsula jak kula u nogi, więc proponuję postawić na świeże myślenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka