IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:39
Co sadzicie o zmianie sieci z Idei na Orange? Jak na razie to bylo duzo szumu
wokol tego a oferta wcale nie jest taka rewelacyjna... wolalbym swojego
dawnego Popa...
www.orange.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: novy Re: Orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:46
      Faktycznie, delikatnie mówiąc oferta Orange nie rzuca na kolana, ale może za
      jakis czas oprócz nowych taryf pojawią się promocje i będzie lepiej:) A co do
      Pop-a to pozostaje bez zmian ----> www.popaki.pl
      • chris1970 Re: Orange 19.09.05, 20:23
        Będzie lepiej jak koszty zmiany marki się zwrócą :)
        • Gość: analityk Re: Orange IP: *.mcon.pl 19.09.05, 22:24
          naiwne... koszty zmiany marki sie za predko nie zwroca, co rok beda bulili
          niezla kase za to, uslugi nowe sie nie pojawia, bo nie mamy infrastruktury w
          postaci odpowiednich nadajnikow, ceny... ceny nie spadna za wiele. reasumujac
          wiele szumu o nic
          • chris1970 Re: Orange 19.09.05, 22:36
            Gość portalu: analityk napisał(a):

> naiwne... koszty zmiany marki sie za predko nie zwroca, co rok beda bulili
            > niezla kase za to, uslugi nowe sie nie pojawia, bo nie mamy infrastruktury w
            > postaci odpowiednich nadajnikow, ceny... ceny nie spadna za wiele. reasumujac
            > wiele szumu o nic

gdzie była naiwość? nie wypowiedziałem się na temat prędkości zwrotu, tylko
            następsta zdarzeń - 1.zwrot kosztów 2. lżejsza pańszczyzna dla klientów.
            PS. mam telefonik w innej sieci, to tak na marginesie jakbyś mi coś jeszcze
            innego zarzucił.

• Gość: DariO Re: Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:49
      NO tak Pop na razie zostaje bez zmian ale wydaje mi sie ze tylko na razie bo z
      czasem zniknie i pozostanie tylko Orange Go

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka