Gość: DariO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:39 Co sadzicie o zmianie sieci z Idei na Orange? Jak na razie to bylo duzo szumu wokol tego a oferta wcale nie jest taka rewelacyjna... wolalbym swojego dawnego Popa... www.orange.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: novy Re: Orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:46 Faktycznie, delikatnie mówiąc oferta Orange nie rzuca na kolana, ale może za jakis czas oprócz nowych taryf pojawią się promocje i będzie lepiej:) A co do Pop-a to pozostaje bez zmian ----> www.popaki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Orange 19.09.05, 20:23 Będzie lepiej jak koszty zmiany marki się zwrócą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Orange IP: *.mcon.pl 19.09.05, 22:24 naiwne... koszty zmiany marki sie za predko nie zwroca, co rok beda bulili niezla kase za to, uslugi nowe sie nie pojawia, bo nie mamy infrastruktury w postaci odpowiednich nadajnikow, ceny... ceny nie spadna za wiele. reasumujac wiele szumu o nic Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Orange 19.09.05, 22:36 Gość portalu: analityk napisał(a): > naiwne... koszty zmiany marki sie za predko nie zwroca, co rok beda bulili > niezla kase za to, uslugi nowe sie nie pojawia, bo nie mamy infrastruktury w > postaci odpowiednich nadajnikow, ceny... ceny nie spadna za wiele. reasumujac > wiele szumu o nic gdzie była naiwość? nie wypowiedziałem się na temat prędkości zwrotu, tylko następsta zdarzeń - 1.zwrot kosztów 2. lżejsza pańszczyzna dla klientów. PS. mam telefonik w innej sieci, to tak na marginesie jakbyś mi coś jeszcze innego zarzucił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DariO Re: Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:49 NO tak Pop na razie zostaje bez zmian ale wydaje mi sie ze tylko na razie bo z czasem zniknie i pozostanie tylko Orange Go Odpowiedz Link Zgłoś