Dodaj do ulubionych

Czy to młody Lewandowski?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:08
Był w komisji obw. nr.7 w II LO?
Czy wielu chętnych do pracy w/w komisji odpadło?
Jeśli tak,to czy nie jest to nepotyzm?
Obserwuj wątek
    • Gość: młody lewandowski Re: Czy to młody Lewandowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:56
      Oświadczam że nie byłem w przytaczanej komisji.

młody Lewandowski
      • Gość: or Re: Czy to młody Lewandowski? IP: 83.17.119.* 12.10.05, 17:21
        A to dziwne.

Bo na I piętrze Urzędu Miejskiego wywieszone są składy komisji wyborczych i
        czarno na białym pisze, że w II LO jednym z "komisarzy" jest niejaki Grzegorz
        Lewandowski.

Zbieżność nazwisk? :o
        • Gość: z Re: Czy to młody Lewandowski? IP: 80.51.255.* 12.10.05, 17:38
          To on PiS, czy PO.bo jak Samoobrona to "fertig"
          Żałosne pytania, żałosne"forumowanie"
          • Gość: or Re: Czy to młody Lewandowski? IP: 83.17.119.* 12.10.05, 17:44
            "Przemyśl Razem", z :) Grupa trzymająca w Przemyślu władzę :)
      • Gość: free Re: Czy to młody Lewandowski? IP: 80.51.180.* 12.10.05, 23:05
        zy młody Lewandowski to rapapo?
    • Gość: yeti ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:50
      Pamiętam że takich emocji nie wzbudzał syn Marka Rząsy który faktycznie brał z
      kasy urzędu 1500 złotych miesięcznie. Tak wogóle to się Marku wycofałeś z
      forumowania po kampani czyżby koniunkturalizm?
      • Gość: or Re: ? IP: 83.17.119.* 12.10.05, 18:03
        1500 zł za uratowanie życia dwóm dzieciakom to i tak mało...

Sporo osób czyta to forum, ale się nie wypowiada... Chyba, że ktoś wywoła je do
        tablicy - tak było przed wyborami, tak może będzie po Twoim wpisie, yeti :)

pozdruffki!
      • Gość: nieżyt Re: Do Yeti... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 18:08
        Czemu zmieniasz temat?
      • Gość: Marek Rząsa Re: ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:43
        Nie prowadziłem kampanii wyborczej na forum. Odpowiadałem na kłamstwa lub
        nieścisłości kierowane pod moim adresem. Tobie yeti też odpowiem. Mój syn
        pracuje na plaży od lipca 2001 roku. Pierwszy konkurs na to stanowisko wygrał
        wtedy, kiedy ja nawet nie myślałem że będę radnym. Dla porządku, zaraz na
        początku kadencji w specjalnym oświadczeniu, poinformowałem o tej sytuacji
        przewodniczącego Rady Miejskiej. Kasa - za 31 dni lipca 2005 r. po ok. 9 godzin
        pracy dziennnie zainkasował ok. 1500 zł netto, a więc ok. 5,30 zł za godzinę.
        Twój wpis sugeruje zaś, że syn inkasuje 1500 zł co miesiąc, co jest oczywistym
        przekłamaniem. Jako ratownik pełni społeczne dyżury na krytej pływalni, a w ub.
        roku wraz z kolegami z WOPR przeszkolił ok. 3000 dzieci z zasad zachowania sie
        nad wodą. Dodam że ani on, jak też nikt z mojej rodziny nie byli zgłaszani na
        ławników, członków komisji wyborczych czy do rad nadzorczych. Przykre, że muszę
        po raz kolejny o tym pisać.
        • Gość: Julek P. Re: ? IP: 80.51.255.* 13.10.05, 05:18
          Masz, Marku, rację. Ciekawe, gdzie byli ludzie żądni sensacji, gdy przemyska
          plaża miejska była plażą rodzinną: mamusia z magistratu ogłaszała od picu
          konkurs, a wygrywał jej mężulo i syn (papiery ratownika robił w Wałbrzychu, bo
          w naszych stronach miałby duże problemy)?
          • Gość: z Re: ? IP: 80.51.255.* 13.10.05, 08:50
            Do jasnej cholery!!!Podaj nazwisko tej"mamulk" i jej syneczka!!!
            Takie pisanie można o kant dupy potłuc.Odwagi, masz czelność tak napisać, to i
            ujawnij nazwiska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka