padshah 19.02.04, 09:40 www.afghan-web.com/ ciekawy serwis, niezła grafika, dużo informacji polecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balki Re: AFGANISTAN 20.02.04, 10:53 Link do informacji dotyczących reżimu talibów i ofiar tamtego okresu. Dla ludzi o mocnych nerwach: rawa.fancymarketing.net/gallery.html www.BALKI.w.pl Odpowiedz Link
buggi Re: AFGANISTAN 20.02.04, 11:27 balki napisał: > Link do informacji dotyczących reżimu talibów i ofiar tamtego okresu. Dla ludzi > > o mocnych nerwach: > > rawa.fancymarketing.net/gallery.html > www.BALKI.w.pl nie mam slów, a te, które mi sie na jezyk cisna, nie nadaja sie do publikacji :((((((( Odpowiedz Link
balki AFGANISTAN - 70' - 90'....2001 23.02.04, 13:24 A tu parę linków, również zahaczających o lata inwazji: www.lukepowell.com/ www.joannewarfieldfineart.com/afghanindex.html i jeszcze coś o sztuce: www.electronics-ee.com/Art/Art_History/Islamic.htm www.thewalt.de/afghanistan/index_e.html www.geocities.com/CapitolHill/8117/ -------------- www.BALKI.w.pl Odpowiedz Link
balki AFGANISTAN_sporo dobrych linków 26.02.04, 10:43 WARTO tu poszperać, dobre galerie, część spośród licznych linków niestety nie działa (m.in.www.afghanland.com/home/home.html - od paru dni w przebudowie): www.afghana.com----- Balki Odpowiedz Link
balki Afganistan'2002 - Dobra dokumentacja fotograficzna 12.03.04, 13:05 Noooo, mam dla Was całkiem niezłą stronę dotyczącą prac stabilizacyjnych na terenach dotkniętych konfliktami zbrojnymi. Tradycyjnie - listę wypełnia Afganistan. Plus tej strony, to - pomijając obrazki powojenne - prezentowana różnorodnosć i specyfika krajobrazów. Są zatem bezdroża Jedwabnego Szlaku, wielbłądy, ale i śniegi Hindukuszu, jaki, błękitne jeziora, eeech... - popatrzcie sami :-) postconflict.unep.ch/photos.htm Odpowiedz Link
clelia Re: Afganistan'2002 - Dobra dokumentacja fotograf 13.03.04, 10:07 balki napisał: > Noooo, mam dla Was całkiem niezłą stronę dotyczącą prac stabilizacyjnych na > terenach dotkniętych konfliktami zbrojnymi. Tradycyjnie - listę wypełnia > postconflict.unep.ch/photos.htm Dziękuję Ci bardzo!!! Konflikty i postępowanie po nich bardzo mnei interesuje, a tej strony nie znałam. Bedę tam miała na pewno dużo do czytania! clelia Odpowiedz Link