wook 14.08.02, 17:36 Wybywam na jakiś czas... do kiedy nie wiem:) Bawcie się dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 13:00 Na jakiś czas tzn.? Mam nadzieje że pogoda bedzie Ci dopisywać bo już mi kciuki zwiędły od trzymania:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: Do zobaczenia:) IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 16.08.02, 21:42 Jakkolwiek dobrze będziesz siębawił... - wook, odezwij się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 18:26 Chyba sie bardzo dobrze bawi bo nie ma zbytnio czasu aby posta wystukać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 25.08.02, 22:40 Pewnie wook nie jest w posiadaniu laptopa, a znajduje się teraz na pełnym morzu albo zdobywa szczyty Himalajów. Tam jeszcze net nie dotarł... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do zobaczenia:) 26.08.02, 22:32 a mnie smutno ze wooka nie ma buuuu...pusto i cicho u nas...najgorsze jest to ze nie wiadomo kiedy wroci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 27.08.02, 10:21 A Ty także o nas zapomniałaś, nawet jednego posta na tydzień nam żałowałas :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do zobaczenia:) 27.08.02, 15:31 no tak...przepraszam...ale! ja przynajmniej powiedzialam kiedy wracam...i jestem zgodnie z obietnica :) a wook zniknal...i nic wiecej nie wiemy...mam nadzieje ze nas zaskoczy...oby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 22:06 Pojechał sprzedawać antyki, Być może do Afryki. A tam w buszu osamotniony Jest kompa pozbawiony :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Do zobaczenia:) 30.08.02, 19:18 a kuku!!!! pojawiam się, wprawdzie na krótko ale zawsze to coś! haha do Afryki nie zdążyłem!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do zobaczenia:) 30.08.02, 21:40 wook??? hura...ale niespodzianka :) ja chwilowo pojawiam sie niestety sporadycznie - za co przepraszam... no ale gdzie jest gosia, ga, muminek??? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Do zobaczenia:) 30.08.02, 23:01 szkofda gofciu że tylko sporadycznie, bez Ciebie smutno jak ch.... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 18:43 No tak robie co mogę aby być częściej ale jak jestem to Was nie ma - z sobą to chybasobieza długo nie pogadam :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do zobaczenia:) 31.08.02, 22:53 hihihihi...jakos nie mozemy sie przestawic na 'stary' czas...powoli powoli i wrocimy do dawnych przyzwyczajen :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Do zobaczenia:) 31.08.02, 22:54 gofciu! to wszystko przez ta długą przerwę. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do zobaczenia:) 01.09.02, 22:13 chlip chlip...chyba nie bedzie starych przyzwyczajen... musze zmieniac mieszkanie.... no i generalnie wszystko staje na glowie...ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 10:11 Nie chlipaj nam tutaj przedwcześnie, A mieszkanie zmień na bardziej nowoczesne :)))) Gdzie komputery na każdej ścianie Wyświetlały Ci będą nasze powitanie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 02.09.02, 10:14 Gofcia, ja też zmieniłam mieszkanie, to nie takie straszne! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Do zobaczenia:) 02.09.02, 12:53 brrr... nie znoszę przeprowadzek! gofciu współczuję Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 14:00 Ja juz tyle razy sie przeprowadzałem że nie znoszę przeprowadzek a do tego jeszcze remontów, malowania ścian, robienia mebli, kładzenia kafelek itd i itp. Wyrazy współczucia Gofciu, ale nie załamuj sie będzie dobrze! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 02.09.02, 14:08 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Ja juz tyle razy sie przeprowadzałem że nie znoszę przeprowadzek a do tego > jeszcze remontów, malowania ścian, robienia mebli, kładzenia kafelek itd i itp. Właśnie tak bym chciała, a nie tylko przenosić graty z miejsca na miejsce. Bo te Twoje "do tego..." oznaczałyby, że przeprowadzam się na swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 21:29 No tak na swoje ale zawsze okazuje się że jeszcze dalej można - to jest straszna tragedia - Wchodzisz na to swoje a to ciągnie z ciebie soki, Bo się nagle pokazuje że to sufit za wysoki, Tam ta lampka nie pasuje, A ta spłuczka wciąż sie psuje. Remont biegnie za remontem W dzień powszedni czy też świątek. Jak uporasz się już z jednym, Konta stan Ci mówi - biedny! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Do zobaczenia:) 02.09.02, 21:42 Muminku! posadź sobie pieniążki w doniczce, same będą rosły :))) ja nie podlewałem, więc umnie nie urosły :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 06:57 A które lepiej obrodzą - papierowe czy metalowe? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 03.09.02, 08:36 Papierowe. Metalowe szybciej się rozchodzą, no chyba to znacie! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Do zobaczenia:) 03.09.02, 10:20 tak papierowe, tylko trzeba podlewać z umiarem, co by nie rozmiękły :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 03.09.02, 10:45 A metalem można nakarmić świnkę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 16:28 A świnkę sprzedać na rombankę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do zobaczenia:) 04.09.02, 00:02 o prosze...jaki kacik ogrodniczy sie zrobil...no no...to ja moze posieje podleje i zbiore i zamiast wynajac to kupie, co? ...chociaz...to tez jest jakis pomysl... natomiast w kwestii przeprowadzek...NIENAWIDZE... przeprowadzalam sie juz tyle razy ze kazdy nastepny budzi we mnie jeszcze wieksza zlosc... ten raz bedzie najgorszy z mozliwych...tragarza mam po operacji, a w domu sprzet ciezkiego kalibru ( lodowa, pralka, szafa, lozko etc etc) ... jak sobie pomsyle to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 04.09.02, 07:17 już zaczynam płkać nad Twoim losem, a jak sobie pomyśle: o osmotnieniu facetów pod Twoimi drzwiami, To zaczynam płakać krokodylowymi łzami :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 04.09.02, 08:51 Gofa, a wyprowadzasz się chociaż do własnych czterech kątów? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Do zobaczenia:) 04.09.02, 17:54 gofa, ale w przeprowadzkach nie musi się korzystać ze swojego tragarza, mozna tragarzy wynajać:)tego swojego zostaw na cos lżejszego, szkoda go tak eksploatować, przecież może się jeszcze przydac do innych prac...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do zobaczenia:) 05.09.02, 00:16 no wiec jeszcze nie do swoich czterech katow, chociaz plan taki tez byl... ...tragarzy bede musiala wynajac bo moj to nawet do lekkich rzeczy sie nie nadaje tak bidulek zmarnowany ;) ale na razie czeka mnie czesc najtrudniejsza... znalezc to mieszkanie!... jutro zaczynam....znaczy sie juz dzis.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 11:24 Szukaj z netem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 05.09.02, 13:12 Właśnie, jak ja szukałam pokoju, to nie mogłam za cholerę dokopać się do ogłoszeń GW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do zobaczenia:) 05.09.02, 13:43 ...akurat...znacie kogos kto znalazl mieszkanie w necie??? bo ja nie... z doswiadczenia wiem ze najlepsze sa znajomosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 14:18 hahaha... miałem na myśli dostęp :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 05.09.02, 14:27 A jak się nie ma znajomości, to pozostaje gazeta z bezpłatnymi ogłoszeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Do zobaczenia:) 05.09.02, 17:55 tylko ogłoszenia w lokalnych gazetach, albo słupy i tablice ogłoszeniowe, no i oczywiście koniecznie trzeba puścić wici wśród znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 20:16 I mieć odrobinkę szczęścia i troszeczkę pieniedzy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 06.09.02, 08:33 Tak, trzeba mieć szczęście, żeby coś trafnie wybrać, przynajmniej w W-wie, ogłoszeń jest od metra. Chociaż aktualnie to i chętnych nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do zobaczenia:) 06.09.02, 12:51 wiec...na razie czekam na pewne...hmm...decyzje ...ktore zapadna kolo 12 wrzesnia...no i wtedy bede wiedziec czego szukam...chociaz juz podpytuje znajomych, ale im czlowiek starszy tym wymagania bardziej rosna... juz nie chce wiezowcow...brrr...okropnosc...interesuje mnie 'kameralny';) blok IVp... no i najwazniejsza sprawa...NET!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 06.09.02, 13:27 No tak, zapomniałam o najważniejszym, o necie!!! A spacerek po schodach faktycznie nieźle robi, sama praktykuję. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 06.09.02, 20:22 A jeśli można wiedzieć to na które pieterko szanowną panią nóżki niosą?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Do zobaczenia:) 07.09.02, 18:20 hihi, szanowną panią nóżki niosą chyba na drugie pięterko, prawda? a mnie aż na czwarte, ale nie narzekam, tłumaczę to sobie że to dla zdrowia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:34 KJesli na drugie to faktycznie nieźle robi, a juz myślałem że w jakimś wieżowcu na dziesiate :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 09.09.02, 08:51 No cóż, ja na trzecie... I ostatnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 09.09.02, 18:06 No to się za bardzo nie nachodzisz ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 10.09.02, 08:51 No może i nie, ale jak człowiek wykończony albo z zakupami to tylko marzy o dźwigu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 08:57 No patrzcie taka młoda, A już jej rączek i nóżek szkoda. Piętro to wszak jest dopiero trzecie, I na sylwetke wpływa kobiecie. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 10.09.02, 08:59 Eeeh, te Twoje wiersze!!!!! A żebyświedział, wolę spacer po plaży niąpo klatce schodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 09:56 Wiesz ze ja też bym wolał, Nie musi być plaża, mogą być pola Wokół których szumią piękne łany zboża Tak jakbym słuchał szumu fali z morza :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 10.09.02, 11:37 Nie, szumu morza nic nie zastąpi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 11:53 Chyba że szum oceanu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Do zobaczenia:) 10.09.02, 19:16 szum morza...? szum łoża...? oto jest pytanie?... co na daje radość, a co ukojenie, co daje pożądanie, a co uspokojenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 21:31 o skrzypieniu łoża słuszałem i sam odczułem ale żeby szymiało... to nie możliwe:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 11.09.02, 08:41 Morza, powtarzam, a konkretnie Bałtyku. ;) PS. Wook, z Tobą gorzej? Też opanowała Cię mania pisania wierszami??? Ratunku!!! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Do zobaczenia:) 11.09.02, 12:22 nooo!!! padły mi rymy Muminka na mózg:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Do zobaczenia:) 12.09.02, 07:26 to jest pewnie zaraźliwe, jak czarna ospa!!! czy ma ktoś lekarstwo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 13.09.02, 10:11 A czy rymowanie, To jak na grypę chorowanie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 13.09.02, 14:31 Gość portalu: Muminek napisał(a): > A czy rymowanie, > To jak na grypę chorowanie? :)))) Coś w tym rodzaju. To nowy wirus, który atakuje klawiaturę i wychodzą rymy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 20:12 A to nie wzywaj lekarza bo twoja klawiatura jest jeszcze zdrowa :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 18:19 A właścicielka ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do zobaczenia:) 17.09.02, 00:42 pewnie wedlug przyslowia: 'jaki pan taki kram' :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 17.09.02, 15:39 dokładnie, komp już się do mnie przyzwyczaił. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do zobaczenia:) 20.09.02, 11:18 oj...pusto bez Muminka i wook'a... nie ma kto rymowac... mam nadzieje ze Muminek nabierze sił i jak wroci to nas rozłozy na łopatki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 20.09.02, 12:24 To że Wook wyjechał, to wiedziałam, ale co z Muminkiem? Nie orientujesz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do zobaczenia:) IP: *.polpak-karton.pl 21.09.02, 14:48 Wpadam tu na forum - robię smutną minę :((((( Bo nic nie wiedziałem że się z Gosią minę. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do zobaczenia:) 22.09.02, 18:33 wiem...ale nie wiem czy moge powiedziec, wrocil Muminek, niech sam sie przyzna gdzie szalal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 27.09.02, 10:11 Właśnie, ja się przyznałam, gdzie szalałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Do zobaczenia:) 27.09.02, 11:06 pewnie się przyzna, ale dopiero w poniedziałek, chyba, że wróci wcześniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Do zobaczenia:) 27.09.02, 11:39 Mam nadzieję, że nie zagnało go do żadnego z krajów demoludów, bo ja chyba przywiozłam jakiegoś wirusa... :((( Odpowiedz Link Zgłoś