onalive 28.09.09, 20:27 Czy ktoś już go próbował, jaki wybrać, jaki płyn, proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: //. Re: Elektroniczny papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 14:23 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Elektroniczny papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 06:58 to nie działa natomiast polecam BICOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Elektroniczny papieros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.09, 07:26 polecam Bicom, mi pomógł. Wczoraj świętowałam dwa tygodnie bez papierosa a taki czas to u mnie REKORD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Elektroniczny papieros IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.09, 09:13 Ja nie palę trzeci rok, trzeba tylko silnej woli i wmówienia sobie konieczności rzucenia palenia. Nie pomogą zadne "cuda" jak nie ma współpracy z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
onalive Re: Elektroniczny papieros 30.09.09, 10:15 nie chodzi tu o całkowite rzucenie, chciałam poznać opinie co do tego cudu, chcę kupić ale nie wiem czy ten za 60 zł odpowiada temu za 250 zł, czy płyn za 60 zł jest taki sam jak płyn za 120 zł. To tak samo jak z telewizorem czy samochodem, proszę o opinie który jest dobry. Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l.l.l. Re: Elektroniczny papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 19:32 dobra to jest zupa z bobra, a jeszcze lepsza z wieprza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepalacz Re: Elektroniczny papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 21:39 polecam bicom bo z niego żyje fajny facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicore Re: Elektroniczny papieros IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.09, 18:22 Nie polecam elktronicznych papierosów z allegro. Lepiej troszke dołozyc i kupic w sparwdzonym sklepie internetowym lub stacjonarnym. www.nicore.pl-elektroniczne papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Elektroniczny papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 13:30 Dobre sa tez KISSBOX,na razie zacząłem stosowac,ale chyba beda efekty. Tu masz link do dobrej stronki z e-papierosami www.mptech.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
onalive Re: Elektroniczny papieros 05.10.09, 14:12 zdecydowałam się na markę mild, jak na razie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witam. Re: Elektroniczny papieros IP: *.18.36.lan.e-wab.pl 05.10.09, 16:02 Również chcę przejść na e-papierosy. Proszę mi powiedzieć który z tych elektronicznych papierosów dostępnych na allegro należy wybrać? Różnią się dosyć mocno ceną, natomiast nie wiem jak z działaniem. Czy u Nas można już gdzieś dostać te płyny/kartridże do tych fajek? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
onalive Re: Elektroniczny papieros 10.10.09, 20:05 w Wałbrzychu nie sprzedają, ja kupiłam we Wrocku w Magnolii, marka MILD jest przystosowana do płynów, sam płyn kupisz na allegro. Na razie palę i jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Elektroniczny papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 21:20 także polecam BICOM,już 3 lata nie palę,pomogło za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Elektroniczny papieros IP: *.152.149.243.dsl.dynamic.eranet.pl 10.10.09, 21:39 na mnie bicom już nie działa.moze faktycznie za pierwszym razem trzymałem sie najlepiej a teraz z ledwościa tydzień wytrzymuję po bicomie a palic sie chce jak cholera.w dodatku teraz kosztuje 100 zł,to już za drogo dla mnie interes,tym bardziej,że nieskuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Elektroniczny papieros IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.10.09, 16:43 Miałem stycznosc z elektronicznym papierosem. Dla palacza to taka zabaweczka, moim zdaniem korzystajac z tego nie rzuci sie palenia. Ja mialem jakiegos za ok 250 zl i jakis tam plyn, juz dokladnie nie pamietam. To zwykly gadzet, nie wiem jaki jest cel w uzywaniu tego - bo z pewnoscia nie rzucenie papierosow :)) Wedlug mnie do rzucenia potrzebna jest tylko silna wola, lub jakis powod zdrowotny. Te wszytskie gumy do rzucia itp. to tylko sposob na wyludzenie kasy od ludzi :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Elektroniczny papieros IP: *.chello.pl 12.10.09, 17:32 Allen Carr - Easyway. Polecam. Przeczytałem, spaliłem papierosa ( nie wiem po co ) i następnego dnia rano już nie myślałem o paleniu w ogóle. Aż dziwne. Z półtora paczki do zera od razu. Nie chce się palić. Robisz to co robiłeś codziennie, tyle że bez fajki. Normalnie rewelacja, ale podchodzisz na spokojnie. No nie wiem jak to opisać :D Po 3ch tygodniach wróciłem do tej pułapki, bo olałem niektóre części książki ( "o, jaki jestem super, mogę sobie zapalić bo i tak później rzucę jak będę chciał. w końcu to tylko moja psychika"). :/ Ale mój znajomy przeczytał i z paczki dziennie zszedł do zera od razu, tego samego dnia. Nie pali już ponad pół roku. Teraz czytam znowu, tym razem uważniej. Jestem na 28mej stronie. Trzymajcie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epeki tutaj się my Re: Elektroniczny papieros IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.09, 18:33 I tutaj się mylisz bo e-papieros to nie zabawka ani dodatkowy gadżet. Ma on na calu skutecznie walczyc z nałogiem. Możliwe,że po prostu źle dobrałes papierosy na początek i stad Twoja negatywna opinia. kupowałes na www.nicore.pl/ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Elektroniczny papieros IP: 94.254.170.* 01.12.09, 22:44 Zaryzykować można i ja tak zrobiłam (w sprzedaży są przecież też papierosy jednorazowe o niewielkiej cenie - każdy może ocenić sam). www.allegro.pl/item825754330_825754330.html Sprzedawca przekonał mnie o faktycznych zaletach produktu - brak substancji trujących, różne wkłady no i jakby nie było oszczędność - a ja akurat dużo palę. Gdyby każdy miał taką silną wolę nie byłoby dziś tego całego biznesu tytoniowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Elektroniczny papieros IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.09, 23:05 otworzyli stoisko na pasazu w tesco czy warto tam kupic i sprobowac rzucic???co myslicie o tym punkcie Odpowiedz Link Zgłoś