Gość: Gość IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.10.09, 15:26 Mam prośbe,czy ktoś z Was jechał dziś do Sokołowska z Wałbrzycha jeśli tak proszę napisać jakie są warunki na drodze czy łatwo da się dojechać autem z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oko-licznik Re: Droga IP: *.wb.energiapro.pl 15.10.09, 15:47 jeśli masz zimówki to dojedziesz - droga jest przejezdna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Droga Gość IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.10.09, 15:53 Właśnie problem bo ich nie mam:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 16:11 > Właśnie problem bo ich nie mam:(((( To się lepiej nie wybieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurus Re: Gość IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.10.09, 16:30 Jechać wolno albo w sobote, bedzie tylko mokro,ciepło przyleci do południa i piaskarki sie już uruchomią, spoko,jedziemy w góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minuta prawdy Re: Gość IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.09, 20:46 W Kłodzku normalnie zero śniegu. Szok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Droga IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.10.09, 21:33 A jak teraz jest w Sokołowsku czy nadal sypie śnieg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 09:22 Dobry, może ktoś napisać jak wyglądają ulice wałbrzycha? Śnieg, breja, czy może tylko morke, oraz wdzięczny bym był za informacje na temat odcinka świdnica-wałbrzych przez jordanów. Odpowiedz Link Zgłoś