Gość: śnieżynka IP: *.xdsl.centertel.pl 08.11.09, 11:49 Jakie wrażenia po wizycie w nowo otwartej sali "u Mikołaja" na Białym Kamieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ul Mikolaja reja Re: u Mikołaja IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.09, 12:48 czy to chodzi o ulice mikolaja reja jezeli chodzi o to to tam sie lepiej nie zapuszczac tam sie dzieja niewyobrazalne rzeczy strach tam chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: u Mikołaja IP: *.chello.pl 08.11.09, 17:45 wiem jedno warunki odbywania stażu właśnie "u Mikołaja" którego oferta były w UP od tych o których wspomnieli właściciele były zupełnie różne.... miłej zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po wizycie Re: u Mikołaja IP: *.swidnica.mm.pl 19.11.09, 23:24 Właśnie wróciliśmy z Nowej sali....Hmm...Po zapachu wydawać by się mogło, że "U Mikołaja" istnieje już ze dwadzieścia lat. Nie wiem w którym miejscu widać, że jest nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: u Mikołaja IP: *.chello.pl 20.11.09, 11:55 byliśmy tydzień temu.tragedia.syf,kiła i mogiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: u Mikołaja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.11.09, 13:10 Byłam pierwszy raz i ostatni, niestety na wejściu czuc że remont nie dał za wiele tej starej sali. Po prostu smierdzi wilgocia. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annn Re: u Mikołaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 17:46 Dla mnie porażka. Dzieciaków nawpuszczane na tyle że za gram bezpieczeństwa tam nie ma, do tego ten beznadziejny tor dla zapierdzielającyh na rowerkach, samochodzikach i innych tam... dla mnie MEGA NIEBEZPIECZNEEEEEEEEEEEEEEE, a wkońcu nie po idzie się do Krainy Zabaw żeby z dzieckiem za rączkę chodzić. No i toaleta...w miejscu do kitu, dziecko może wyjśc nie zauważone z obiektu Ja tam nie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: u Mikołaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:06 Właśnie wróciłyśmy...hmm .Faktycznie tłok i mało bezpiecznie. Może to kwestia promocji cen do końca miesiąca? Nie wiem.Na trampolinie maluszki i dzieci duuużo starsze, co przy upadkach na prawdę wyglądało groźnie.Rodzice nie opuszczają dzieci na krok, a chyba nie o to chodzi.Jeden pan "obsługuje" 3 sale, tragedia.Szkoda, ze nie ma więcej takich miejsc w naszym mieście :( i trzeba stosować metodę z braku laku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kok Re: u Mikołaja IP: *.xdsl.centertel.pl 27.11.09, 20:32 a jak z obsługą?czy osoby zajmujące się dziećmi podchodzą do tego profesjonalnie i kto tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikolaj Re: u Mikołaja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.11.09, 09:20 U "Mikolaja" czy w "Tygrysku" to nic innego jak Plac Zabaw dla dzieci tyle,ze zamiast na dworze to w pomieszczeniu.Jak idziecie z dziecmi na tradycyjny PLac Zabaw tez pilnujecie swoje dzieci i nie zostawiacie ich bez opieki.Tygrysek czy Mikolaj to nie sa domowe przedszkola gdzie pozostawia sie dzieci pod opieka osob tam pracujacych.Po pierwsze,zeby tak bylo wlasciciel musialby zatrudnic wykwalifikowany personel,a kto sie zgodzi odpowiadac za dzieci w roznym wieku i w sytuacji kiedy dzieci przychodza sie wyszalec i nie czuja zadnego respektu.Wlasciciel odpowiada tylko za to co znajduje sie w pomieszczeniu,a wiec bezpieczny sprzet i to wszystko tak dokladnie jak jest na Placach Zabawach odpowiada za sprzet konkretnie zarzadca danego terenu.Pomieszczenie zgadzam sie jest przepelnione wilgocia,ale jak moze byc inaczej kiedy po pierwsze jest to parter i nie bylo ogrzewane jak wiekszosc tego typu pomieszczen.Wiem jedno dzieci moich znajomych sa bardzo zadowolone mniej oczywiscie dorosli i to jest Wasz wybor czy pojdziecie tam z dziecmi,aby mogly poszalec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: u Mikołaja IP: 188.33.14.* 28.11.09, 14:06 smród niesamowity, po godzinie przebywania w hali ja i moje dziecko przesiąkneliśmy na wylot wilgocią, ale cóż.... dzieciom sie podoba i miejmy tylko nadzieję, że jak właściciele będą osiągać dochody to zainwestują w to co naprawdę jest tam niezbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śnieżynka Re: u Mikołaja IP: *.xdsl.centertel.pl 28.11.09, 16:00 Ok zgadzam się,że na placu zabaw też muszę pilnować dziecka-ale tam za nic nie płacę.A tu płacę za wejście i jeszcze na własne życzenie mogę spowodować chorobę dziecka.Bo wiadomo,że z wilgoci rodzą się różne choroby. Dlatego skoro powstają takie miejsca,to niech ono będzie bezpieczne dla dziecka pod każdym względem.A ciekawe w jaki sposób taki zawilgocony lokal,przeznaczony dla dzieci, został odebrany przez sanepid? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikolaj Re: u Mikołaja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.11.09, 17:15 Masz racje,ale tak naprawde to nikt ci nie kaze tam isc bylas raz masz zastrzezenia i wiecej nie pojdziesz proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: u Mikołaja IP: 188.33.196.* 01.12.09, 23:18 lepiej urządzone niż w dzierżoniowe i taniej. Byłem z dzieckiem u mikołaja juz tam 10 raz a teraz kupiłem karnet, bardzo ciepło i przytulnie, toaleta podświetlana moje dziecko i ja jesteśmy zadowoleni i żadnego smrodu tam nie ma ani wilgoci jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: u Mikołaja IP: 94.254.161.* 17.12.10, 19:00 wyglada na to ze tę opinię pisał właściciel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: u Mikołaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 21:14 OK jesli wszyscy tak negatywnie do tego podchodzicie to powiedzcie jak powinno być w tego typu miejscach. tylko konkretnie a nie że ma być ładny kolor ścian i ładny zapach... jak nie odpowiada to baw się w Małpi Gaj z dzieckiem w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remix Re: u Mikołaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 09:09 u mikołaja jest zajefajnie :) lepiej niz w Tygrysku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: u Mikołaja IP: *.centertel.pl 02.12.09, 19:58 byłam w tygodniu i były 3 osoby, więcej miejsca niż w tygrysku i taniej przede wszystkim 8zł godzina lub 15zł czas nieograniczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Re: u Mikołaja IP: *.152.144.208.dsl.dynamic.eranet.pl 02.12.09, 20:25 a gdzie dokładnie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: u Mikołaja IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.09, 20:31 A najlepsze jest to, że Tygrysek stoi pusty a samochodów przy nim tyle że niby wydawało bys sie, że tłok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: u Mikołaja IP: 94.254.161.* 17.12.10, 19:02 a teraz jego żona!haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: u Mikołaja IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.09, 20:35 Nie wiem, co chcesie od Mikołaja, wyczuwalny zapach, to zapach waszych spoconych dzieci, no a gdzie mają sie wyszaleć ??????? Zapytajcie może dzieci to wam powiedzą coś na temat "Mikołaka". Przynajmniej właściciele pomyśleli cos o naszych dzieciach, bo w Wałbrzychu to dla nich nic nie ma. A jeżeli chodzi o toalety, to osobiście byłem z moim synkiem i powiem, że czyściutko i pachniutko a jeszcze ta podświetlana ubikacja , to nastepna atrakcja dla dzieciaków w "U Mikołaja". No a jeżeli chodzi o te mniejsze dzieci to świetnie właściciele pomyśleli z tym przewijakiem. Pozdrawiam właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: u Mikołaja IP: 81.219.231.* 10.12.09, 22:17 ja też byłam już u Mikołaja Wilgoć i smród Po ujrzeniu biegającej po podłodze rybki (właśnie te robaki uwielbiają takie środowisko) ubrałam dziecko i po prostu wyszłam. Nie chcę wiedzieć co dzieje się pod tymi siatkami, aż trudno mi sobie wyobrazić ile siedzi w nich brudu!!!!!!! Więcej napewno tam nie pójdę Dziwię się tylko,że w dobie alergii fascynujecie się podświetlanymi ubikacjami zamiast brać pod uwagę czystość otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: u Mikołaja IP: *.centertel.pl 12.12.09, 18:23 byłam na otwarciu to wtedy ludzi full, teraz jest spokojnie ,moje dziecko się świetnie bawi i wreszcie wymienili właściciele oświetlenie. Byłam też w kubusiu na podzamczu, dużo dzieci ale pewnie dlatego że to początek no i nuda. Do tygryska teraz już nikt nie chodzi bo drożyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: u Mikołaja IP: *.19.5.lan.e-wab.pl 12.12.09, 21:44 A czy mogłabym sie dowiedziec w którym miejscu na podzamczu jest ten kubus i jakie ceny maja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: u Mikołaja IP: *.centertel.pl 18.12.09, 17:56 Chyba 12 zł tak jak w mikołaju na weekend. A natrafiłam na stronę www.umikolaja.pl i tygrysek.walbrzych.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: u Mikołaja IP: *.centertel.pl 23.12.09, 01:04 a mi sie wydaje ze troche jest przesady w tym co gadacie o wilgoci w Mikołaju bałam z dziewczynkami w 3 czyli Tygrysku , kubusiu i w Mikołaju w tych 3 moge znaleźdź jakieś wady. W Kubusiu jest niebezpieczna konstrukcja nie zabezpieczona nic a nic a nawet nie wykończona no a personel tragedia nie ma jak obsługa młodych miłych ludzi... Mikołaj hmhm raczej nic nie mogę zarzucic dziewczynki sie bawiły a ja spokojnie mogłam popracować na Laptopie, a Tygrysek drogi , śmierdzi starym olejem tak jakby smażalnia frytek na starym oleju .Ciekawa jestem co na to powiedział by sanepid... W Mikołaju szatnia troche do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: u Mikołaja IP: *.swidnica.mm.pl 07.01.10, 20:11 My z mężem mamy podobne opinie dotyczące tej sali co większość z was, dlatego wybraliśmy się do Świdnicy, bo tam niedawno powstała nowa sala zabaw. Bodajże Bajka się nazywa. Dowiedzieliśmy się o tym od znajomych, ale naprawdę w porównaniu z tym co mamy w Wałbrzychu to tam nie dość, że urządzone jest ze smakiem, piękne malunki na ścianach, kolorowo i bezpiecznie, to jeszcze ceny są takie że opłacało nam się pojechać autem i wydać na paliwo. Godzina zabawy w Świdnicy kosztuje - i tu uwaga 8 zł. Natomiast cały dzień 14....Co wy na to? Jedyny mankament to taki, że trudno tam trafić, bo za bardzo się nie reklamują. Ciekawe czemu. Ale naprawdę gorąco polecam, dla nas z dwójką dzieci cały dzień zabawy to koszt tylko 28 zł. Plus oczywiście paliwo, ale ile może spalić nasze autko robiąc z goła 40 km..:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venusssik Re: u Mikołaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 18:14 Ja równiez bylam u Mikolaja i wg mojej opinii, patrzac na potrzeby dzieci miejsce jest bardzo fajne. Atutem jest kilka a nie jedna atrakcja, ogromna przestrzen, kawiarenka, czyste toalety. Żadnego smrodu... chyba, że dzieci, ale jezeli tak, oznaczaloby to, ze tracą duzo energii, bawią sie do utraty tchu i nie nudzą się. Obsługa sympatyczna, ceny atrakcyjne? Wielkie dzieki za takie miejsce! Naprawdę polecam. A wy rodzice, ktorzy macie nie wiadomo jakie poczucie wlasnej waznosci itp. jak jestescie niezadowoleni, to wybierzcie pieciogwiazdkowy hotel z bawialnia dla dzieci. Dziwie się, ze macie takie podejscie. W koncu po tylu czarnych latach Walbrzych przestaje byc taką dziurą bez możliwosci dla maluchow w wy narzekacie, Troche wyrozumialosci - popatrzcie na swoje pociechy i zobaczycie, ze takie miejsca sa przyjazne :)) Moje smyki byly megazadowolone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: u Mikołaja IP: *.xdsl.centertel.pl 08.01.10, 19:39 fajną robisz sobie reklamę!!!!!!!!!!!!szkoda ze nie piszesz prawdy o smrodzie,o wilgoci itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarna Re: u Mikołaja IP: 92.15.194.* 28.08.10, 14:57 syf wilgoć i tyle wstydilibyscie się otwierać taką spelune dla dzieci ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GITA Re: u Mikołaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 11:53 czytając opinie widać ,że walka jest chyba między tymi dwoma obiektami hahahahaha a ja uważam ,że faktycznie trzeba przyciągnąć klienta a nimi są dzieci i tu trzeba włożyć pracy ! co najważniejsze Mikołaj jest na plusie bo ceny są w miarę realne na kieszeń rodziców i dobrze ,że jest ktoś kto potrafi dać radosć wszystkim dzieciom a nie tym których na to stać - więc skoro paniusie stać płacić bajonskie sumy niech idą i płacą a Mikołaj niech będzie dla normalnych dzieci które też chciałyby być dziećmi a nie - patrzyły się przez wystawę jak inne się bawią bo rodziców niestety nie stać na takie drogie zabawy ! i komu się niepodoba niech nie chodzi tam a mnie podoba się to ,że jest miejsce gdzie dzieci mogą się tanńszym kosztem pobawić - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszek Re: u Mikołaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 16:29 Ty magda ty się kopnij w cymbał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: u Mikołaja IP: *.greyc.ensicaen.fr 09.01.10, 14:04 Śmieszek - cymbał to cię chyba zrobił, skoro nie pozwalasz Magdzie wyrażać swoich opinii na form.. Jeżeli woli jeździć do Świdnicy, do Bajki, to jej sprawa, nie broń jej tego...Tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurier Re: u Mikołaja IP: *.gl.digi.pl 09.01.10, 14:22 A my tez jeździmy do Świdnicy, i tez uważamy że jest lepiej i ładniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: u Mikołaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.10, 15:47 Ale nie ma to jak w Exploraparku, zrobiłem tam synowi 10 urodziny. Było super, miła obsługa , wykwalifikowany pedagog, gry i zabawu logiczne, nie ma żadnego tarzania sie w śmierdzących i oplutych kulkach. Dla solenizanta prezent, gry i konkursy z drobnymi upomnikami. każde dziecko wychodzi ze zrobionymi przez siebie bryłami.Naprawdę fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: u Mikołaja IP: 77.255.90.* 17.01.10, 12:39 Bylam ostatnio na urodzinach u Mikołaja, mój maluszek zostal tam zaproszony. Po prostu tragedia- smród i wilgoć. Dziwię się, że sanepid to puścił!Dla takich maluszkow, jak mój synek jest tam po prostu niebezpiecznie! Bylam tam pierwszy raz i już tam nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SARA Re: u Mikołaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 13:39 Byliśmy z dziećmi wczoraj moim zdaniem SUPER,a Ci co piszą negatywne komentarze to na pewno konkurencja haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słowik Re: u Mikołaja IP: 62.233.138.* 18.01.10, 16:14 No tak, biorąc pod uwagę twoje rozumowanie, to ten kto wysyła negatywy jest z konkurencji, a ten kto chwali to robi sobie reklamę. Otrząśnij się ! My w każdym razie tam nie pójdziemy, już raczej sprawdzimy tą Świdnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: u Mikołaja IP: 94.254.161.* 17.12.10, 19:08 Gołym okiem widać,że NEGATYWNYCH opinii jest duuuuuuuuuużo więcej,a te pozytywy jak nic od właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil73 Re: u Mikołaja IP: 83.238.44.* 27.01.10, 18:21 Właśnie wróciliśmy ze Świdnicy z Sali Zabaw i powiem wam, i to bez żadnej ściemy, że rzeczywiście jest tam SUUUPER. Dzieciaki się wyszalały, w bezpiecznej i mega kolorowej sali. Co prawda zdarzają się dłuższe kolejki do barku, ale warto chwilkę poczekać bo maja tam naprawdę wyśmienitą kawę. Do tego wszystkiego brak wstrętnego zapachu, który towarzyszy naszym salom w Wałbrzychu. Jednym słowem właściciele "BAJKI" pozyskali sobie kolejnego stałego klienta, a jak mówią coraz ich więcej przyjeżdżających z naszego miasta. Duży plus i naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoli Re: u Mikołaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 17:01 byłam dziś z dzieckiem; to, co piszecie, to wszystko prawda: czuć wilgoć, obiekty nie są zabezpieczone..., ale nie to było dla mnie najgorsze; dzieciaki szalały, spociły się, choć obrane były tylko w podkoszulki i dresy, a Pan - właściciel pootwierał na oścież (!) okna, na moja uwagę, że tu są dzieci aż mokre od potu, a na dworze jest mróz odpowiedział, że "musi się wywietrzyć"; nie pójdę tam więcej: jeśli życzenie klienta nie jest najważniejsze, nie mówiąc od zdrowiu dzieci, nie jest to lokal do polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: u Mikołaja IP: *.centertel.pl 08.02.10, 14:40 Pewnie z konkurencji Pani. Ja chodzę już z 50 raz ze swoimi i nic podobnego nie widziałam. Bardzo mi się podoba a dla Pani mam radę: niech Pani siedzi w domu lepiej z tymi obtłuszczonymi dziećmi i wydaje kasę na fajki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: u Mikołaja IP: *.centertel.pl 08.02.10, 16:23 Znaleźliscie ludzie Temat ,ale doceńcie tego co miał intencje dobre! dla NUUUdnego szarego Wałbrzycha ! Dla mnie jest ok a komu się nie podoba to niech nie chodzi ... Moje dzieci też są zadowolone.Myślę, że najwięcej mają do powiedzenia Buraki...Co nawet nie byli na placach zabaw np; Bielany i.t.p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: u Mikołaja IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 12:46 Rozumowanie ludzi jest tragiczne, jezeli ktoś napisze źle o mikołaju to konkurencja, czyli mile widziane są tylko dobre opinie, ale wtedy uwaza się ze napisał to sam właściciel Przecież to co tu piszą ludzie to prawda bo w lokalu jest wilgoć Jeżeli to komuś nie przeszkadza to będzie chodził bawic się z dieckiem i tyle Mam wrażenie że nie walczą ze sobą właściciele tych lokali tylko klijenci stworzyli sobie temat i prowadzą teraz wojnę Każdy z tych lokali ma swoich przeciwników i zwolenników Niektórzy pójdą do tygryska a niektórzy wybiorą mikołaja Ceny są już przecieź identyczne a w weekendy jest nawet taniej w tygrysku Swoją drogą to zadziwiające bo na forum o tygrysku mozna znaleźć tylko 5 opinii a tutaj, az wrze Wałbrzych to nienormalne miasto ludzie sami nie wiedzą czego chcą, a to jest naprawdę przykre!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: u Mikołaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:41 zgadzam się z przedmówcą, szanowni Państwo zostawmy złośliwości na boku, nawet o wadach mozna mowic w sposób bardziej przyjazny, nie emancypujmy nienawiścią, przykro się czyta tego typu oczerniania.. ja byłam zarówno u mikołaja jak u tygryska, bo obu tych wizytach zapytalam mojego syna gdzie wolalby się bawic, gdzie mu się bardziej podoba...dal mi jasną odpowiedz,nie odpowiem Panstu jednak jaką by nie wzniecac kolejnych burzliwych dyskusji, polecam, zadajcie to pytanie swoim dzieciom. To one, a nie my powinny miec prawo wyboru. aniela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: u Mikołaja IP: *.centertel.pl 14.09.10, 08:16 Właśnie byłam w Mikołajku i powiem że, właściciele zrobili remont w największej z sal jest bardzo przyjemnie nie wygląda ten lokal jak wyglądał jest czyściutko i przyjemnie no i dodali super Atrakcje .Zupełnie inaczej wygląda i już nie śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: u Mikołaja IP: *.dialog.net.pl 11.04.10, 12:50 11 kwietnia 2010 Dzień Żałoby, u Mikołaja to czas na zabawę bo jest otwarte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: u Mikołaja IP: 92.15.194.* 28.08.10, 14:55 U Mikołaja porażka sala obrzydliwa urządzona tanim kosztem aby kasa szła do kieszeni własciciele do bani... jeden wielki syf zadzwonie do sanepidu jak mogli zezwolić na taki koszmar...... śmierdzi wilgocią; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm? Re: u Mikołaja IP: *.chello.pl 01.09.10, 12:05 a co to takiego? Pierwsze słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: u Mikołaja IP: 94.254.161.* 17.12.10, 19:12 Twoje zdziwienie nie jest dla mnie zaskoczeniem.Przecież właściciel- "wuefista" z Bożej łaski do smrodu jest przyzwyczajony siłą rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: u Mikołaja IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.10, 19:41 Pan mikołaj ma teraz wszystko w dupie bo został powiatowym radnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBR Re: u Mikołaja IP: *.centertel.pl 10.01.11, 08:11 JEDNAK WIDAĆ ZE FORUM TO NIE TYLKO WYPOWIADANIE SIĘ ...LECZ ZAZDROŚĆ LUB ZAWIŚĆ LUDZKA BO CO MA PLAC ZABAW DO RADNEGO... TO FORUM POLITYCZNE?? Odpowiedz Link Zgłoś