Gość: obserwator IP: 78.9.89.* 12.11.09, 23:32 niech ktos zgadnie...ile pan- hihihihi?? rafal bierze od swoich laikow za plastikowa opaske ..np. na kolpaki?? na dolnym slasku nie ma chyba lepszej przebitki..kto wie ..moze i w calym kraju...?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: limanowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 09:05 Gość portalu: obserwator napisał(a): > niech ktos zgadnie...ile pan- hihihihi?? rafal bierze od swoich laikow za > plastikowa opaske ..np. na kolpaki?? na dolnym slasku > nie ma chyba lepszej przebitki..kto wie ..moze i w calym kraju...?? > A jest przymus kupowania u "rafała"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: limanowka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.11.09, 09:58 no nie trzymaj dłużej tego napięcia i napisz ile bierze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: limanowka IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.09, 14:48 Opakowanie 100 szt. takich opasek kosztuje 4 zł. Czyli jedna opaska 4 gr. Z ciekawości ile tam kasują za taka opaskę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: limanowka IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 13.11.09, 15:48 Normalnie dla Klientów brał bym po 5zł..:) z założeniem..ale dla Ciebie zrobiłbym wyjątek i wzioł 10zł..:) bo pewnie potrzebna Ci była pomoc i pojechałeś ,założyli a teraz cały świat ma się dowiedzieć o tym,że zostałeś miło obsłużony i chcesz się odwdzięczyć..:) jak pięknie..:) ależ w tym wałbrzychu mieszkają porządni ludzie..;) <brawo> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: limanowka IP: 78.9.89.* 14.11.09, 19:24 chlopie ---wyraznie napisalem ,, ile bierze od laikow" a ja sie do takich nie zaliczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: limanowka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.11.09, 22:12 podaj mi adres gdzie za 100 sztuk zapłaciłeś 4 złote. I nie pisz bzdur. Nie jestem Rafał ani żaden z tej firmy. Mam też swoje uwagi co do ich usług . Ale na Boga, nie dajmy się zwariować. Jak ci nie odpowiada ten warsztat to go zmień albo kup sobie tak tanio - jeszcze raz pytam gdzie, te opaski i załóż se sam. Jest po wielu latach w Wałbrzychu sklep, gdzie naprawdę możną kupić wiele części do różnych marek aut. I to komuś przeszkadza. A ,że jeszcze można te części na miejscu zamontować to już wprowadza dewiatów w furię. Ludzie, nie bądzmy szakalami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: limanowka IP: 78.9.89.* 14.11.09, 22:41 GOSC...ty sobie pomysl tylko ile ludzie np. na strefie zarabiaja na godz. a ile ten zalosny pan rafal kasuje laikow za te opaski on jest poprostu zalosny i kiedys dostanie zrogowacienia ucha od tego dlugopisu!! zapytaj go kiedy on byl na dluzszym niz 7 dni urlopie...?? zarabiajac krocie na laikach...nie wspomne juz o jego rodzinie ktora zapier... w tym amatorskim warsztacie z amotorska ekipa..bo przecez zaden prawdziwy mechanik nie bedzie u niego zapierda...za te marne grosze kotore im placi...aha..no i wiadomo ze nikt kto choc odrobine zna sie na mechanice i ma wrunki do zrobienia czegos przy swoim aucie nawet nie popatrzy w strone TEGO SMIESZNEGO WARSZTATU ZERUJACEGO NA .....LAIKACH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: limanowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 09:28 Jakim bezmozgiem trzeba być, żeby takie tematy zakładać ??? Nie pasuje ci to nie kupuj.... pewnie kupiles cała zgrzewke tych opasek u Rafala i gul ci skacze bo przeplaciles. Żal mi Ciebie chłopie bo pewnie teraz siedzisz w domu z kalkulatorem i liczysz ile zarabia Twój sąsiad, bo nie daje ci to spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: limanowka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 10:00 Kup sobie 100 szt. za 4 zeta. 8 sztuk zamontujesz na auto a resztę wypieprzysz po roku, bo Ci będą pękały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: limanowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 18:45 no i zaoszczędzi całe 4zł..:)...bo u Rafała by zapłacił 8zł...:) hahhaah a to ile zarabiają ludzie na strefie to do władz,że traktują cię jak człowieka drugiej kategorii i zarabiasz grosze!Bo Ja na strfie wyciągam ponad 2000zł i stać mnie na opaski za 8zł..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: limanowka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.09, 18:54 W Auchan 25szt. 7,99 PLN Rewelacji nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: limanowka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.11.09, 11:54 Ceny to jedno. Nie odpowiadają - zawsze można pojechać, gdzie indziej. Mnie natomiast nie podoba się to,że przy naprawie auta zawsze potrzebne są dodatki. To silikon do uszczelki, a to inna pie... i to zawsze liczone jest do rachunku. Spoko. Tylko kiedy ktoś kasuje mnie za całe opakowanie np. silikonu - a kleił uszczelkę wielkości pięciozłotówki, to chyba reszta - a w zasadzie cała tuba bez kilku kropel - powinna znaleźć się w moim bagażniku po robocie. A tak nie jest niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedniak Re: limanowka IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 12:30 I tu trafiles w sedno licza kazda krople czegos co tak naprawde powinno byc w usludze a jaknie to do bagaznika Odpowiedz Link Zgłoś
diventex Re: limanowka 16.11.09, 13:10 Dokładnie, takie rzeczy powinny być wliczone w usługę ! Przecież mnie nigdy mechanik nie kasował za prąd który musiał zużyć na podnośnik aby zerknąć mi pod auto ? UPSSSS... chyba dałem im pomysł na dodatkowy zarobek :( A może po robocie liczyć ile plamek pojawiło się na ubraniu mechanika i wycenić czyszczenie stroju ? :> a jeśli chodzi o opaski to: allegro.pl/item812911810_opaska_trytytki_zaciskowa_2_5x100_samozaciskowa.html 100 sztuk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurtownia Re: limanowka IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 15:34 >podaj mi adres gdzie za 100 sztuk zapłaciłeś 4 złote. I nie pisz bzdur. Taśma kablowa o rozmiarze 3mm x 160mm kosztuje w hurtowni elektrycznej 2,50, produkt niemiecki, żeby nie było, że jakaś chińszczyzna. Moim zdaniem takie rzeczy to powinny być gratis, bez przesady, to są groszowe sprawy. W ten sposób Przedsiębiorca połasił się na 8 zł zysku, a stracił dużo więcej na złej opini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądry Re: limanowka IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 16.11.09, 16:05 o proszę i pokazał się wykwalifikowany wałbrzyszanin...o boże..:) i pokazał opaski na allegro za 1,11 a przesyłka 9,50..;) czyż to nie jest 10,61? więc gdzie kupiłeś za 4zł...? a po drugie policzcie liczbę klientów i dokładanie do każdego czegoś gratis..:) a wolisz mieć wyszczególnione,że Cię nie oszukali czy wolisz zapłacić dużo i głowić się za co tak dużo? Pomyśl człowieku...kilka kropel silikonu liczy Ci ktoś jak za całą tubę czyli jakieś 10zł? może 15zł? a dlaczego nie kupiłeś sobie całej tubki i sobie nie skleiłeś? trzeba jechać kupić,przebrać się,mieć miejsce na sklejenie i pewnie jeszcze dobrze to zrobić..:) Odpowiedz Link Zgłoś
diventex Re: limanowka 16.11.09, 16:55 ... nie cwaniakuj bo co jakiś czas wyskakujesz z takimi bzdurami :)) kasujesz kogoś za podłączenie telefonu do ładowarki podczas jego naprawy ? :D A opaski możesz odebrać osobiście u sprzedającego albo pojechać do hurtowni i kupić 1 zł drożej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś