Gość: Maju IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.02, 11:38 reszta nalezy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claspo Re: rozpoczynam nowy watek 24.10.02, 07:06 Na każdym zebraniu jest tak, ze ktoś musi zacząć pierwszy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon Re: rozpoczynam nowy watek 25.10.02, 08:05 Na rozpoczęcie wątku to trochę za mało. Aby nadać jakieś tempo proszę o pomysły na spędzenie nadchodzącego weekendu. Nie jakieś wydumane, ale prawdziwe. Jeśli coś się zacznie dziać tutaj, to chciałabym, abysmy byli prawdziwi. Internet zapewnia nam anonimowość, więc nie musimy udawać kogoś innego niż w rzeczywistości jesteśmy. Pozdro. ypsi Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: rozpoczynam nowy watek 25.10.02, 12:38 No ja np. spędzę łykend bardzo interesująco. sob. zjem śniadanie, wejdę do netu, zjem obiad, przyjdą gosćie, pójdą sobie, wejdę do netu nd. zjem śniadanie, wejdę do netu, zjem obiad, ja pojadę w gości, pójdę sobie, wejdę do netu Nieprawdaż, ze oryginalnie?:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon Re: rozpoczynam nowy watek 25.10.02, 14:19 Wery oryginalnie. Ja natomiast odgruzuję (posprzątam) mieszkanie po całym tygodniu, wybiorę się na rower z dzieckiem, może coś przeczytam poza literaturą fachową. A jeśli chodzi o szyby samochodowe, to nie zamarzają te które są zwrócone w stronę bloku. A pozostałe skrobiemy. Mi zamarzły dwie, przednia i tylna. Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: rozpoczynam nowy watek 25.10.02, 17:16 No nie. Albo ja nie mieszkam w tej samej Świdnicy, albo moje autko nie zna praw fizyki, chemii, meteorologii i innych, bo akurat zamarzła szyba skierowana na blok:P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon Re: rozpoczynam nowy watek 28.10.02, 08:18 Dzisiaj mamy nowe atrakcje. Wiaterek taki, że wyjątkowo cieszę się, że mój samochód waży tyle co czołg. W drodze do pracy od prowadzenia rozbolały mnie ręce. A jak usłyszałam, że wiatr przewrócił ciężarówkę, to dodatkowo miałam duszę na ramieniu. Poza miastem to autkiem rzucało jak pustym pudełkiem, teraz czekam na atrakcje powrotne. Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: rozpoczynam nowy watek 28.10.02, 15:54 JA dziś prawie całą noc nie spałem. Córcia moja przyszła w nocy, bo też nie mogła usnąć przez te wycia wiatru, a po drodze do W-cha na Sawickiej drzewo powalone i na drodze do Modliszowa drugie. Koszmar. Ja się tylko bałem. żeby mi się w nocy alarm w autku nie właczył, bo gdybym wyszedł go wyłąćzyć to nie wiem gdzie bym się zatrzymał:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon Re: rozpoczynam nowy watek 29.10.02, 14:13 Przy takiej pogodzie to ja bym tej drogi do Wałbrzycha nie wybierała. Cały czas przez las. Ale poza tym pogoda bardzo fajna dla żeglarzy. Trochę adrenaliny przy pływaniu. Znam z własnego doświadczenia. Teraz b. miło mi się wspomina. ypsi Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: rozpoczynam nowy watek 29.10.02, 21:55 Co Ty opowiadasz? Pogoda dla żeglarzy? Ja w taką pogodę nie wypłynąłbym nawet jakimś dużym sttakiem a Ty tu chciałabyś łódeczką pływać? Adrenalina? Może i tak, ale dzięki, ja postoję. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś