Gość: ds IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 13:21 Szukam pracy po godzinach dla informatyka. Szeroki zakres usług. Proszę o poważne oferty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: praca - informatyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.09, 13:53 Co znaczy szeroki zakres uslug? Moglbys w malej firmie zarzadzac AD na WS2008R2? Jest tam tez serwer na redhacie - trzeba rzucic okiem na backupy i zaktualizowac wszystko. Moze znasz jakis jezyk programowania? Tez moglbym cos miec dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: praca - informatyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 14:05 Active directory i windows serwer czy to 2000 czy 2008 znam tylko ze strony admina lokalnego ( funkcja coś jak Helpdesk, VNC i na miejscu ) w dużej rozproszonej sieci ( ponad 200 kompów ), także zaawansowana administracja odpada. pewnie bym sobie poradził, ale nie chce zgrywać wielkiego informatyka co to na wszystkim się zna. myślałem bardziej o naprawach, serwisie sprzętu i oprogramowania, wirusy, rootkity, spyware, odzyskiwanie danych, GPS, PDA, sieci ( ale raczej małe ). znam biegle angielski, podstawy niemieckiego i francuskiego. aktualnie studiuję informatykę i pracuję jako informatyk. przycisnęło mnie trochę bo studia drogie i kredyt mieszkaniowy we frankach. :( jeżeli jesteś zainteresowany, to napisz tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: praca - informatyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 14:28 Chodzi mi o pracę jednorazową, ale jeżeli będzie a dłuższy okres to tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś