Gość: Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 14:39 Witam, gdzie w Wałbrzychu miodem i piwem płynącym, można przeprowadzić zbieżność w aucie. Jaka jest cena i sprzęt pomiarowy do badania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: manek Re: zbieżność w aucie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.12.09, 14:50 Polecam na ul.Gagarina sprzęt dobry cena 50zł.czynne do20tej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *.* Re: zbieżność w aucie IP: *.uznam.net.pl 30.12.09, 18:47 Gagarina, stacja diagnostyczna. Też tam ustawaiwłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: zbieżność w aucie IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.10, 15:49 Polecam na ul.Gagarina ale w warsztacie obok stacji, tam gdzie naprawiają cięzarówki, maja nowy pożądny sprzet i diagnoste z prawdziwego zdarzenia, facet ustawi karzde autko. Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfik Re: zbieżność w aucie IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.10, 16:04 powiem gdzie nie - na Batorego obok skladu węgla a na Gagarina to tylko jak trafisz gdy jest wlasciciel, bo pedał pracownik jak szefa nie ma to robi w zaleznosci od humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fachowiec Re: zbieżność w aucie IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.10, 16:24 nigdzie dobrze, byle jak wszedzie, szkoda czasu i pieniedzy-przekonasz sie - chyba ze potrzebujesz sztuke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: zbieżność w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 17:38 polecam warsztat na poniatowie na ul.sosnowej trzeba się wcześniej umówić ale warto,bo właściciel naprawde dobrze się na tym zna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firma Re: zbieżność w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 19:12 Polecam podjechać na Gagarina 20 (duże niebieskie bramy). Tam nigdy żadne z moich firmowych aut nie zostało źle obsłuzone. Fajni pracownicy a i kawą poczęstują :) Gośc przeniósł się z Poniatowa z tego co wiem. Nazwiska nie pamiętam ale na prawdę polecam. Ja mam auta ciężarowe ale w osobówce też mi ustawili zbieżnośc. Do tego maja sklep z częściami więc od ręki naprawiają wszystko. Ja jestem bardzo zadowolony i moi kierowcy także. Odpowiedz Link Zgłoś