darek40 06.08.06, 17:07 ...znacie jakiegos dobrago adwokata w Dzierzoniowie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.ina Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 06.08.06, 21:05 byłam kiedyś u adwokata na ul. Świdnickiej....pomógł mi, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
darek40 Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 08.08.06, 18:33 no ale na Świdnickiej jest kilku adwokatów - widziałem tabliczki naprzeciwko sądu. O którym mówisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
jenjen Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 04.04.07, 17:59 wiem, ale nie powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 04.04.07, 23:08 jenjen napisał: > wiem, ale nie powiem... To miał być żart? Wyszedł dość tandetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.ina Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 09.08.06, 20:46 jak znajde adres, to Ci podam Odpowiedz Link Zgłoś
infrared Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 22.08.06, 11:56 Trudna sprawa. Żaden nie da gwarancji a pieniądze weźmie. Ale.... Leszek Filipiak (przy sądzie na Świdnickiej), Marek Banaszak (w Rynku) - poleciłbym. Arkadiusz Łepek - rutyniarz. Terminów pilnuje ale nic ponad to. Żadnej inwencji i wkładu myślowego. Raczej nie polecam To sa ci z którymi coś miałem wspólnego. Innych nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.ina Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 22.08.06, 20:31 no własnie byłam u Łepka. Nie wiem czy rutyniarz ale mnie sprawe wygrał tak, jak zapowiedział. Podobną opinię słyszałam od znajomych, że jak przyjmie sprawę, to wygrywa i uczciwie mówi, co i jak. Ale nie znam innych, to może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia301 Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 22.08.06, 22:42 Najlepszy Łebek, gwarantuję Odpowiedz Link Zgłoś
didith.b Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 27.12.06, 15:38 Banaszaka odradzam- mojej kuzynce prawie nic nie załatwił, przeciągał sprawę, wyciągał od niej kasę niby na łapówki dla kogos tam . Wkońcu sama załatwiła co chciała a on skasował swoje za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
darek40 Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 17.02.07, 21:38 Iwaszkiewicza nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jenjen Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 19.01.08, 12:00 ja też słyszałem niepochlebne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
agaj2008 Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 11.02.08, 21:44 nie polecam Zygmunta Iwaszkiewicza Kiedyś prowadził moją sprawę i niestety o wszystkim zapomniał Nawet o sprawie i o mnie Ale o kasie kurcze nie chciał zapomniec Odpowiedz Link Zgłoś
ertyk Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 18.04.14, 17:12 Polecam adwokata A. Łebka na Świdnickiej. Bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
trebor_ka Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 08.07.17, 19:56 Polecam biuro radcy prawnego: kancelaria-dzierzoniow.pl fachowo i najwyższa jakośc uslug Odpowiedz Link Zgłoś
ona1234 Re: szukam dobrego adwokata w Dzierżoniowie 18.04.19, 21:23 Adwokat Marta Michno Odpowiedz Link Zgłoś