boa-666 07.02.10, 17:28 ... konferencję prasową Krzysztofa Paciepnika, poniedziałek 8 lutego, godz. 13, sala 206 Starostwa Powiatowego. Będzie mówił o Mobruku. Baaaardzo ciekawe rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paweł Re: Gorrrrąco polecam ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.10, 20:33 rozumiem że zapłaci za wynajęcie sali ? qurna ale nam się polityk z ratownika wykreował hoho........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.. Re: Gorrrrąco polecam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 20:39 Zwisa mi kim jesteś "pawełku" ale jeśli masz coś ciekawego do powiedzenia w sprawie Mobruku, to osobiście opłacę Ci sale i orkiestrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nazwa ulicy Re: Gorrrrąco polecam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 20:43 Jak się prawidłowo powinno pisać: 11 Listopada, czy 11 listopada?? Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.. Re: Gorrrrąco polecam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 20:50 Ale leczenia psychiatrycznego już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z ulicy Re: Gorrrrąco polecam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 22:07 Gość portalu: Nazwa ulicy napisał(a): > Jak się prawidłowo powinno pisać: > 11 Listopada, czy 11 listopada?? > Wielkie dzięki. Tak samo jak Górnicza 1 i 4 Odpowiedz Link Zgłoś
proxius Re: Gorrrrąco polecam ... 07.02.10, 20:47 Pozyskał Pan Paciepnik moją uwagę i uznanie jeszcze zanim Mo-Brukiem się zajął. Chętnię wysłycham wystąpienia lecz nie na żywo niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Gorrrrąco polecam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 10:53 znowu MOBRUK ?.... Jeszcze się wam nie znudzilo bo mnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Gorrrrąco polecam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 11:39 Gość portalu: bleee napisał(a): > znowu MOBRUK ?.... Jeszcze się wam nie znudzilo bo mnie tak -------------- Jak ci się znudziło to daj się Mobrukowi zutylizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolly Re: Gorrrrąco polecam ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.10, 20:44 i co ? Krzysio wynajął sale w Starostwie? pewnie nie bo by już się pochwalił swoja mądrością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Gorrrrąco polecam ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.10, 20:00 Powiedział i co z tego dalej bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiiiii....? Re: Gorrrrąco polecam ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.10, 21:06 gdzie te baaaardzo ciekawe rzeczy? Może jakiś link... Odpowiedz Link Zgłoś
ladygitmajonez Re: Gorrrrąco polecam ... 10.02.10, 22:36 Mam nadzieję, że pan Pacierpnik oprócz zbijania politycznego kapitału na Mobruku zrobi - przy okazji- coś pożytecznego dla mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś