Gość: ina IP: 109.243.152.* 23.02.10, 14:31 Witam szukam taniej używanej ale działającej drukarki do laptopa do drukowania dokumentów podaje maila iza1998@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZiBi Re: drukarka do laptopa IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 23.02.10, 17:07 Ale co oznacza "do laptopa"? Potrzebujesz przenośną mała drukarke z wbudowanym akumulatorem którą zrobisz wydruk w aucie? Bo jak nie, to każda drukarka da sobie radę.. no jesli masz tylko USB w laptopie bez LPT to taka co ma USB jest potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: drukarka do laptopa IP: 188.33.72.* 24.02.10, 09:25 aha czyli zwykła drukarka moze byc tylko musi byc wejscie usb do laptopa dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: drukarka do laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 09:43 Może być praktycznie każda, ja mam maleńkiego laptopka 12" a wielką drukarkę wielofunkcyjną z faksem, ksero i innymi czynnościami bo taka jest mi potrzebna do pracy i jest wszystko OK. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
skawunia Re: drukarka do laptopa 24.02.10, 10:03 jest za MZK bardzo fajny sklep komputerowy na placu polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: drukarka do laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 18:49 a tak przy okazji, lepiej kupić samą drukarkę czy urządzenie wielofunkcyjne. Ktoś mi powiedział, że im więcej funkcji, tym mniej sprawne urządzenie Odpowiedz Link Zgłoś
jakajafajna Re: drukarka do laptopa 24.02.10, 19:06 Ja mam "kombajn" czyli urządzenie wielofunkcyjne łącznie z faksem i nie narzekam, działa OK. Jest to HP Oficejet Pro L 7590, działa jak burza :-) drukuje dokumenty i fotki w czerni i w kolorze, faksuje, kseruje. Moje potrzeby zaspokaja w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
100p_glupocie Re: drukarka do laptopa 24.02.10, 22:22 Zaspokoi również potrzeby HP, gdy zepsuje się... czego oczywiście nie życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakajafajna Re: drukarka do laptopa 25.02.10, 10:24 Wszystko się psuje :( nie liczę na to, że będę się nią cieszyć do końca życia. Niestety perpetuum-mobile jeszcze nie wymyślili. Jestem zadowolona z jej działania i funkcji jakie posiada, nie konsumuje tuszu w zastraszającym tempie i wydruki są dobrej jakości nawet na funkcji najniższej jakości (drukuję głównie dokumenty)i jest bardzo łatwa w obsłudze. Poprzednio miałam Epsona i to była MASAKRA, obsługa z kosmosu i bardzo żarłoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !@# Re: drukarka do laptopa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.02.10, 16:53 Jeśli uważasz, że będzie Ci kiedyś potrzebny skaner, albo ksero to wybierz urządzenie wielofunkcyjne (ksero dziala bez podlaczenia do komputera w większości urządzeń) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: drukarka do laptopa IP: *.chello.pl 24.02.10, 23:57 canon bjc 80, ale jest na lpt. cena na allo jest z kosmosu 800 zł - normalna cena to poniżej 100 Odpowiedz Link Zgłoś