Dodaj do ulubionych

drukarka do laptopa

IP: 109.243.152.* 23.02.10, 14:31
Witam szukam taniej używanej ale działającej drukarki do laptopa do drukowania
dokumentów podaje maila iza1998@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ZiBi Re: drukarka do laptopa IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 23.02.10, 17:07
      Ale co oznacza "do laptopa"?
      Potrzebujesz przenośną mała drukarke z wbudowanym akumulatorem którą
      zrobisz wydruk w aucie?
      Bo jak nie, to każda drukarka da sobie radę.. no jesli masz tylko
      USB w laptopie bez LPT to taka co ma USB jest potrzebna.
      • Gość: ina Re: drukarka do laptopa IP: 188.33.72.* 24.02.10, 09:25
        aha czyli zwykła drukarka moze byc tylko musi byc wejscie usb do laptopa
        dziekuje za informacje
        • Gość: jolka Re: drukarka do laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 09:43
          Może być praktycznie każda, ja mam maleńkiego laptopka 12" a wielką drukarkę
          wielofunkcyjną z faksem, ksero i innymi czynnościami bo taka jest mi potrzebna
          do pracy i jest wszystko OK. :-))
    • skawunia Re: drukarka do laptopa 24.02.10, 10:03
      jest za MZK bardzo fajny sklep komputerowy na placu
      polecam
      • Gość: ewa Re: drukarka do laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 18:49
        a tak przy okazji, lepiej kupić samą drukarkę czy urządzenie wielofunkcyjne.
        Ktoś mi powiedział, że im więcej funkcji, tym mniej sprawne urządzenie
        • jakajafajna Re: drukarka do laptopa 24.02.10, 19:06
          Ja mam "kombajn" czyli urządzenie wielofunkcyjne łącznie z faksem i nie
          narzekam, działa OK. Jest to HP Oficejet Pro L 7590, działa jak burza :-)
          drukuje dokumenty i fotki w czerni i w kolorze, faksuje, kseruje. Moje potrzeby
          zaspokaja w 100%.
          • 100p_glupocie Re: drukarka do laptopa 24.02.10, 22:22
            Zaspokoi również potrzeby HP, gdy zepsuje się... czego oczywiście nie
            życzę:)
            • jakajafajna Re: drukarka do laptopa 25.02.10, 10:24
              Wszystko się psuje :( nie liczę na to, że będę się nią cieszyć do końca życia.
              Niestety perpetuum-mobile jeszcze nie wymyślili. Jestem zadowolona z jej
              działania i funkcji jakie posiada, nie konsumuje tuszu w zastraszającym tempie i
              wydruki są dobrej jakości nawet na funkcji najniższej jakości (drukuję głównie
              dokumenty)i jest bardzo łatwa w obsłudze. Poprzednio miałam Epsona i to była
              MASAKRA, obsługa z kosmosu i bardzo żarłoczna.
        • Gość: !@# Re: drukarka do laptopa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.02.10, 16:53
          Jeśli uważasz, że będzie Ci kiedyś potrzebny skaner, albo ksero to wybierz
          urządzenie wielofunkcyjne (ksero dziala bez podlaczenia do komputera w
          większości urządzeń)
    • Gość: Burza Re: drukarka do laptopa IP: *.chello.pl 24.02.10, 23:57
      canon bjc 80, ale jest na lpt. cena na allo jest z kosmosu 800 zł - normalna
      cena to poniżej 100

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka