Dodaj do ulubionych

Sklep rowerowy w Wałbrzychu

13.05.10, 20:59
Witam, który sklep rowerowy w Wałbrzychu polecacie. Chodzi oczywiście o ceny i
żeby sprzedawca nie wciskał ciemnoty.
Obserwuj wątek
    • Gość: anis_74 Re: Sklep rowerowy w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 13.05.10, 21:17
      Polecam sklep na Starym Zdroju naprzeciwko Kina Apollo. Może ceny
      nie są niskie ale pełna profeska i serwis.
      • Gość: 2 Re: Sklep rowerowy w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.05.10, 09:08
        pl. Tuwima Bikes
        • swilek2 Re: Sklep rowerowy w Wałbrzychu 14.05.10, 11:06
          a jak z cenami na Tuwima?
          • Gość: PS Re: Sklep rowerowy w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 14.05.10, 12:58
            Rowerowy na Starym Zdroju (tam gdzie kiedyż była Hungaria)

Serwis profesjonalny, części dostępne w różnych cenach
            • Gość: Kojak Re: Sklep rowerowy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 11:10
              Kapusta !! ma sklepy z serwisem na Pługa i naprzeciwko Apollo, debeściak i można się dogadać z cenami.
    • Gość: kolaż Re: Sklep rowerowy w Wałbrzychu IP: *.sattom.pl 14.05.10, 13:03
      Ja swój rower kupowałem w sklepie na ul. Pługa, i jestem zadowolony.
      Ceny "normalne" (katalogowe). Nie polecam wspomnianego "Piotrowski-
      Bikes". Tam sprzedają stary sprzęt za dużo większą cenę, niż
      "normalnie". np. klamkomanetki, które normalnie kosztują ok. 280zł, w
      Bikesie są po 350zł...
      • swilek2 Re: Sklep rowerowy w Wałbrzychu 14.05.10, 21:02
        A jak jest z serwisem rowerów zakupionych w tych sklepach. Ponoć dobry sklep po
        miesiącu powinien za darmo sprawdzić stan rowerku. Działa to u nas?
        • Gość: kolaż Re: Sklep rowerowy w Wałbrzychu IP: *.sattom.pl 15.05.10, 17:07
          Tak, sklep (przy ul. Pługa)oferuje darmowy przegląd po miesiącu od
          zakupu rowera (a po pół roku płatny - zależy jaki rower, ale do 50zł).
          Jak na razie nie miałem kłopotów z rowerem (Scott Scale 60). Jedynie w
          naprawie był amortyzator (mniej więcej tydzień), ale było to na
          gwarancji (był on uszkodzony fabrycznie), i na czas naprawy (odesłania
          do producenta) dostałem jakiś amortyzator zastępczy. Myślę, że jest to
          godny polecenia sklep...
    • Gość: Tak to Ja Re: Sklep rowerowy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 10:20
      Też odradzam Piotrowski Bike. Facet mało miły w rozmowie z wielkim brzuchem i mniemaniem o sobie... Ceny to lekka przesada natomiast dla rozsądnego klienta jest jeszcze wybór czyli sklepy w innym miejscach miasta m.in ul Pługa. Masz prawo wyboru więc się zastanów...
      • Gość: Gosc Re: Sklep rowerowy w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.05.10, 13:19
        Tez polecam Stary-Zdroj fachowa obsluga,a przede wszystkim serwis
        bez ktorego,ani rusz.
    • Gość: ddd Re: Sklep rowerowy w Wałbrzychu IP: *.182.182.248.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.10, 10:29
      ul.Pluga w centrum polecam
    • Gość: Yarisa Re: Sklep rowerowy w Wałbrzychu IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.10, 23:36
      rowniez polecam sklep na ul.Pluga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka