Gość: rico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 20:59 wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/aktualnosci/,1,3300838,aktualnosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Re: Komorowski prezydentem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.06.10, 21:24 Chyba Zimbabwe, chociaż to by było za duże nieszczęście na taki biedny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytp Re: Komorowski prezydentem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.06.10, 21:27 dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Komorowski prezydentem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.06.10, 21:35 ewentualnie Górnej Wolty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek. Re: Komorowski prezydentem IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.10, 21:51 Katastrofa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Komorowski prezydentem IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.10, 22:00 Ten kraj to w większości właśnie takie osoby, które o życiu publicznym i zdrowym rozsądku wiedzą tyle, co Ci, którzy myślą, że dzisiaj wybrano prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: Komorowski prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 22:47 He,he. Takie są efekty, gdy społeczeństwem steruje pilot do telewizora. Samolot do Smoleńska też obsługiwał pilot ( a nawet trzech - wliczając automatycznego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Komorowski prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 23:12 Gość portalu: TSC napisał(a): > He,he. > Takie są efekty, gdy społeczeństwem steruje pilot do telewizora. > Samolot do Smoleńska też obsługiwał pilot ( a nawet trzech - > wliczając automatycznego). Tak jak umarłemu nie pomoże kadzidło tak prezesowi PiS nie pomogła katastrofa smoleńska, tvpis, tvtrwam, Wawel, gaz łupkowy i pętanie się wśród powodzian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spraaawiedliwy jaa Re: Komorowski prezydentem IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.10, 23:37 tak jak ty jestes daniel tak mnie po kawie męczy s.r.anie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Komorowski prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 23:46 Gość portalu: spraaawiedliwy jaa napisał(a): > tak jak ty jestes daniel > tak mnie po kawie męczy s.r.anie Dziwne, ja pije dużo kawy i nic mi nie jest. Spróbuj czasami umyć filiżankę i kupuj lepsze gatunki kawy. Jak to nie pomoże, zrób badania jelit albo ostatecznie idź do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Komorowski prezydentem IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.10, 23:12 No i gdzie ten nokaut? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Komorowski prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 23:30 Gość portalu: ddd napisał(a): > No i gdzie ten nokaut? nokautu może nie ma ale jest prawdziwy cud: poparcie Kaczyńskiego przed Smoleńskiem - 3%, po Smoleńsku 35%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuku Re: Komorowski prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 23:36 No i gdzie te poparcie dla JKM 8% a niektórzy mówili o 16%!! i co??? buahahaha:-P Kaczyński brawo: "po trupach do celu, po trupach do celu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl szok!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 07:02 Dla mnie osoby które głosuja na Komorowskiego to osoby którym bardzo dobrze sie żyje w tym kraju;) Wiec grastuluje 42% Polakow udanego szczesliwego życia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojnie Re: szok!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 08:20 Gość portalu: pl napisał(a): > Dla mnie osoby które głosuja na Komorowskiego to osoby którym bardzo > dobrze sie żyje w tym kraju;) > Wiec grastuluje 42% Polakow udanego szczesliwego życia !!! > Jako osoba głosująca na Komorowskiego wyjaśniam, że w ten sposób zagłosowałam PRZECIWKO Kłamczyńskiemu i jego paranoicznej wizji państwa. Zagłosowałem przeciwko krętaczowi, który na czas wyborów udawał kogos kim nie jest! Dziwne, że jesteście w Polsce nieszczęśliwi skoro ostatnie pięć lat prezydentem był przecież Kaczyński a właściwie dwóch Kaczyńskich. Za powtórkę z rozrywki dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *.* Nie chwal dnia przed nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 08:50 Nie Ty jeden jesteś przyzwyczajony do afer i złodziejstwa, jak Piesiewicz do prostytutek i kokainy. Szczęście, że choć połowa społeczeństwa ma głowę na właściwym miejscu i chce żyć w kraju uczciwym i sprawiedliwym. a nie w „Japonii” Wałęsy, „Irlandii” Tuska lub w twoim rynsztoku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojnie nie będę premierem jak brat zostanie prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:15 Gość portalu: *.* napisał(a): połowa społeczeństwa ma głowę na właściwym > miejscu i chce żyć w kraju uczciwym i sprawiedliwym dziennik.pl/polityka/article239791/Poslowie_PiS_chcieli_wyludzic_diety_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: nie będę premierem jak brat zostanie prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:38 Odpowiedź: www.blogpress.pl/node/3125 Odpowiedz Link Zgłoś
jakas1 Re: szok!!!!!!! 21.06.10, 09:45 A ja gratuluje 52% Wałbrzyszan dobrego życia. Komorowski dostał tu więcej % niż w Świdnicy, Legnicy (znacznie), Lubinie, Polkowicach i Głogowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filantrop Re: szok!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:48 bronek to taka kukiełka na sznurkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yachuu Re: szok!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:53 To w nagrodę za miłość do Mo-Bruku, MOPS-u, i dwóch sгaczy miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś