IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.10, 09:04
Szukam firmy, która w dobrej cenie przygotowuje dokumentacje haccp. Korzystał ktoś albo zna kogoś kto robi takie rzeczy?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: HACCP IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.10, 11:24
      haccp-walbrzych.prv.pl/
    • Gość: Bogna Re: HACCP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 14:38
      Cześć, może nie posiadam zarejestrowanej firmy - ale mam
      doświadczenie. Wdrażałam, a na dzień dzisiejszy nadzoruje poprawność
      działania systemów opartych na zasadach HACCP.
      Kontakt:
      bogna4@o2.pl
    • Gość: Marek Saga Re: HACCP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 12:09
      Myśmy się bali tego HACCPU .. ale ja szczerze polecem lek. wet. Katarzynę Czekała ma firmę w Lesznie (tylko to trochę daleko do Wałbrzycha). Nam wdrożyła HACCP i dobre praktyki w tempie ekspresowym (bo już mieliśmy nóż na gardle)... skasowała połowę tego co usłyszałem w innej firmie, ale najbardziej podobało mi sie to, że na końcu zrobiła nam łopatologiczne szkoleniie- każdemu powiedziała co i kiedy powinien robic- naprawde fajnie. Nie ukrywam że nawet prosiliśmy ją później o pomoc jak nie wiedzieliśmy jak zmieić jedną procedurę (kiedy tworzylismy nowy dział
      ) i nam ją napisała nawet nie kasując dodatkowej kasy. Pozdrawiam
      • Gość: Pol Re: HACCP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 20:04
        a ja wam powiem ,nie bójcie się HACCP-u .Zróbcie go sami .wszelkie firmy kasują jak za zboże ,a oni w zasadzie drukują na kartkach to co można kupić na płycie ,dane tylko wpisują .Mnie pewan firma chciała skasować za kilka kartek z rubrykami prawie 1000 zł .To samo było na płycie ( 0k 80 zł) Nie dajcie się nabijać w butelkę.
        • Gość: kolo Re: HACCP IP: *.centertel.pl 09.09.10, 11:20
          Chcielista unii jewropejskiej to macie hacapy i inne biurobzdety bez których ludzie się obchodzili tysiące lat.Więc teraz do budy i płacić.
    • Gość: xyz Re: HACCP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 15:11
      Kup sobie zestaw dokumentów na płytce za 40 zł na allegro. Mamy to w naszym nowo otwartym sklepie, a SANEPID się przy odbiorze nie doczepił.
      • Gość: tsa Re: HACCP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 16:26
        u mnie w firmie była kobieta z sanepidu na kontroli ,gdy się dowiedziała ile firma zabuliła za Haccp ,złapała się za głowę .Powiedziała do szefa ,ze lepiej aby dał do zrobienia jakiemuś pracownikowi ,który samodzielnie i bez problemu mógłby zrobić to za 1/3 kwoty .Wilk byłby cały i owca
        • Gość: Bogdan Re: HACCP IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.10, 18:12
          Program z płytki podchodzi do tematu bardzo ogólnie - dla sklepu ok, gorzej z restauracjami, pensjonatami czy zakładami takimi jak piekarnie. A sanepid często lubi zagłębiać się w niuanse. 1000-1200 za profesjonalną dokumentacje, gwarancje firmy i przeszkolenie to dla wyspecjalizowanych zakładów nie majątek, święty spokój z sanepidem... BEZCENNE! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka