Gość: miejscowy IP: *.chello.pl 31.07.10, 14:18 Jestem grzybiarzem.!Czy moze ktos wie ,czy sa juz grzyby.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Do grzyba Re: grzyby IP: *.versanet.de 31.07.10, 15:21 Rozumiem to Twoje przejezyczenie,poniewaz pewnie mialo byc grzybem.Moge Cie pocieszyc,ze sa juz w astronomicznych ilosciach w parku w Solicowie na laweczkach,emerytowane kozaki jak i dojrzale purchawy,wiec kosic mozna na hektary najlepsze okazy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: grzyby IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.10, 15:35 na glinku są grzyby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: grzyby IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.10, 15:46 doświadczony sie odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: do versanet.de! IP: 109.243.160.* 31.07.10, 17:01 Ty nędzna kreaturo ze Szwabowa!Odczep się od forum wałbrzyskiego! Nic innego nie robisz,tylko wyzywasz,ubliżasz i piszesz komentarze,które obrażają ludzi tu piszących. Mamy dosyć już ciebie i twoich postów. Kiedyś i ty będziesz tą zasyfiałą purchawą,albo zarobaczywionym kozakiem,jeżeli dożyjesz emerytury. Ty jesteś najlepszym okazem debila,jakiego można spotkać na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do zlego imbecyla Re: do versanet.de! IP: *.versanet.de 31.07.10, 17:18 Juz sie wyprozniles zasrancu z Mobrukowego gowna!? wiec spusc wode bo nadal smierdzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramol Re: do versanet.de! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.10, 21:55 Gość portalu: Do zlego imbecyla napisał(a): > Juz sie wyprozniles zasrancu z Mobrukowego gowna!? wiec spusc wode bo nadal > smierdzi!!! Dopóki nie zawitałeś na to forum to nie śmierdziało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Hydraulik Re: grzyby IP: *.chello.pl 31.07.10, 19:36 tez mnie ciekawi czy już gdzieś w naszych okolicach zaczynają sie pojawiać z miłą chęcią bym sie wybrał na grzyby, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarisa Re: grzyby IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.10, 20:45 Moj sasiad codziennie chodzi na grzyby, w zasadzie to dziwny z niego grzybiarz, poniewaz wogole ich nie zjada, ale uwielbia je zbierac; wracajac do tematu to on mowi, ze wogole nie ma ani jednego grzybka, jego trasa to okolice Dzikowaca, kierunek Unislaw itd. Podobno powodem takiego stanu sa wysuszone grzybnie, wiem, ze to dziwna diagnoza, jak ktos sie na grzybkowych sprawach nie zna, bo przeciez pada i pada, ale mimo wszystko wciaz za malo, pozdrawiam=) Odpowiedz Link Zgłoś