Gość: omg IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.10.10, 22:16 Która sieć ma najlepszy zasięg w Wałbrzychu? A konkretnie chodzi mi o Piaskową Górę-okolice szpitala górniczego? Może ktoś wie jakie nadajniki są najbliżej tej okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Zasięg IP: 178.235.49.* 12.10.10, 22:25 PLAY. HSDPA nawet łapię. Nie wiem jak z innymi sieciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zasięg IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.10.10, 23:43 play i plus bo to te same nadajniki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Zasięg IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 00:42 Pytanie jakby dość dziwne. Pytasz o sieć a nie precyzujesz o co chodzi. Czy o komórki, czy o kablówke, czymoż e ... niewiadomo o co. Co prawda jakieś odpowiedzi odnośnie komórek padają. Ale z tego co ja wiem z wałbrzyskiego doświadczenia to do tej pory, a od 10 lat użytkuję telefony w erze nie spotkałem się z jakimiś dziurami szczególnie w cywilizowanej części Wałbrzycha. Na wzgórzu Gedymina też nie mam problemu. Oprócz tego sporo jeżdzę na rowerze i nawet na okolicznych górkach rzadko mnie zawodzi. Więc pytanie trochę śmieszne. szczególnie biorąc pod uwagę sieci, które rozwijane są od ładnych dziesięciu lat. Odpowiedz Link Zgłoś