Dodaj do ulubionych

Dżem Maria

26.03.11, 09:20
Niestety nie miałem okazji zobaczyć koncertu bo zabrakło biletów, ale za to zobaczyłem występ recepcjonistki Hotelu Maria. Pani (jak wreszcie raczyła oderwać się od rozmowy telefonicznej), na pytanie o bilet, tonem obrażonej królewny, machając łapami jak jakaś pier...lnięta wykrzyczała "no ja od godziny każdemu powtarzam, że biletów już nie ma, a każdy pyta i pyta "
2 małe uwagi księżniczko:
1. G... mnie obchodzi co ty robiłaś przez ostatnią godzinę, ja przychodzę na koncert, a nie wysłuchiwać stękań recepcjonistki.
2. Następnym razem powieś sobie kartkę "Biletów brak"

Obserwuj wątek
    • Gość: pipi Re: Dżem Maria IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.03.11, 09:33
      na otarcie łez powinna bezpłatnie wydawać słoiki z dżemem
      • Gość: gliwic Re: Dżem Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 23:03
        widziałem 2 wsrtrentne Qwy z grala
    • Gość: amo Potwierdzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 10:11
      Pani miała sporego focha, no i ci komandosi na bramce :)) na KATa to pewnie wóz pancerny tam postawią... wiocha jednym słowem
    • Gość: raz tu raz tam Re: Dżem Maria IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.11, 11:21
      Trzeba było jej to powiedzieć, a nie teraz żale wylewać na forum, p. recepcjonistka napewno to przeczyta, napisz skargę,może być meilowo do hotelu Maria, opisz całe zdarzenie, może poniesie jakieś konsekwencje.......
      • Gość: Loża_szyderców Re: Dżem Maria IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.03.11, 21:18
        Bilety były do kupienia kilka tygodni temu, w Warce. Trzeba było ruszyć 4 litery i podryptać po nie...
        • Gość: ratatuj Chyba masz problemy ze zrozumeniem treści :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.11, 14:34
          Z tego co widzę w pierwszym poście: problemem nie jest to że nie było biletów, tylko to że pani była buraczana. Myśl, a będzie ci się łatwiej żyło.
    • Gość: Morka Re: Dżem Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 21:59
      Pieknie zagrali ...... ech ja jednak juz sie starzeje .....
      • Gość: Loża_szyderców Re: Dżem Maria IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.03.11, 22:02
        Co prawda, to prawda. Przy "Do kołyski", aż mi się łza w oku zakręciła. No i "Partyzant".... eh już tylko powspominać można.... Do zobaczenia za rok (mam nadzieję, że znowu zawitają do Wałbrzycha).
    • Gość: Gosc Re: Dżem Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 22:44
      Trzeba jej było to powiedzieć, a nie żale na forum wylewać.
      Ludzie sie budzą przed samym koncertem i zdziwieni ze biletow nie ma. Komandosi na bramce jak najbardziej. Bardzo mili i profesjonalni. Coo nie udało się bez biletu wkrecic cwaniaku ze słoma w butach ?
      A koncert jak zwykle udany na 300% Potrojne bisowanie było.
      • Gość: młoda Re: Dżem Maria IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.03.11, 09:34
        Dali chłopaki czadu,
        mam nadzieje za rok znowu będę mogła iść :-)

ps. pozdrawiam Panią która stała za mną nastęnym razem niech Pani idzie do opery tam ludzie są tak samo drętwi jak Pani :-)
    • Gość: słuchacz Re: Dżem Maria IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.11, 08:21
      Koncert rzeczywiście świetny. Ale może też ktoś miał takie wrażeni,e że z tym lanym piwem na koncercie coś nie tak. Ja cierpiałem całą sobotę po niedużej ilości.
    • Gość: były pracownik Re: Dżem Maria IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.03.11, 10:11
      Noo po części można by było zrozumieć bo ile razy może powtarzać jedno i to samo. Jednak zgadzam się z Tobą, że najprostszym rozwiązaniem byłoby powieszenie kartki.

Forum Wałbrzych
    • agnieszkaha1 Re: Dżem Maria 31.03.11, 10:18
      Dokładnie niepotrzebny był bulwers ze strony p. recepcjonistki po coś tam jest w końcu.
      A co do koncertu był świetny :)

Forum Wałbrzych
      • Gość: ochrona Re: Dżem Maria IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.11, 08:17
        zdrowie.onet.pl/newsy/czego-kobiety-najbardziej-wstydza-sie-w-sypialni,1,4228224,artykul.html
        • Gość: dojcz Re: Dżem Maria IP: *.play-internet.pl 01.04.11, 20:22
          www.youtube.com/watch?v=aVs6oAnaTjI
      • Gość: dorota hihi Re: Dżem Maria IP: *.play-internet.pl 03.04.11, 15:02
        www.youtube.com/watch?v=TOUs1CemvrQ
        • Gość: duggold Re: Dżem Maria IP: *.play-internet.pl 23.04.11, 08:36
          www.youtube.com/watch?v=44an4uyvW34
          • Gość: meziaku Re: Dżem Maria IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.11, 08:05
            www.youtube.com/watch?v=a6IYrcTwFXQ&feature=player_embedded#at=11
            • Gość: 47latek Re: Dżem Maria IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.11, 07:47
              Mineło juz tyle czasu od tego koncertu , a nie wychodzi mi z głowy pamietam wszystko zajefanie mam cel na kilka lat .Chyba że wyjadą z kraju.
              • Gość: Mezio Re: Dżem Maria IP: *.play-internet.pl 24.05.11, 21:37
                kiedy w okolicy następny koncert ,Oczekuje z niecierpliwośćią nastepnego spotkania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka