Dodaj do ulubionych

Picceria Cattani

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.05.11, 01:20
Nowa picceria Cattani na Podzamczu robi robotę ,pizza super ,inne dania też niczego sobie ,na dzień dzisiejszy nr. 1 w Wałbrzychu (może dlatego że rozkręcają się) Polecam!!!!!.Zamawiałem do domu i byłem na miejscu (byłe Biesiadowo ,tylko lepsze)ten sam smak . Są najjjj w Wałbrzychu (narazie)
Obserwuj wątek
    • Gość: zimny Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.05.11, 01:23
      Pojechałem do Biesiadowa a tam Cattani zamówiłem i szok !!!!! Pizza super tylko mniejsza. Polecam.
      • Gość: . Re: Picceria Cattani IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.12, 13:57
        a gdzie ona jest ?w którym miejscu?
        • Gość: co jest ?? Re: Picceria Cattani IP: *.ip.netia.com.pl 05.02.12, 14:13
          o co tam chodzi dwa menu dwie nazwy cattani i casa patio na jednej karcie inne pizze inne ceny i składniki i na drugiej inne co to za burdel i o co tam chodzi takiego bajzlu w życiu w żadnej knajpie nie widziałem to tylko mozliwe chyba jest na tym zadupiu wałbrzobylskim jezuu !!!!!
        • Gość: on Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.02.12, 23:23
          Pizzeria jest na Podzamczu na ul. Blankowej .Polecam
          • Gość: gość Re: Picceria Cattani IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.12, 21:58
            Za czasów biesiadowo bylo taniej i smacznej ale nie jest najgorzej:) osobiście wolę paparazii,duża pizza jest tańsza- ale makaronów nie polecam :)
    • Gość: do smakosza Re: Picceria Cattani IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 06:32
      raaaanyyy co za słownictwo. oczy bolą! a co do pizzy - do sprawdzenia ;)
      • Gość: smakosz 3 Re: Picceria Cattani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 07:40
        tylko pizza w stelli na nowym miescie, szok jak tanio i jaka dobra
        • Gość: nn Re: Picceria Cattani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 07:49
          dajżesz spokój
          tłusta, na łoju jakimś robiona
          a zapiekanki obrzydliwe
          antyreklamę robię bezinteresownie bo dwa razy sie na tym jedzeniu sparzyłem
          • Gość: PS Re: Picceria Cattani IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 08:39
            Kolejna reklama... Co sami sobie odpisują na posty...
            • Gość: popo Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.05.11, 09:51
              jadlam te niby pyszna pizze porazka tlusta droga beznadziejna!
              • Gość: expertor Re: Picceria Cattani IP: *.ip.netia.com.pl 09.05.11, 11:26
                na łoju robią i myślą że będzie taka jak z pizzy HUT ha ha a może mają kucharza z pizzy HUT ktoś ukradł przepis !!!
                • Gość: babuszka Re: Picceria Cattani IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 11:52
                  sranie w banie
                  • Gość: rychu Re: Picceria Cattani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 21:55
                    pizza niesamowita a najbardziej to 4 sery chyba każdy kierowca skubał sobie z kapelusza ten ser na ta pizze najlepsza mistrzowska FETA od kucharza z napleta i trochę łupieżu
                    • Gość: bruby Re: Picceria Cattani IP: 89.174.99.* 12.05.11, 15:19
                      nie stac was na reklamę,??! hehe widac jak się rozkręca ta beznadzieja>( widac , a co do pizzy to rzeczywiści na łoju smażona i kupą przykryta. pyszna
                      • Gość: degustator Re: Picceria Cattani IP: *.ip.netia.com.pl 12.05.11, 17:03
                        pizza ma suche ciasto lekko kruche nasączone lekko łojem ,może sugerują się tym co magda gesler powiedziała że kawałek ma stać poziomo nie zwisać... ogólnie ceny kosmos za małą pizze 20 zł i większość to od 16 do 22 zł za 32 cm , duża 45 cm jeszcze droższa , żadna rewelacja przeciętna pizza są dużo lepsze do pizzy fudboll nie ma najmniejszych szans , sosy bez rewelacji, minimum gastronomiczne wykonują niestety do poziomu smacznej pizzy dużo im brakuje , więcej tam nie wejdę ...
                        • Gość: aaa Re: Picceria Cattani IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.11, 18:00
                          Bylem, sprawdzilem i wiecej nie wejde. Pizza, o ile mozna to nazwac pizza cala tlusta, az sie rece kleja, ciasto za twarde, ser to chyba pasta serowa, ktora w mniej dopieczonym fragmencie pizzy smakuje jak surowa, dodatki to tez chyba najtansze produkty z marketow, ogolnie, gorszej pizzy jeszcze nie jadlem. To juz nawet dagrasso po tym swoim zgorszeniu pizzy jest o niebo lepsza.
                          • Gość: haha Re: Picceria Cattani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 00:12
                            Widzę że znów konkurencja się odzywa haha jak nie stela to znów ta pyszna pizzeria z Wańkowicza tylko dlaczego ona taka pyszna i co chiwlle inna ekipa i co chwile ogłoszenia zatrudnie kucharza itp haha zastanaiwajace ;d
                            a co do pizzy to postanowiliśmy wypróbować to fakt moze nie jest za tania ale jak to ktoś sugeruje że sosy to minimum gastronomiczne to polecam je porównać np. z ta słyną u nas pizzeią na literke D haha lub z ta przepyszna z Wańkowicza haha ręce opadaja ludzie na łoju to wy macie mózgi smażone ;) haha jakie miasto taka cała reszta i tyle w temacie ;d
                            a co do pizzy to jesli chodzi o wałbrzych to na skale od 1do 10 to taka maxymalna 7 hehe podrawiam żyjacych w niwiedzy i tym co sie mózgi na łoju smarza haha
                            • Gość: aaa Re: Picceria Cattani IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.11, 10:18
                              zawsze sie poijawi taki co twierdzi ze konkurencja tak samo ja moge powiedziec ze wlasciciel lokalu sie odezwal i zachwala. Prawda jest taka, ze ja osobiscie gorszej pizzy nie jadlem, ale wszystko jest kwestia smaku i gustu. Jak komus pasuje miec cale rece w tluszczu, to jego sprawa, moze lubi tluste zabawy, a moze jednak wlasciciele czytaja to forum i moze cos zmienili w ciagu paru dni.
                              • Gość: degustator Re: Picceria Cattani IP: *.ip.netia.com.pl 13.05.11, 13:38
                                pizza u góry czarna miejscami spalona, ser wyrób seropodobny , dodatki niskiej jakości pewnie z marketu ,ogólnie pizza sucha twarda oblana tłuszczem, więcej nie skorzystam dziękuje
                              • Gość: zimny Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.05.11, 00:32
                                Co wy ludzie piszecie za bzdury tego nawet Andersen nie wymyślił zeby pizze na łoju robić !!!!!!Te negatywne opinie to chyba robota konkurencji .Jestem kuchażem w dobrej knajpie w Warszawie i wiem jak co się robi.Poszedłem tam przez przypadek i pizza jest OK (może nie super )ale jest naprawdę dobra.Polecam
                            • Gość: :P Re: Picceria Cattani IP: *.146.236.69.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.11, 16:23
                              nadużywasz haha...żałosna ta ekspresja
                            • Gość: olo Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.05.11, 00:38
                              To prawda .Pizza na łoju (śmiech na sali )robią dobre żarcie i to się liczy ,a konkurencja pisze bzdury bo sam jestem z Białego i zamawiam w Cattani bo Ci z Wańkowicza to syf robią....(wolę zapłacić za dowóz i smacznie zjeść..(do tych partaczy z Wańkowicza mam 100 metrów i wolę poczekać na dowóz niz jeść błoto)
                              • Gość: do olo Re: Picceria Cattani IP: *.ip.netia.com.pl 16.05.11, 19:56
                                jak pizza z futbolu to błoto to smacznej podeszwy przypalonej od góry i twardej od spodu życzę w srattani na betonowym zadupiu !!!!
                                • Gość: do cattani Re: Picceria Cattani IP: *.ip.netia.com.pl 16.05.11, 19:59
                                  za kogo wy kur/wa się uważacie ??!?!? żeby pouczać i krytykować inne pizzerie jak sami badziewie odpier/dalacie nie pizze !!!
                            • Gość: ziom FP Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.05.11, 23:32
                              Czytam tylko bezczelne teksty (chamstwo i zazdrość przemawia w tych opryskliwych uwagach ----jakie to pizzerie są lepsze) Jadłem tam i jest dobra pizza a też jestem z B.K.
                              • Gość: do ziom FP Re: Picceria Cattani IP: *.ip.netia.com.pl 18.05.11, 00:03
                                jak to możliwe że jesteś z białego kamienia i masz net z vectry ?????!!!!!! coś wam te wpisy z podzamcza drętwo wychodzą jedziecie wpisy z jednego IP chyba z pizzerii ????
                                • Gość: ziom Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.05.11, 00:58
                                  Jestem z z B.K a to że piszę od kolesia z Podzamcza to inna sprawa (poprostu jestem tam prawie codziennie).Pozdrawiam .
                                  • Gość: m:) Re: Picceria Cattani IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.11, 06:06
                                    Ziom, mieszkasz u tego kolesia, czy jesteś niekulturalnym chamem, ktory nie wie, o której się z gościny wychodzi? Bo po północy to już nawet najbardziej upierdliwy gość wyjść powinien. No chyba, że imprezka jakaś jest, ale sądząc po tym, że na forum siedzisz i bzdury takie piszesz, to nuda straszna tam panuje i też już dawno lokal powinieneś opuścić.
      • trolo2 Re: Picceria Cattani 16.10.12, 09:12
        lubie pizze
    • Gość: xxx Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.11, 09:48
      Zamówiłam wczoraj do domu.....Polecam całkiem całkiem.
    • Gość: Wojti Re: Picceria Cattani IP: *.play-internet.pl 31.05.11, 18:15
      Pal licho piCCerie Cattani :) kiedyś dawno temu w Diavolo pracowała taka stara baba :) jak dzwoniłem zamówić placka to odbierała i zawsze mówiła "Picernia Diavolo słucham" :D TO BYŁ CZAD! Pewnie już nie żyje stara! :(
      • Gość: olo Re: Picceria Cattani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 17:09
        Już po Cattani Taka Smaczna Była :)Teraz jest NOWA!!!Restauracja Włoska haha:)
        • Gość: xxx Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.11.11, 00:14
          Bylem widzialem jadlem. Jedzenie super.Polecam .Dania obiadowe lepsze od pizzy.
    • Gość: gosc Re: Picceria Cattani IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 18:36
      Polecam, zamówiłam do domu obiad dla paru osób, tanio i pysznie, wiem już że następnym razem też tak zrobię, dziękujemy!!!
      • Gość: beata Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.12, 22:27
        jest super jadło.
      • Gość: Ata Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.12, 22:32
        Nie wiem czy wiecie ale sam szef dostarcza Pizzę (taki Łysy z bródką) sprawdza czy klijeci są zadowoleni
    • Gość: gość Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.12, 22:26
      Super pizza i wzbogacili menu o tortelini i zapiekanki. Polecam ten lokal
      • Gość: robak Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.12, 22:29
        super ciasto takie domowe i zapiekanki też robią robote (jest OK)
        • Gość: 666 Re: Picceria Cattani IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 00:21
          Sądząc po "jakości" wypowiedzi w tym wątku "piccy" owej nie spróbuję.
          Jak również pozostałych wymienionych.
          Niestety, słowo "sztuka" coraz bardziej odzwierciedla tylko i wyłącznie ilość.

PS. I nie chodzi mi tylko o autora wątku.
          • Gość: gosc Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.01.12, 11:10
            Na mnie osobiście pizza zrobiła dobre wrażenie. Grube ciasto, dużo dodatków, dobre sosy i niezły smak. Na chwilę obecną jedynym minusem jaki zauważyłem jest lokal, który wygląda jakby był w trakcie remontu i coś nie tak z wentylacją mają, bo nieźle tam dymiło ostatnio:)
            Także pizza ok, ale na wynos.
            • ladygitmajonez Re: Picceria Cattani 05.02.12, 15:14
              Byłam tam niedawno i zgadzam się z przedmówcą - trzeba trochę popracować nad wystrojem :) i wentylacją - dość mocno capi smażonym olejem, co daje dość nieprzyjemne wrażenie na początku . Później jest o wiele lepiej: jedzenie zaskakująco dobre, a obsługa wyjątkowo miła i pomocna, co nie często się zdarza w wałbrzyskich lokalach :)
    • Gość: beata Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.02.12, 01:16
      Mają bogate menu (dodali zestawy obiadowe ) Dopiero wróciłam z Cattani .W piątki i soboty mają otwarte do 24 00 lub do ostatniego klijenta.Polecam
      • Gość: ola Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.02.12, 00:52
        jem pizzę ale jestem mile

zaskoczona pomimo opini (chyba konkurencji) zamówiłam pizzę i jest bardzo dobra.Polecam Cattani .mają pizzę 57 cm
        • Gość: ola Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.02.12, 01:50
          Jest super. W piątki i soboty otwarte maja do 24 00 lub do ostatniego klijenta .Nastapiły duże zmiany w jakości menu (pozytywnie mogę ocenić jedzonko)POLECAM
          • Gość: on Re: Picceria Cattani IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.12, 18:43
            TYlko czy maja dobre jedzenie???
    • Gość: ls Pica w picerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 19:31
      Pica (łaknienie spaczone) – zaburzenie polegające na występowaniu apetytu na przedmioty niebędące żywnością (np. ziemia, kreda, węgiel) lub ogromny apetyt na rzeczy, które są w pewnym sensie żywnością, takie jak nieprzetworzone składniki żywności (np. mąka, surowe ziemniaki, skrobia). Aby uznać tego typu zachowania za zaburzenie, muszą trwać przynajmniej miesiąc w wieku, w którym próbowanie jedzenia ziemi, błota itp. jest uznawane za niedostosowane do poziomu rozwoju człowieka. Obserwuje się je u wszystkich grup wiekowych, ale najczęściej u kobiet w ciąży i u małych dzieci, zwłaszcza opóźnionych w rozwoju, wśród których jest to najbardziej rozpowszechnione zaburzenie odżywiania. Wówczas rozpoznawane jest jako pica u niemowląt lub dzieci (ICD-10 F98.3). Łaknienie spaczone może się także wiązać z chorobami organicznymi mózgu lub histerią.
      W przypadku ekstremalnych form, jest uważane za dolegliwość medyczną.
    • Gość: paulina Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.07.12, 20:25
      Mi osobiście pizza tam nie smakuje, jest jakaś taka mokra bardzo, podejrzewam że kładą nierozmrożone składniki, dlatego ciasto staje się gumowate i mokre. Poza tym zdegustowana jestem dostawą, mieszkam na przeciwko tego lokalu i z racji złamanej nogi nie mogłam wyjść osobiście po jedzenie, więc zamówiłam na wynos, Pan wykonał dwa kroki od lokalu i wzioł bodajże 2 zł "za dowóz", żałosne
      • Gość: ls Re: Picceria Cattani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.12, 15:46
        Wzioł po złotufce za krok. Ciesz się, że nie mieszkasz jak ja, na pientrze, bo za wnoszenie na pientra jest dodatek 30%.
        • Gość: gosc Re: Picceria Cattani IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.07.12, 17:06
          Pitolisz jak potłuczony kaziu. Na terenie podzamcza dowóz jest gratis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka