beataj11 10.06.11, 22:08 Witam. Czy ktoś może mi polecić miejsce w Wałbrzychu, gdzie mogę przekłuć uszy mojej sześcioletniej córeczce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ls Re: przekłuwanie uszu dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 22:27 A może lepiej nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj11 Re: przekłuwanie uszu dzieci 10.06.11, 22:41 Nie przekłuwać? Czy nie w Wałbrzychu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: przekłuwanie uszu dzieci IP: *.180.42.79.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.11, 22:51 Przecież to głupota totalna... dziecko co rusz zaczepia rączkami albo bluzką o uszy. Ani dzieciaka nie ucieszysz ani mu przyjemności nie zrobisz... Odpoawiedz... przebijanie uszu jest potrzebne Tobie czy dziecku, przyznaj się;/? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Mogę być cyniczny 10.06.11, 23:21 Przebij dziecku język, są podobno atrakcyjne oferty dla mam z takimi dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: przekłuwanie uszu dzieci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.06.11, 17:06 Przecież ta dziewczynka ma 6 lat a nie 6 miesięcy, już ma ręce nie rączki i potrafi nad nimi zapanować. Moja znajoma przekłuwała córce uszy w takim salonie na przeciwko gazowni tak lekko w dole.To jest chyba ul.Kościuszki albo Plac Tuwima. Odpowiedz Link Zgłoś