Dodaj do ulubionych

Pomysły Wilda

IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 20:50
Wsłuchałem się w Wildowe pomysły na uratowanie Wałbrzycha. Infantylizm nieprawdopodobny. Zapytajcie przeciętnego gimnazjalistę, co by chciał poprawić w mieście, a powie to, co Wild: wyciągi, turystyka, wypożyczalnie itd., itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: też telewidz Re: Pomysły Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 21:12
      Maluj spokojnie te słupy i nie przejmuj się Wildem. Da radę.
      Jak dla mnie, turystyka wystarczy byle nie odpadowa, preferowana przez PO
      www.youtube.com/watch?v=Z7srEqyn0RA
      I pamiętaj - ma być fair play, bo zadzwonię na numer podany przez Szełemeja!
      • Gość: telewidz Re: Pomysły Wilda IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 21:45
        Nie bardzo rozumiem, co tam popisałeś. Ale może to dlatego, że jestem z dala od tych waszych awanturek. Usłyszałem wyjątkowo infantylne gadki Wilda i do tego infantylizmu się odniosłem. Czy obietnice wyciągów, szlaków, kolejek i czego tam jeszcze mogą być dla kogoś przekonujące? Wąpię.
        • Gość: Froid Re: Pomysły Wilda IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 23:12
          > I pamiętaj - ma być fair play, bo zadzwonię na numer podany przez Szełemeja!
          Dlaczego sądzisz, że Szełemeja :)
          Walka trwa o drugie miejsce więc logiczniej jest atakować lidera dopiero jak zapewnisz sobie start w II turze.
          Lepiej eliminować słabszych konkurentów ;)
          Na razie to jest prawdziwa konkurencja.
        • Gość: juror Re: Pomysły Wilda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 23:23
          Ty głupolu naprawdę myślisz, że zmieniając niki weźmiesz Wałbrzyszan na końskie gowno?
          Nie jesteś wart pieniędzy jakie płaci ci sztab Szełemeja.
          Z ciebie taki artysta do manipulacji podświadomością wyborców jak z Szełemeja Polak- prezydent .
          • Gość: urzędnik Re: Pomysły Wilda IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.11, 04:54
            Juror przypomina kogucika, który siedzi na kupie gnoju i pieje kukuryku. Też pod innymi nickami, ale zawsze z neostrady. Sporadycznie z t-debile czy jakoś tak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka