Gość: olgierd IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.08.11, 21:55 Witam, jutro wybieram się z gośćmi na obiad do Szczawna. Gdzie teraz karmią najlepiej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.08.11, 22:06 Polecam ta restauracje koło teatru zdrojowego chyba wieniawski ,a zdecydowanie odradzam Pod Wieżą ,smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezradny Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.08.11, 00:01 a tam ta przy parku nie jest dobra, pod wieżą drogo. Za to po drugiej stronie deptaka jak na dworzysko w parku jest świetna restauracja "Pod Dębem" u grubego Ryśka. Bardzo lubię tam wcinać pomidorową - przepyszna albo flaki albo Cordon Blue. no ale ja jestem bezroborny i na więcej mnie nie stać. Ale zupy i frytki mają tam dobre. I ładne miejsce - obok plac zabaw dla dzieci, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.play-internet.pl 07.08.11, 07:51 Ja polecam Gościniec Solicki lub Legendę, Odradzam pójście Pod Więżę- kiedyś było tam smacznie ale się popsuli chodzę tam jedynie na piwo z sentymentu bo lubię to miejsce, nie polecam Grala- jedzenie paskudne, mój mąż dwa razy tam się zatruł starym jedzeniem, poza tym pracownicy kuchni chodzą pijani a więc czego się spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycerz Twardyłeb Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 07.08.11, 08:17 Tylko Walgard. Wymieniają olej w frytkownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.08.11, 09:38 tylko nie Gosciniec Solicki bleee w ogole tam zywej duszy nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 09:50 Jak dysponujesz samochodem jedź do Jedliny do Karczmy PRL, nie pożałujesz. Polecam pierogi ruskie naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 07.08.11, 10:07 Jeżeli to "Karczma PRL", winna być nazwa pierogi legnickie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 10:44 Mała pomyłka. Jest to Oberża PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 11:53 W goscincu nie ma ludzi bo kadra kucharzy przeniosła się pod lwy i teraz tam jest dobra kuchnia. Bedziesz miał pewność że zjesz dobre i świeze jedzonko .Miłego dnia z rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? 07.08.11, 12:21 no właśnie ?gdzie-może Maria-Helena-rok temu ceny były takie jak wszędzie,tylko długo trochę się czekało,ale jest schludnie,gości można zaprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizella Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.181.77.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.08.11, 13:42 Maria Helena ewentualnie restauracja Turecka poniżej . Ceny jak wszędzie , jedzenie bardzo dobre i świeże . I obsługa rewelacja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamiatacz Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.xdsl.centertel.pl 07.08.11, 14:00 zjesc kanapkę na ławce - ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.11, 19:10 BLE BLE TE PJEROGI TO Z BJEDRONKI LUB TESCO NIE DAJCIE SIE ROBIC W BALONA ROBIŁAM TAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s..h Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.16.250.lan.EkoNet.info 07.08.11, 18:54 Popieram w całej rozciągłości. Dodam tylko, że więcej info o nich oraz całe menu jest na ich stronie www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.centertel.pl 07.08.11, 23:17 nie polecam gościnca solickiego!!!!!!!!!!!! 2 raz się tam zatrułam. Mają okropne stare jedzenie...... nie wspomne już że podali mi stare jedzenie widząc że jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!! okropność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 22:47 Polecam pod lwami,zwłaszcza pierogi i lwi talerz pychota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do Inka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 14:03 A nie wystarczyło Ci raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Do Inka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 20:26 osobiście polecam Walgard, zamówiłem naleśniki wiejskie naprawde rewelacja! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s..h Re: Do Inka IP: *.16.250.lan.EkoNet.info 09.08.11, 21:42 Walgard ??? ...i co sądzisz, że każdy tam był i wie co to takiego i gdzie to to - to żeś reklamę im zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 21:48 Polecam Bistro Kubańskie w szczawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 16:37 byłam na weselu pod lwami i było pyszne jedzenie, juz kilka razy tam jadłam i zawsze byłąm zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UgrubegoRyśka Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.08.11, 10:36 A ja polecam w Parku "Pod Dębem". Pychota, no i duży plac zabaw dla dzieci też jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.11, 19:20 NIGDY W ŻYCIU NIE POLECE NIKOMU ZAJAZDU NA PONIATOWIE SYF BRUD I TEN ICH KUCHARZ ZAJECHAŁAM TAM NA 3 DNI I NAGLE KELNERKA MÓWI ZE KUCHARZOWI NIE CHCE SIE PRZYCHODZIC DLA JEDNEJ OSOBY ONA UMI I PRZYGOTUJE ZUREK W CHLEBJE hahahahah PAW MUROWANY KARMA JAK NA ALKATRAS 23 ZŁ BRUDNA SZKLANKA KAWY JAKA KOLWJEK CZY SYPANA CZY ROZPUSZCZANA 5 ZŁ ZA POKÓJ 130ZŁ I TA ICH POSCIEL I RENCZNIKI ŻYGAĆ SIĘ CHCE . KTOS BUSZOWAŁ PO POKOJU PODCZAS MOJEJ NIE OBECNOSCI A NA SZAFJE JEST INFO Z TYM ŻE JAK CI COS ZGINIE I NIE DASZ TEGO DO PRZECHOWANIA DO RECEPCI TO NIE ODPOWJADAJĄ ?????? ŚNIADANIE JEST W CENIE TEGO POKOJU LEŻY CHYBA 16 GODZIN W LODÓWCE I ZOBACZYLI BYSCIE JAKIE I CO TO JEST WŁASCICIELI POJEBAŁO Z PAZERNIACWA FRANCUZOM EURO POLICZYLI 3.61 GDZIE W KANTORZE JEST NP..3.94 NIE POLECAM NAWET WROGOWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Gdzie zjeść w Szczawnie? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.08.11, 22:47 inga... no to straszne co piszesz ale widac,ze ortografia to u Ciebie kalectwo :) Odpowiedz Link Zgłoś