Dodaj do ulubionych

wiązanie chusty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 21:01
czy ktoś może wie gdzie w Wałbrzychu można się nauczyć wiązania chusty? są jakieś kursy, spotkania?
Obserwuj wątek
    • chocholitan Re: wiązanie chusty 10.08.11, 21:03
      Poszukaj jakieś Koło Gospodyń Wiejskich w pobliżu.
    • Gość: andzia Re: wiązanie chusty IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.08.11, 21:25
      zajrzyj np.tu www.edziecko.pl/wideo_edziecko/10,79343,5722178,Wiazanie_chusty___podwojny_krzyz.html albo po prostu wpisz w Google i ... nic prostszego :) pozdrawiam
      • Gość: mnm Re: wiązanie chusty IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.08.11, 21:37
        My się nauczyliśmy:) Włącz youtube albo daj znać to pomożemy ;)
        • Gość: mloda mama Re: wiązanie chusty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 21:44
          bede wdzieczna za pomoc . jutro ma przyjsc chusta. mogę jakiś kontakt do Was?
    • Gość: XXX sprzedam nową chustę IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.08.11, 22:35
      posiadam do sprzedania nową, nieużywaną chustę w odcieniach niebieskiego; niestety zabrakło chęci do nauki wiązania; chusta w oryginalnym opakowaniu;

tel.kontaktowy 502 167 236
    • kielbasazwyczajna Re: wiązanie chusty 10.08.11, 22:53
      Nie wiem jak teraz, ale jak szukałam rok temu to nie było.
      www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/Instrukcje_wiazania_chusty
      To była moja szkoła. Opisany jest każdy węzeł krok po kroku. My próbowalismy najpierw z dużymi maskotkami:)
      Powodzenia życzę i ogromnej przyjemności w chustowaniu maleństwa:)
      P.S.
      Chocholitan, Twoje posty zaczynają być męczące. Obniżasz wyraźnie loty.
      • Gość: XXX Re: wiązanie chusty IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.11, 08:52
        może to przesilenie wakacyjne,w końcu wlaśnie minął ich półmetek :)
        • Gość: koza Re: wiązanie chusty IP: *.sattom.pl 11.08.11, 14:07
          Wiązanie w X jest naprawdę banalnie proste-poszukaj na necie, najlepiej na youtube.
    • b.bujak Re: wiązanie chusty 11.08.11, 18:26
      ja byłam na warsztatach we Wrocławiu;
      w Walbrzychu możesz sprobowac umowic sie z jakąs mamą, albo cwiczyc wg instrukcji z internetu;
      tu masz link do forum chustowego:
      forum.gazeta.pl/forum/f,44603,Kawalek_szmaty_chusty_i_.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka