Gość: cjrcbjr IP: *.range86-153.btcentralplus.com 27.09.11, 20:02 Jak tam w chińskim markecie co jest obok auchan? Jakie ceny? Czy duży wybór? Czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gawron Re: chiński market IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.09.11, 20:14 Jak w każdym chińskim markecie. Mnóstwo różnych towarów wątpliwej jakości, wszystko śmierdzi gumą lub plastikiem. Osobiście wolę takie drobiazgi kupować w sklepach typu "wszystko po 5zł", bo mają towar lepszej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwlfwen Re: chiński market IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.09.11, 20:45 A myslisz ze ten towar ktory mozna kupic w sklepach"wszystko za 5zl" to skąd jest sprowadzany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No gawron Re: chiński market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 20:56 No gawron , dałeś do pieca teraz:) przecież to jest to samo człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: chiński market IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 14:29 byłam raz; z ciekawości; wrażenie bezcenne :))))))))) po pół godzinie byłam lekko sfazowana, taki zapaszek klejów i naftaliny sie rozchodzi :))))))) odzież podobna do odzieży "halowej" i ceny również; buciki tekturowe i plastykowe, czyli dla mało wymagajacej klienteli, która idzie na wygląd a nie na jakość :)))) jedyne co mi sie tam podobało, to duzy wybór dzinsów i fajne torby podróżne :) Odpowiedz Link Zgłoś