chocholitan 20.12.11, 23:21 Wałbrzyszanie popierają Pana Prezydenta. Wierzymy, że jego rozsądne działania pozwolą na przezwyciężenie problemów, w które uwikłane jest miasto i jego mieszkańcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pio Re: Popieramy Szełemeja IP: *.centertel.pl 20.12.11, 23:32 zamilcz kretynie / kretynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętamy Re: Popieramy Szełemeja IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 21.12.11, 01:53 60 % mieszkańców na pewno za prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do pamietamy Re: Popieramy Szełemeja IP: *.pools.arcor-ip.net 21.12.11, 02:46 Ales jebnal jak lysy o beton ! Zrob se kompres,moze ci przejdzie to majaczenie ! Kleszcz cie upierdzielil czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Popieramy Szełemeja IP: *.pl 21.12.11, 06:08 SKASOWAĆ GŁUPI WĄTEK ... NIE TRZYMA SIĘ KUPY DUPY :) HAHAHAHA JAKIEŚ HALUCYNACJE :) BO KROI SIĘ REFERENDUM ZA ODWOŁANIEM GO WŁAŚNIE :) HIHIHIHIH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 06:34 Czegoś sie naćpał chochcośtam. Monar może ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: Popieramy Szełemeja 21.12.11, 06:44 Ja też go podpieram i życzę mu dobrej laski i wypad z naszego bytu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywws Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 07:18 WWS jak zwykle trzyma poziom. Gdzie wy pasujecie, wieśniaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 08:12 Większość popierających nie udziela się tutaj. Wałbrzyskie forum to taki folwark wszelkiej maści baranów i ćwierćinteligentów. Obecnie ubzdurali sobie referendum. Marzy im się, że w ogóle do niego dojdzie, niestety, nawet do Wilda im daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Popieramy Szełemeja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.12.11, 08:36 Teraz w kolejce popierających ustawili się nauczyciele z 6 zlikwidowanych szkół ich uczniowie i rodzice.Całkiem pokazne grono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdfd Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 08:46 Ja popieram wiele jego działań, ale numer ze szkołami nie przejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: Popieramy Szełemeja 21.12.11, 09:08 Spoko, niech piszczą. Doktor jeszcze przykręci imadło , a wtedy będą wyć. Urzędy i spółki miejskie to nie przytułek dla nieudałków, pozostaną najlepsi oraz ci , którym zależy na mieście (od prezesa do szeregowego pracownika). A zapewniam was, że Szełemej to specjalista w odsiewaniu ziarna od plew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadźka Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 09:28 Chochołku w wchodzeniu w d.... Szełemeja doszedłeś już do jelita cienkiego. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RSZ Re: Popieramy Szełemeja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.11, 09:49 chocholitan to jeden z pracownikow biura prasowego, taki job Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Popieramy Szełemeja IP: 79.162.137.* 27.12.11, 15:22 Chochoł jest już wyżej,w dwunastnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Popieramy Szełemeja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.11, 18:59 może i ludzie poparli Szelemeja ale też mogą doprowadzić do jego odwołania jak to określiłeś odsieją plew . a z ciebie jest niezła wazelina chocholitan ciekawe co tobie obiecał pewnie intratną posadkę . tylko pamiętaj pracownikom szpitala też obiecywał podwyżki jak dostanie szpital akredytacje i co akredytacja jest, podwyżki nie ,jak personel się upomniał i wywalczył ledwo procent podwyżki to stwierdził że te pieniądze personel wyż...ga . a teraz co, to samo robi z wałbrzychem . pieniądze dla siebie i popleczników ma a dla ludzi nie .wiec może zamiast likwidacji szkół zlikwidujmy projekt rewitalizacji starej kopalni i już mamy oszczędności a jak będzie za mało to zlikwidujmy stołek prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 15:54 Chocholi coś tam liże d.upę władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi nie wierzę własnym oczom :))) IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.11, 13:28 chocholitan, nie wiem, udam sie do specjalisty, choć obecnie terminy mają na luty z nfz, ale obiecuję - pójdę, już sie zarejestrowałam do okulisty; ktoś w końcu zaczyna pisać dobrze na tym forum o Szełemeju; ja wciąż nie dowierzam i myślę sobie, ze to jakiś żarcik albo niesmaczne kpiny; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Popieramy Szełemeja IP: 79.162.137.* 27.12.11, 15:20 Czy Ty masz choć ociupinkę rozumu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 10:05 Nauczyciele akurat gromnie poparli go w wyborach, za co bardzo dziękuję. Niech żyje dr R.Sz. i rządzi nam jak najdłużej. Czas na zmiany, czas na oczyszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: Popieramy Szełemeja IP: *.play-internet.pl 21.12.11, 10:57 Dokładnie, nauczyciele są dla mnie alegorią głupich polskich wyborców PO, którym Tusk po nowym roku zrobi z dup.y jesień średniowiecza. Więcej cierpienia, może zmądrzeją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukas Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 11:15 wszyscy którzy popierają szełemieja nich wezmą go sobie za szefa - można pracować i starać sie o to miasto i dawać z siebie wszystko ale za 1700 zł miesiecznie i w pracy gdzie jedyny system motywaćji to "rób albo cie zwolnię" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 11:23 www.youtube.com/watch?v=SqP3YU9IGeU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: Popieramy Szełemeja IP: *.play-internet.pl 21.12.11, 11:28 "Największym wrogiem wolności jest syty niewolnik" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -- Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 11:32 Tak będzie wyglądała komunikacja miejska w Wałbrzychu po 24.12.2011r. www.youtube.com/watch?v=KRteDuZ-Nok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyovo do ovo IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 12:49 Jeśli nauczyciele są dla ciebie alegorią (mniejsza o to nawet czego), to nie jest to żadna alegoria. Nie używaj słów, których znaczenia nie pojmujesz, zjebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: do ovo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 13:26 Ovo ma rację, nie denerwuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: do ovo IP: *.play-internet.pl 21.12.11, 17:45 No tak, kolejny nauczyciel który nie wie na jakie sposoby można interpretować "alegorię" .Coś mi wcale was nie szkoda, boście głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyovo Re: do ovo IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 20:47 Interpretować alegorię na różne sposoby? Coraz lepiej, zjebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Popieramy Szełemeja IP: 79.162.137.* 27.12.11, 15:25 Powiem jedno,głupota nie zna granic!!!To do d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Popieramy Szełemeja IP: 79.162.137.* 27.12.11, 15:18 Nikt nie dorasta do pięt Patrykowi Wildowi ! Mam tu na myśli jego program wyborczy i kulturę osobistą.To co dzieje się w Wałbrzychu,wałbrzyszanie zawdzięczają przede wszystkim sobie! A będzie jeszcze gorzej.Po południu,miasto wygląda na zupełnie wymarłe.Powinniśmy za wszystkie"trafione" decyzje podziękować wszystkim dotychczas rządzącym z prawej , jak i z lewej strony.Za dewastację ,degradację miasta winni ponieść osobistą ,majątkową odpowiedzialność. A za Mo-Bruk Kruczkowski powinien siedzieć w kryminale tyle ,ile lat rządził tym miastem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do chochlitana Re: Popieramy Szełemeja IP: *.pools.arcor-ip.net 21.12.11, 13:24 Chocholek,widze,ze bardzo przepadasz za wizytami nieproszonych gosci,prosze wiec,przestan pie...c takie pozytywne farmazony o konowale od slepych kiszek,bo mozesz zaczynac wegetacje od zera ! Buhaha :-)) Pozdrowienia od Nachschlüssela Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: Popieramy Szełemeja 21.12.11, 13:49 No cóz, nie będę pierwszy i nie ostani, który za prawdę dostał po gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadźka Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 13:52 hoholitan =ciota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 14:25 Gość portalu: Jadźka napisał(a): > hoholitan =ciota Jadźka, z piaskownicy ledwo wylazłaś czy co? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do chochlitana Re: Popieramy Szełemeja IP: *.pools.arcor-ip.net 21.12.11, 14:07 To,ze cie lubie jeszcze o niczym nie swiadczy,ze nie moge powiedziec prawdy o calej prawdzie,a wiec : 1.Tez prawda ! 2.Swieta prawda ! 3.GOWNO PRAWDA ! Jak sadzisz,pod ktory punkt sie zalapujesz ? Zdrowych i Wesolych Swiat Chocholka ! Nachschlüssel Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: Popieramy Szełemeja 21.12.11, 14:40 A to prawda o szkołach. ..."Środki zaplanowane na edukację w przyszłorocznym budżecie państwa są niewystarczające, wzrost subwencji oświatowej nie pokryje podwyżek dla nauczycieli, za mało też środków zaplanowano w związku z podwyżką składki rentowej"... ..."Samorządy znajdują się w dramatycznej sytuacji "... wiadomosci.onet.pl/kraj/znp-i-sld-naklady-z-budzetu-na-edukacje-w-2012-r-b,1,4978969,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nachschlüssel Re: Popieramy Szełemeja IP: *.pools.arcor-ip.net 21.12.11, 15:02 Chocholek,Amisow nie odkryles ! Chalupa (Polska) wali Ci sie na makitre a Ty zaczynasz przyklejac foto-tapete na sciane z wizerunkiem konowala ! Czy Ty wogole cos z tego jarasz ? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Popieramy Szełemeja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.11, 19:08 a czy to wina naszych dzieci że koledzy partyjni szelemeja dali za mało ,jak jest za mało to przesuńmy pieniądze przeznaczone na rewitalizacje kopalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christian Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 16:50 Ale co to jest prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 17:01 ZaWSSzone PiSdzielce na wysypisko ! Odpowiedz Link Zgłoś
biker2011 Re: Popieramy Szełemeja 21.12.11, 17:51 tak wychwalacie prezydenta??? zobaczcie jak ucieka www.youtube.com/watch?v=DwfDtktjiU4&context=C32d2923ADOEgsToPDskKArylxtJ8CdGlflRakOgpH wy tak samo będziecie wiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 17:59 Super filmik!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas Re: Popieramy Szełemeja IP: *.205.70.80.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.12.11, 18:24 uciekal jak szczur, tchorz przebrzydly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 18:28 Longin nie szczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 18:27 Uciekał przed uczniami? A co te bachory robiły "na mieście" w czasie lekcji? Jak im szkoły nie są potrzebne, to dobrze, że Roman je zamyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.11, 12:22 Wcale nie ucieka, tylko wychodzi. Prezydent zawsze chodzi bardzo szybko. I właściwie w jakim celu miałby się spotkać z rozwrzeszczaną tłuszczą? Przecież do nich żadne argumenty by nie dotarły. Wiem też, że rodzice dzieci mieszkających na przedmieściach wożą swoje dzieci do szkół w centrum. Powód jest jasny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzecznik prasowy Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 18:33 Pan Prezydent musiał pilnie zjawić się w Ministerstwie Zdrowia w sprawie pomocy przy ustalaniu nowej listy leków refundowanych. Jutro będzie do dyspozycji mieszkańców. Rzecznik prasowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 18:51 Najlepiej krytykować, ale nic z tego nie wychodzi dobrego. Dlaczego nie dajecie szansy pokazać ,ze to jest słuszna decyzja. Przecież poprzedni prezydent był krytykowany ,ze nic nie zrobił a ten ,ze chce zrobić,to ludzie zdecydujcie sie wreszcie co chcecie. Panie Prezydencie proszę robić wszystko aby wreszcie ten Wałbrzych stał sie inny,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Popieramy Szełemeja IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.11, 19:06 Strach Was obleciał na nowe rządy Pana Szełemeja? Fajnie do tej pory było taki lajcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Popieramy Szełemeja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.12.11, 19:38 Tlhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 19:47 Niech teraz popatrzą na odwagę swojego guru. stracg przed prostym ludem napełnił waszego wodza? Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: Popieramy Szełemeja 21.12.11, 20:10 Od kogo jest ta Pani ? :-) - Proszę Państwa ! - Ja jestem... Ja występuję w waszym i naszym imieniu ... - Pani jest od nas... - O czym mówicie ? - Przecież ta Pani jest od nas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 20:41 chochliku jesteś na tajnej liście plac Szelemejka. Specjalista od brudnej roboty 24 h na dobę. ciekawe tylko ile żyd płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 20:45 chocholitan co ostatnio palisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olanka Re: Popieramy Szełemeja IP: *.146.39.4.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.12.11, 20:45 Ta Pani to jedyna radna która ma odwagę i nie boi się wyjść do tłumu bo jest z ludźmi i dl ludzi . Teraz widzicie gdyby na tych schodach stał szełemej to by się działo. Szkoda tylko że reszta radnych nie miała tej odwagi co ta Pani. Popieram tą Panią i wstyd mi za Prezydenta ktory przestraszył się w jakiejś części swoich zawiedzionych wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Popieramy Szełemeja IP: *.centertel.pl 25.12.11, 08:22 chocholitan vel.Wojtek - przyboczny przydupas Szełemeja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Popieramy Szełemeja IP: *.centertel.pl 21.12.11, 21:06 Mam nadzieję, że Szełemej zreformuje Wałbrzych i będzie reprezentował interes wszystkich mieszkańców, a nie tylko pewne grupy. Skoro szkoły są w połowie puste, to ja nie zamierzam dopłacać do tego interesu - pozamykać. Jedyna rada dla Pana Romana. To nie dyskutować z ludem. Prezydent jest jeden, a krzykaczy cała chmara. Nie zakrzyczy ich Pan, a dyskutować oni nie chcą. Na filmie widziałem jak wyglądał dialog. Nie oglądać się i robić swoje. Z okazji zbliżających się świąt, normalnym Wałbrzyszanom i Prezydentowi życzę rodzinnej atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Popieramy Szełemeja IP: *.dip.t-dialin.net 21.12.11, 21:27 JEDNA I TA SAMA OSOBA NA ZLECENIE SZEŁEMEJA WYPISUJE JAK TO NIBY WAŁBRZYSZANIE POPJERAJA KOGO ???? CIOTO JEGO POSRAŃCU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo73 Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 21:41 A ja już nie popieram . I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 21:42 A ja popieram od teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.12.11, 22:50 A ja byłem kierowcą busa a teraz popieram Szełemeja i cała moja liczna rodzina też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurator Re: Popieramy Szełemeja IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 22.12.11, 09:21 Mam nadzieję , że w tym tłumie pod ratuszem nie było kadry nauczycielskiej. Jak , ktoś był z pokoju nauczycielskiego to do weryfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: Popieramy Szełemeja 26.12.11, 10:49 Wątek wiecznie aktualny, ku przestrodze tym, którzy błądzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Popieramy Szełemeja IP: *.centertel.pl 26.12.11, 11:47 Chochołku - prezio aż tyle ci płaci, by w święta też spamować? Czy może jesteś zaangażowanym spin doctorem i manipulujesz 24h/dobę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg Re: Popieramy Szełemeja IP: *.play-internet.pl 26.12.11, 17:12 ksg zniszczy Romana Ludwiczuka ,roman musi odeisc ,ksg miszczem jest, odwołamy w referendóm romana ludwiczuka zdrajce górnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi ja popieram IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.11, 13:25 ja drogi chocholitanie popieram, ale co z innymi? czyżbym ja miała problemy z neuronkami i synapsami, czy jednak mniejszość stanowić niekiedy może normalność ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: ja popieram IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.11, 13:36 z obserwacji wynika że mieszkańcy Podzamcza oraz Piaskowej ,tak i tak zagłosują za panem Szełemejem . Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: ja popieram 27.12.11, 14:22 Nie możemy dopuścić , żeby ktoś dla swoich chorych ambicji zniszczył człowieka , który będzie prawdziwym gospodarzem dla tego miasta. Kto nie wierzy, zapraszam na Batorego. Ze śmierdzącego uryną szpitala, zrobił kompleks szpitalny, który może być chlubą miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda m Re: ja popieram IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.11, 14:31 takiego prezydenta Wałbrzych potrzebował ,rozsądni mieszkańcy nie są ślepi ,tylko ktoś z klapkami na oczach może twierdzić że obecny prezydent jest osobą nie odpowiednią na czas kryzysu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: ja popieram IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.11, 14:58 Po jaką cholerę po kilku miesiącach prowadzenia miasta grupka frustratów robi krzyk o referendum? bo doskonale wiedzą, że jak pozwolą mu się rozpędzić to zginą, w cieniu jego osiągnięć, bezpowrotnie, razem ze swoją miernością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda m Re: ja popieram IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.11, 15:03 dokładnie tak . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi egon :)) IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.11, 13:13 egon - masz u mnie piwo i buziaka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Popieramy Szełemeja IP: 79.162.137.* 27.12.11, 15:37 Chyba całe święta myślałeś/aś/jak tu się przypodobać szefowi? Jako bezkrytyczny lizus,powinieneś zostać skreślony z listy płac i to w trybie natychmiastowym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda m Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.12.11, 15:39 alicja dla czego piszesz pod innym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 16:38 jego pomysły są dobre ale tylko dla niego samego i jego współpracowników, co zrobić ze zwalnianymi ludźmi czy wszyscy mamy iść na garnuszek MOPSu. Reformować można ale stopniowo a nie wszystko na raz. Ktoś chwali szpital, ale tam już od maja nie przyjmuje się pacjentów z kolejki i tylko dlatego nie ma długów. Kto korzystał z oddziału ratunkowego to wie jak ta pomoc wtgląda. Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: Popieramy Szełemeja 27.12.11, 16:50 Poradzisz sobie. Nie widzę cię w MOPs-ie. Nie trzeba było ruszać Kruczka, byłoby dalej miło, cicho i przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Popieramy Szełemeja IP: *.xdsl.centertel.pl 27.12.11, 18:24 Pisz w liczbie pojedynczej z łaski swojej,mnie do tego nie mieszaj.Nie życzę sobie ,abyś deklarował w moim imieniu poparcie dla Szełemeja! Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Popieramy Szełemeja 27.12.11, 21:12 Osobiscie doświadczam mądrości niejakiego Romka. W MZUK-u dochodzi do sytuacji jakiej nigdy i nigdzie nie doświdczyłem, Romek ustami Kośióra wydaje polecenie jeszcze zatrudnionym,, jeżeli nie podejmiecie pracy w charakterze sprzataczek autobusowych to otrzymacie dyscyplinarne zwolnienia,, Czy to nie jest chamskie wykorzystywanie trudnej dla tych ludzi sytuacji. Do Mała Mi masz odemnie małą satyfakcję słowa o żarciu w rowach wyszły z ust p. kierownika z ZDIUM-u to ostatnia wersja o jakiej wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Jurandzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.11, 14:09 Witaj Jurandzie - tak w ogóle :). Marna mi to satysfakcja, kiedy słowa szkalujące poszły w eter. Co do trudnej sytuacji pracowników MZUK i innych spółek miejskich -Jurandzie. Napiszę tak. Rozumiem i po częsci ubolewam nad taką sytuacją. Jednak musisz też patrzeć, że codziennie w mieście, w prywatnych firmach setki ludzi słyszy podobne "polecenia służbowe" i nie ma wyjścia. Nie mogą wyjść na ulicę ani protestować pod ratuszem. Samotne matki są perfidnie wykorzystywane właśnie podobnymi szantażami, ludzie w wieku przedemerytalnym również i tak dalej i tak dalej. Prawda jest taka że od roku 2003 wszelkie jednostki podlegające miastu wciąż się rozrastały liczbowo - w ilości pracowników - a nie wydajności np. Miasto znajduje się w trudnej sytuacji finansowej. A żadna praca nie hańbi, jeśli jest uczciwa. Lepszy etat sprzątaczki niż głodowy zasiłek dla bezrobotnych. Niekiedy, żeby stworzyć coś solidnego, nie można wiecznie łatać, tylko zburzyć i zbudować od nowa. Doświadczamy tego na własnej skórze teraz. Winą obarczeni jesteśmy wszyscy pełnoletni obywatele miasta. Po pierwszej kadencji pana piotrusia powinno mu się podziękować rezerwacją taczki pod ratuszem. Niestety wszystko potoczyło się inaczej i teraz każdy ponosi tego konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Popieramy Szełemeja IP: *.xdsl.centertel.pl 27.12.11, 21:28 Do chochola! Coś Ci powiem:g ł u p o c i e nie brakuje słów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Popieramy Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 22:06 Dlaczego my się tak boimy tego szełemeja, przecież nie wyrzuci nas za karę z miasta albo nie da wilczego biletu jak za komuny. Ludzie on zniszczy miasto a napewno go nie uzdrowi. Tylko naiwni myślą że on jest uzdrowicielem on robi to przez eutanazję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.11, 07:07 Jasne, nieudacznicy z WWS miasto naprawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Popieramy Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.11, 07:59 tylko sobie wyobraźcie tych specjalistów z WWSu... tylko spróbujcie sobie wyobrazić, wiem, że ciężko bo słowo "specjalista" i WWS nijak do siebie nie pasują;] Odpowiedz Link Zgłoś