Dodaj do ulubionych

Fauracia frames

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 19:54

Praca na uap4 katastrofa

0

0
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwia Faurecia frames IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 23:56
      Pisz konkretnie a nie na darmo zajmujesz tyle miejsca!
      • Gość: imbir0 Re: Faurecia frames IP: *.108.83.5.dolnet.pl 27.01.12, 17:45
        Witam . Mamy nowy problem u nas w Faureci Akcesoria ,mamy nowego kierownika który wraz z dyrektorem wymyslają na temat 5s czyli czystość
        • Gość: ja Re: Faurecia frames IP: *.108.83.5.dolnet.pl 27.01.12, 17:49
          A tak wiem o tym a i do tego zabieraja premię 5% , bo zamiast plany robić to my musimy zbierać nitki co chwile i jeszcze jaka głupota na temat szafek!!!!!!!!!!!! A hu....j to kogo obchodzi co ja mam w szafce ubraniowej ,jeszcze pewnie będą nam tyłki sprawdzać czy mamy czyste !!!
          • Gość: Do ja Re: Faurecia frames IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 18:03
            Ao co chodzi z tymi szafkami? bo pracowałam tam rok temu i jakiegoś rygoru co do nich jeszcze nie było...
            • Gość: igor Re: Faurecia frames IP: *.108.83.5.dolnet.pl 27.01.12, 18:54
              Musimy je myć z zawnątrz i w środku utrzymywać 5s ,wogóle to nie wiem co za czub wymyślił cały ten system to normalne zeby bylo czysto ale bez przesady .
              • Gość: teresa Re: Faurecia frames IP: *.108.83.5.dolnet.pl 27.01.12, 18:55
                A tak u nas chodzi oczywiscie o dolną Faurecie to istny dom wariatów z tym 5s .....powariowali czy co!!!!!!!!!
                • Gość: Ak Re: Faurecia Akcesoria IP: *.108.83.5.dolnet.pl 27.01.12, 19:00
                  Zgadzam sie ze wszystkimi !!! A ciekawa jestem czy w domu tak ilnują tego 5s. Nasz dyrektor to jak przechodzi przez chle z taką miną jakby miał wszystkich pozabijać i oczywiście wychowanie na pierwszym planie Ani Dzien Dobry ani pocałuj mnie w dupe !!!!!!! Brak szacunku do pracownika . Wcale sie nie dziwie ze ludzie sie zwalniaja.
                  • kopciuszek055 Re: Faurecia Akcesoria 27.01.12, 20:22
                    Banda prostaków!!!! tyle mam na ich temat do powiedzenia ! doprowadza ten zakład do ruiny,ale jednego możemy byc pewni ,napewno bedzie czysto !!
                    • Gość: do ja Re: Faurecia Akcesoria IP: *.ip.netia.com.pl 27.01.12, 23:10
                      do dupy wam będą zaglądać nie czy macie czyste tylko czy czegoś nie wynosicie beduini obozowi
                  • Gość: sprzęgło Re: Faurecia Akcesoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 11:28
                    atmosfera jak w grobowcu :)
                    • Gość: Mexico Re: Faurecia Akcesoria IP: *.108.83.5.dolnet.pl 28.01.12, 14:41
                      Jak mam po weekendzie isc do pracy to mnie skręca ,oglądać te mordy nadąsane .
                      • Gość: igor Re: Faurecia Akcesoria IP: *.108.83.5.dolnet.pl 28.01.12, 14:44
                        a moi znajomi mi sie dziwią ze ja na haju przychodze bo przecierz na trzeżwo to bym im chyba pozabjał
                      • Gość: skan Re: Faurecia Akcesoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 19:37
                        w naszym obozie zoningi w kiblach powyklejali debile
                    • pian-kowy Re: Faurecia Akcesoria 23.08.14, 16:40
                      tego całego"pseudo" kierownika i "pseudo" dyrektora powinni przypiąć trytytkami do słupa i każdy kto przechodzi powinien im sprzedać strzała w ryj... każą robić ponad ludzkie siły nawet w weekendy a i tak zawsze mają jakieś pretensje ido tego premię zabierają, no w końcu szanowny pan dyrektor musi zatankować swoją A7... pracy się nie boję ale jak bym chciał pracować z błaznami to zatrudnił bym się do cyrku. pozdrawiam wszystkich kolegów którzy muszą codziennie widzieć te parchate krzywe i wiecznie niezadowolone ryje
    • Gość: Pirkesz Re: Fauracia frames IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.12, 20:04
      Generalnie , jeśli nie ma nic i trzeba z tymi wariatami robić,

Należy mieć maksymalnie wyjebane , 5s, kaizeny, normy ,obietnice awansu. to wszystko to syf.
      jeśli chodzi o zarobki , często ludziska u nas na strefie zarabiają , miedzy 1200zl-1600 zl na rękę
      za 4 zmiany, oczekiwania by chodzili jak zegareczek,niełatwe warunki,monotonna prace :/ itd.
      Co poradzić , takie czasy .
      Kiedyś górnicy tez ciężko pracowali,ale chociaż wynagrodzenie było należyte ...
      • Gość: super pracownik Re: Fauracia frames IP: *.204.38.42.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.02.12, 18:26
        tak,pamiętajcię o Naszym haśle:MAMY W....BANE NA 5S,ZONINGI,SUGESTIE i takie tam
        A zobaczycie teraz jest taka sraka przed FESem.A potem emocje opadną ,ale zarobki i cala reszta będzie do dupy.......Nie zapomnijcie przechodząc przez pasy patrzeć w lustra,lewo,prawo i chodzić ścieżkami..broń Was Panie Boże nadepnąć na linię:-)
        powodzenia
        • Gość: on Re: Fauracia frames IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 20:01
          Pan Sebastian 5s podczas porannej kontroli poziomu kurzu na hali ,zauważył wystającą poza zoning skrzynkę .Wyciągną ją i rzucił pod nogi P.operator stwierdzając że jak się o nią wyjebie
          to się nauczy porządku.Dobry jest ten 5s
          • Gość: nna Re: Fauracia frames IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 20:09
            Słyszałem że kierownictwo bawiło się w górach za nasze 5%
            Jak by tak zliczył od każdego pracownika 5% to troszke chlania Mieli
            A My biedni Beduini do MOPÓW
            • Gość: xl Re: Fauracia frames IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 08:53
              S.Adkonis to jakiś burak ,koleś kompletnie nie zna się na produkcji
              Powinien kierownikiem Vicotelu byc
              • Gość: imbir0 Re: Fauracia akcesoria IP: *.meganet24.pl 11.02.12, 17:55
                A ja slyszalem ze pan Sebastian to z naszym dyrektorem to koledzy z jednej ławki to widaomo kto w tym rowniez palce moczy . A na ostatnim zabraniu z dyr.to wychwalal zaklad pod niebiosa czy oni maja klapki na oczach nie widza jakim to jest kosztem wszystko ,oczywiscie pracownikow . Banda debili !!! Ciekawe kiedy zatrudnia do nas kierownika produkcji bo od 5s to juz mamy .
                • Gość: 5 s Re: Fauracia akcesoria IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 00:06
                  Witam białych , co tam po audycie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka