Dodaj do ulubionych

Orliki - przekręt

IP: *.113.8.96.host.nwnx.net 17.02.12, 08:55
Czy podobają wam się Orliki. Ja uważam, że to strzał w dziesiątkę. Boiska do siatki, kosza do nogi, oświetlone z zapleczem. W końcu na miarę naszych czasów. Powinny być przy każdej szkole. Zbudowano kilka i są świetne. Ale niestety widzę, że koniec z budową ale za to będziemy budować ścieżkę (chodnik) rowerową dookoła Podzamcza za 4 mln złotych. Za tę kwotę można było zbudować 4 Orliki. To paranoja. Komu się podobają Orliki niech pisze i apeluje, poprzednicy robili a ci teraz nie chcą. Dlaczego ?????
Obserwuj wątek
    • Gość: FC Blankowa Re: Orliki - przekręt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.02.12, 12:39
      porządnego,pełnowymiarowego boiska nie mogą przez kilka ostatnich lat zrobic na osiedlu a chcą wydawac miliony na ścieżkęI na tej ścieżce młodzi i starsi będą grali w piłkę.Paranoja!
    • pozor_vlak Re: Orliki - przekręt 17.02.12, 13:14
      a mi sie ścieżki rowerowe podobają.
      • Gość: miras Re: Orliki - przekręt IP: *.play-internet.pl 17.02.12, 22:04
        Jasne - Orliki to zajebiza jak wszystko co wybudowal Malecki, pare lat temu wykonal termomodernizacje szkol i wpompowal dziesiatki milionow zlotych w okna elewacje kotlownie gazowe itp. Teraz doktorek te szkoly zamyka. Miliony zlotych modernizacje zamku ksiaz i pare innych pomyslow rownie milionozernych, teraz uzdrawia Mzb a orliki stoja zamkniete na klucz by przypadkiem nikt ich nie zepsol
        • Gość: pytacz Re: Orliki - przekręt IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.12, 22:20
          Może mi ktoś przypomnieć, jak skończyła się sprawa molestowania kobiet przez jednego z radnych?
          • Gość: do pytacz Re: Orliki - przekręt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.02.12, 22:48
            widocznie nijak bo nikt o tym nie trąbi.Baby w klimakterium albo po ,różne rzeczy wymyślają a durni pseudo dziennikarze na czyjeś zapotrzebowanie takie sprawy nakręcają
            • Gość: baba Re: Orliki - przekręt IP: *.psychz.net 18.02.12, 14:00
              Orliki są super, zapraszam na Limanowskiego, 11 Listopada, Piaskową i Podzamcze. To był strzał w dziesiątkę i bardzo się martwię że przestano budować nowe a chce się zbudować drogę dla rowerów za 4 mln. To bzdura przecież
              • Gość: zdumiony Re: Orliki - przekręt IP: *.ptr.calihop.net 24.02.12, 08:46
                Jeżeli jest prawdą, że za jakąś smutną ścieżkę rowerową wokół Podzamcza można wybudować cztery Orliki to ja twierdzę , ż eto jakiś idiotyzm. Wałbrzych ma naturalne warunki aby uprawiać kolarstwo górskie i trzeba wytyczać ścieżki w lasach i parkach. A orliki budować w każdej dzielnicy. Takie były, zdaje się, plany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka