Dodaj do ulubionych

Łapanka policyjna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 19:46
Czy ktoś wiek z jakim wynikiem (ilu złapanych nietrzeźwych kierowców)zakończyła sie blokada w dniu wczorajszym (przed godzina 7 rano) przed wjazdem do Wałbrzycha od strony świebodzic. Hahaha było gorąco, szczególnie, że po śledziku.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Łapanka policyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 20:29
      Na Noworudzkiej tez łapali.
    • Gość: adam Re: Łapanka policyjna IP: *.centertel.pl 23.02.12, 20:42
      jestem za!!!! tylko, że trochę była kiepska ta "łapanka" bo sam byłem świadkiem jak auta zawracały by uniknąć kontroli i nie dać się złapać. Gdyby policja stanęła też z drugiej strony bliżej świebodzic to kierowcy wpadli by w "kocioł" i wpadło by więcej pijanych, a tak wielu zawróciło i ucziekło
      • wladyslaw_grabski Re: Łapanka policyjna 23.02.12, 20:56
        Gość portalu: adam napisał(a):

> jestem za!!!! tylko, że trochę była kiepska ta "łapanka" bo sam byłem świadkiem
        > jak auta zawracały by uniknąć kontroli i nie dać się złapać. Gdyby policja sta
        > nęła też z drugiej strony bliżej świebodzic to kierowcy wpadli by w "kocioł" i
        > wpadło by więcej pijanych, a tak wielu zawróciło i ucziekło

Taaa i łapanie kierowców którzy mają 0,29 promila.

Bardziej niebezpieczni są niewyspani/na lekach. Ale to inny temat.

Generalnie zaczyna się okresowe łapanie kierowców - trzeba łatać dziury w drogach po zimie i zmniejszyć ludziom zwroty w PITach.

Ot, plebs musi poczuć raz na jakiś czas że Pan trzyma mu buta na mordzie.
        • Gość: Kierowca Re: Łapanka policyjna IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.12, 21:05
          Zero litości dla pijanych sku...eli za kółkiem !
        • Gość: dd Re: Łapanka policyjna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.02.12, 21:24
          pic trzeba umiec!
        • Gość: mandi Re: Łapanka policyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 14:21
          jak nie lapia to bys pewnie napisal ze chu... Panstwo bo pijani jezdza jak lapia to chu... PAnstwo bo lapia. idz sie leczyc . pewnie jestes starym dziadem co narzeka na wszystko .ostatnio pelno tu takich
    • Gość: katia Re: Łapanka policyjna IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.02.12, 08:30
      oj uciekali, uciekali z tej pseudo blokady. Pisze pseudo bo co to za blokada skoro można było zawrócić i nie dać się złapać. No chyba, że ktoś był tak pijany, że nie wpadł na taki pomysł. Popieram takie akcje policyjne, może nauczą się czegoś kierowcy nie stroniący od kieliszka z czymś mocniejszym. Jestem też zwolenniczką obowiązkowego wożenia w samochodach alkomatów, zawsze można by było sprawdzić czy po wieczornym piciu już jestem trzeźwa czy jeszcze mam alkohol we krwi.
      • Gość: . Re: Łapanka policyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 10:38
        Gość portalu: katia napisał(a):

> oj uciekali, uciekali z tej pseudo blokady. Pisze pseudo bo co to za blokada sk
        > oro można było zawrócić i nie dać się złapać. No chyba, że ktoś był tak pijany,
        > że nie wpadł na taki pomysł. Popieram takie akcje policyjne, może nauczą się c
        > zegoś kierowcy nie stroniący od kieliszka z czymś mocniejszym. Jestem też zwole
        > nniczką obowiązkowego wożenia w samochodach alkomatów, zawsze można by było spr
        > awdzić czy po wieczornym piciu już jestem trzeźwa czy jeszcze mam alkohol we kr
        > wi.

Ja jestem zwolennikiem zakazu wydawania praw jazdy dla kobiet :)
        • Gość: anna Re: Łapanka policyjna IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.12, 11:19
          A to dlaczego? Znam wiele kobiet, które są lepszymi kierowcami od facetów. A ja jestem jedną z nich;)))
          • Gość: . Re: Łapanka policyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 11:33
            Gość portalu: anna napisał(a):

> A to dlaczego? Znam wiele kobiet, które są lepszymi kierowcami od facetów. A ja
            > jestem jedną z nich;)))

A ja znam wielu Włochów którzy w swoim kraju mogą jeździć legalnie z 0,7 promila we krwi. I co ? :)
            • Gość: anna Re: Łapanka policyjna IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.12, 13:30
              No i nic;pp
              • Gość: :) Re: Łapanka policyjna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.02.12, 14:20
                znałem pewną Anne... te usta...
                • Gość: anna Re: Łapanka policyjna IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.12, 15:31
                  ...:)))
                  • Gość: uciekający Re: Łapanka policyjna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.02.12, 17:10
                    pijcie mleko będziecie wielcy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: ja Re: Łapanka policyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 18:43
      no i dobrze - czlowiek jedzie bezpiecznie a jakis debil po wódzie czy po innych prochach stwarza zagrożenie - dużo nie potrzeba by wydazyla sie tragedia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka