Dodaj do ulubionych

Chiny opanowały świat ???

IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.12, 10:15
Chiny opanowały świat a co dopiero będzie za jakieś 30 lat ? strach pomyśleć.
Obserwuj wątek
    • Gość: ChRL Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.12, 10:37
      za 30 lat będziesz miała skośnookie wnuczątka o żółtym zabarwieniu skóry.
      Debilko jesteś rasistką, czy może masz kompleksy jakieś ?
      Polska też by mogła być potęgą gospodarczą ale u nas każda inwestycja jest blokowana bo my nie chcemy niech tam zrobią a tamci tak jak my... koło się zamyka.
    • Gość: HANS ze Strasburga Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.12, 10:42
      Zapylaj Sonka szybko na Tegel bo za parking bedziesz musiala odpracowac dwa-tydnie za miske ryzu !! :-))
      • Gość: ovo Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.play-internet.pl 28.04.12, 11:03
        Niewiele osób przyjmuje do wiadomości że świat zachodni właśnie przegrał starcie ekonomiczne z CHRL będącymi komuną tylko z nazwy.
        W Chinach jest o wiele prościej prowadzić firmę , płaci się śmiesznie niskie podatki. Każdy urzędnik który ośmieli się utrudnić firmom życie jest traktowany jako sabotażysta.

UE i USA od czasu Obamy padają na ryj przez socjalizm i zbyt wiele regulacji tak jak swego czasu ZSRR i Blok Wschodni w narzuconym wyścigu przez kraje NATO, z silną Anglią Tchatcherowską która goniła lewackei gnidy oraz jeszcze bardzo silnym RFN.

Chiny to jedno, ale w odwodzie stoją; Indie, Pakistan, Indonezja i Malezja - potężna, nieskręmpowana urzędasami i socjalem energia ludzka i technologiczna.

Polska w porównaniu z nimi to postindustrialny bantustan żyjący przez litość innych w urojonym, gospodarczym świecie.Tego się nie widzi niestety siedząc w Europie.
        • Gość: łoj Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.12, 11:38
          Tego się nie widzi niestety siedząc w Eur
          > opie.
          Dobrze , że ty widziałeś więcej z drzewa w Sudanie.
          PS
          Jak ty ovo egzystujesz w realu i nie giniesz ? Świat jest naprawdę dziwny.
      • Gość: Saba Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.12, 11:05
        Mieszkańcy Prato z goryczą przytaczają przepowiednię królowej Saby o tym, że zaleje nas rasa żółta. Miejscowy pisarz Edoardo Nesi mówi: „Spójrz na dzisiejsze Prato, a zobaczysz jutrzejszą Italię”. Nie są to bynajmniej futurologiczno-demograficzne fantasmagorie: co piąty mieszkaniec tego dwustutysięcznego miasta jest Chińczykiem.
      • Gość: Sonia. Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.12, 12:03
        właśnie wróciłam!
        • Gość: HANS ze Strasburga Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.12, 12:38
          Przyznaj sie,co nawywijalas i jak parkowalas ?? :-))
          • Gość: Sonia. Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.12, 12:55
            spokojnie wjechałam na P5 pobrałam bilecik zapakowałam znajomą zpłaciłam 4Euro w automacie i wyjechałam bez żadnych ekscesów, A100 i A113 i w domu :)
            • Gość: HANS Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.12, 13:05
              Brawo !! Ot "gieroj dziolcha" - widac ze z miasta a nie Starych Bogaczewic !! POzdrawiam ze Strasburga :-))
              • Gość: KLOSS Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.de 28.04.12, 13:24
                Pozdrawiam Soniu, było milo. HANS moze sie tylko oblizac.
                Auf Wiedersehen , do nastepnego!!!!!!
                • Gość: HANS ze Strasburga Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.12, 13:39
                  Das Ei will klüger sein als die Henne ?? PS Holzkopf !!
                  • Gość: ovo Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.play-internet.pl 28.04.12, 14:03
                    Nicht kluger als du, arschloch!
                    • Gość: KLOSS Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.de 28.04.12, 14:17
                      No, ovo. Widze, ze sie powoli wyrabiasz na ludzi. Tak trzymac.
                    • Gość: Do PISdzielca ovo Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.12, 15:16
                      >Zwei Dinge sind unendlich,das Uniwersum und die menschliche Dummcheit,aber beim dem Uniwersum bin ich mir nicht ganz sicher !! <

Albert Einstein
                      • Gość: ovo Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.play-internet.pl 28.04.12, 18:33
                        Bis du sagst keine Denke aus deines stinkte Hirn komt da bleibst du auch ein ctrl +V Idiot ,ty bezkręgowo galareto.
                        • Gość: Do PISdzielca ovo Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.12, 18:44
                          Dawno nie widzialem tylu bykow w niemieckiej PISowni,wiec wez sie PISdzielcu za nauke i nie rob z siebie wiecej idioty bo i tak juz przekroczyles norme kilkakrotnie jak na mohera !! Wiesz ciemniaku - wisisz mi kalafiorem !!
                          • Gość: ovo Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.play-internet.pl 28.04.12, 20:03
                            Nie jestem na liście "Volks" , a więc mi wisi czy robię byki po szkopsku.Ważne że umiem się dogadać i dojebać jeśli trzeba w języku Goethego,a w polskim robię tych byków niezbyt wiele, ty Patologio Obywatelsko.
                            • Gość: Do PISdzielca ovo Re: Chiny opanowały świat ??? IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.12, 20:24
                              Zajebiscie jestes mocny w obcych jezykach,prawie poliglota - zasrancu z lodowki !! Kaczy byczy i indyczy masz opanowany do perfekcji,wiec mozesz kwakac,ryczec i gulgotac do woli - zwisa mi to jak Mance dzyndzel !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka