Dodaj do ulubionych

Największy Bohater Największym Sprzedawczykiem

IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.12, 10:03
Wyobraźcie sobie drodzy czytelnicy że to wszystko jest przez jedną osobę wchodzi w bujki kradnie czy tam pobije a Policja i tak nic mu nie zrobi bo oni wolą czepić się normalnych ludzi a nie tych którzy łamią prawo i Donoszą na wszystkich po kolei z góry do dołu tak to jest właśnie Na ul. M.Reja w Wałbrzychu . Policja ma za przeproszeniem w wielkiej Du**e to że on chleje przy dziecku awanturuje się bo i tak przyjedzie policja i sobie poda z nimi rękę pogada a dzieci cierpią i muszą na to wszystko patrzeć pomyślcie co ma czuć takie dziecko co w przyszłości powie że mój tatuś był Sprzedawczykiem nie Powie tak ale wkońcu Mógłby ktoś się wziąść za tą ulice a nie sadzić kwiatki w rynku . Tyle mam Do powiedzenia kto się ze mną zgodzi ten zgodzi kto nie ten nie wasza sprawa .
Obserwuj wątek
    • Gość: bujka Re: Największy Bohater Największym Sprzedawczykie IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.12, 10:18
      >kto się ze mną zgodzi ten zgodzi kto nie ten nie wasza sprawa .

Patologia nadaje z Reja
      • Gość: ovo Re: Największy Bohater Największym Sprzedawczykie IP: *.play-internet.pl 29.04.12, 11:19
        No, niezły lokalny dialekt. Slawiści mieliby nad czym się głowić. Mi to wygląda na wpływy serbsko-chorwackich naleciałości gramatycznych.

Co do tematu to ktoś jeszcze nie wierzy że żyjemy w większym obozie pracy? Jak w Gułagu, strażnicy mieli wszystko gdzieś, byleby na zonie był spokój. Spokój pośród więzniów był utrzymywany przez urków mających koncesję na przemoc i donoszenie. Co tam będziecie władzy głowę zawracać.
    • Gość: reja z reja IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.12, 12:31
      Na Reja nie ma już sił, nic nikt z tym nie robi, chleją przy dzieciach, awanturują się, leją tak wygląda podwórko na ulicy Reja, krzyki po nocach latanie po ulicy, wybijają szyby ludziom, najgorszą bramom jest 36, tam jest zbiór patologii i później wychodzą na resztę ulicy, koło sklepu to samo zbieranina się robi od wczesnego ranku.

Ja się pytam gdzie jest do kur.. wy Policja, gdzie są sądy ? ludzie tam żyją w strachu pilnują samochodów, okien, i wszystkiego, dzieci muszą patrzeć na to co tam się dzieje, niektórzy rodzice tych dzieci chleją na ławkach pod blokiem. Wczoraj też na środku podwórka stare babsko z pod 36 nachlana, mordę darła po 22 na całym podwórku, bo ją ktoś pobił, jak by z małolatami nie chlała to by nie dostała , później małolaci po mordzie na stukali starej głupiej babie, ona ma chyba z 70 lat a chleje z małolatami po 20 lat gdzie ona ma wstyd i to jeszcze na podwórku gdzie cała ulica widzi, później lata po ulica jak by jej piz.. dę kwasem nasmarowali, niektórzy ludzie nawet nie dzwonią po policje, a powinni dzwonić bo policja nie chce przyjeżdżać, a nie czekać aż ktoś zadzwoni, to nie jest mafia żeby policja i sąd nie mogli sobie poradzić z bandom patologii.
      • Gość: ovo Re: z reja IP: *.play-internet.pl 29.04.12, 13:40
        Wez się wyprowadz albo sam zaprowadz porzadek, Musi być tam przecież jakiś lokalny mafioz. W slumsach Rio jest np. bardziej bezpiecznie niż poza slumsem.
      • Gość: P0ST3RUNK0WY B3T0N Zgłoszenie przyjęte IP: 109.169.37.* 29.04.12, 14:17
        TEN OBSZAR ZALEJEMY BETONEM

... i po sprawie.
    • Gość: szel Re: Największy Bohater Największym Sprzedawczykie IP: *.play-internet.pl 29.04.12, 16:23
      dlatego jestem za tym, żeby patologii ograniczyć internet
      zostawić im fotkę i naszą klasę
      • Gość: true Re: Największy Bohater Największym Sprzedawczykie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.04.12, 18:13
        porządni niech się wyprowadzą do porządnych dzielnic a reszta niech się "gotuje we własnym sosie" i fini lub the end
        • Gość: Policja do roboty mieszkańcy reja IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.12, 21:05
          My normalni ludzie mamy dość ich, całe reja lata, nie można wyjść normalnie na ulicę, bo albo chleją i się leją miedzy sobą albo dokuczają innym mieszkańcom na całej ulicy reja, dzieci nie mają się gdzie bawić bo banda lata i jest agresywna, a tą z bramy 36 Panią E. B to by się przydało wypier.. dolić z tego reja, bo to nie tylko się dzieje w bramie 36 ale na całym reja, całe reja musi ją słyszeć i widzieć, ja się dziwie że lokatorzy z reja 36 godzą się na takie zachowanie, już dawno powinni załatwić jej eksmisje, okoliczne budynki mają dość bramy 36 głównie pani E. B. Policja podjeżdża i nic z tego nie robią, albo faktycznie mają układziki albo ja nie wiem co tam jest grane. Niech się policja w końcu za to weźmie, tym bardziej że tam mają małe dzieci i wiecznie pijani Pani E. B i synalek i jego konkubina i policja i kuratorzy o tym doskonale wiedzą.
    • Gość: TVReja dzis rozwalili auta IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 20:44
      No dziś na Reja rozwalili auta policja była i złapali jednego bohatera tej akcji :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka