Dodaj do ulubionych

Dr. Szełemej

IP: *.play-internet.pl 22.07.12, 16:45
www.tvwalbrzych.pl/site/category/gosc-dnia/ Panie Dr. prosze w swoich sponsorowanych wywiadach w stacji gdzie wspólnym mianownikiem jest ksiąz i wiemy ze nie zamek , w momentach gdzie brak Panu logicznych argumentów powołuje sie Pan na , mnie, moją rodzine , znajomych , przyjaciół Kłamiąc ze mieszkańcy tak chcieli np grodzkośc NIE GODZIMY SIE NA TAKI MANIPULACJE . Jak coś nie wyjdzie to bedzie nasza wina? Mamy nadzieje ze zrozmiał Pan tą prostą sugestie ,i prosimy nie mieszać inas do swojej brudnej POlitycznej gierki,ps Modlimy sie równierz by straciłby Pan jak najszybciej stanowisko partyjne ,a znowu został lekarzem
Obserwuj wątek
    • Gość: polonista Re: Dr. Szełemej IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.12, 17:28
      Módlcie się też do profesora Miodka, aby w swojej łasce zesłał na Was mądrości płynące ze słowników ortograficznych.

P.S. Kończyliście 31 ?
      • Gość: miodek Re: Dr. Szełemej IP: *.play-internet.pl 22.07.12, 20:09
        POlonista POkazał POprawne POstęPOwanie POpierające POpaprancow
        • Gość: polonista Re: Dr. Szełemej IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.12, 20:31
          POprzedni POst POpełnił POrąbany POnurak PO POdstawówce
          • Gość: miodek Re: Dr. Szełemej IP: *.play-internet.pl 22.07.12, 20:54
            spier h,,,ju nie masz nic d...lu do powiedzenia na zaden temat? Smierdzisz jak szczur pewnie , czy to dlatego ze stara ma kochasia?
            • Gość: urzędnik Re: Dr. Szełemej IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.12, 21:15
              Zawwszony bojówkarz
    • Gość: Dr. Mikulicz Re: Dr. Szełemej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 21:04
      Jedyny Dr. w okolicy jakiego kjarzę to dr. Mikulicz-Radecki h. Gozdawa. A ten Dr. to z ... kąd?
      • Gość: polonista Re: Dr. Szełemej IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.12, 21:14
        Ten dr. to od druha ?
        • Gość: Dr. Mikulicz Re: Dr. Szełemej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 21:23
          Nie, niemiecki tytuł doktora, jaki miał zmarły w Świebodzicach w/w zapisujemy Dr. Jesteś polonistą, to zrozumiesz.
          Natomiast był sobie dr Dietl, w przeciwieństwie do Mikulicza, niewątpliwie Polak, do tego prezydent. Oto, co lekarz może zdziałać:
          Jako prezydent, Dietl doprowadził między innymi do:
          podwojenia miejskich dochodów bez nakładania na miasto nowych ciężarów,
          uporządkowania Plant, starych murów i baszt obronnych, odnowienia elewacji kamienic,
          przygotowania planu odbudowy i konserwacji Sukiennic,
          oczyszczenia koryta Starej Wisły,
          rozwoju UJ, powstania szkoły przemysłowej, przejęcia w zarząd szkół w mieście, powstania Szkoły Sztuk Pięknych,
          utworzenia miejskiej straży ogniowej.
          Do jego zasług należy rozpropagowanie fizykoterapii, leczenia higieniczno-dietetycznego oraz balneologii. Dietl pierwszy sklasyfikował polskie wody lecznicze. Dzięki niemu stały się modne polskie sanatoria – Krynica, Rabka, Iwonicz, Szczawnica oraz Żegiestów.

Czy nasz "Dr." sobie to wytyczył jako cel?
          • Gość: as Re: Dr. Szełemej IP: *.play-internet.pl 22.07.12, 21:34
            # To co włożymy na oświatę nie jest wydane, lecz pożyczone...
            ...bo oświata to najrzetelniejszy dłużnik. tym sie rózni nasz dr od DR Dietla,tym naszego poraża Józef Dietl (ur. 24 stycznia 1804 w Podbużu koło Drohobycza, zm. 18 stycznia 1878 w Krakowie) – polski lekarz, polityk, profesor i rektor Uniwersytetu Jagiellońskiego, prezydent Krakowa (1866-1874).Pochodzenie ważne?
            • Gość: Dr. Mikulicz Re: Dr. Szełemej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 21:41
              Gratuluję. Naprawdę nie spodziewałem się, że ktoś ten cytat wklei.
            • Gość: anka Re: Dr. Szełemej IP: *.play-internet.pl 22.07.12, 21:42
              Byłam wczoraj na mecz Śląska z Benfiką LIzbona .w momencie wejścia R Dutkiewicza na loze honorową stadion wstał i klaskał , co 3 piosenka była o Dutkiewiczu. POrównajcie sami jaka róznica w miłośći nasz na taką nie może liczrć
              • Gość: pacjent Re: Dr. Szełemej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 22:00
                Gość portalu: anka napisał(a):
                > Byłam wczoraj na mecz Śląska z Benfiką LIzbona .w momencie wejścia R Dutkiewicz
                > a na loze honorową stadion wstał i klaskał , co 3 piosenka była o Dutkiewiczu.

Wielkie mi aj waj! U nas na podwórku cały czas śpiewają:
                "pytała się pani, Romana doktora
                czy lepiej dać z rana, czy lepiej z wieczora"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka