awakener
20.03.14, 13:23
(BT)Apokalipsa 13:
2. Bestia, którą widziałem, podobna była do pantery, łapy jej - jakby niedźwiedzia, paszcza jej - jakby paszcza lwa. A Smok dał jej swą moc, swój tron i wielką władzę.
kompol.org/historia/11-07.html
3. I ujrzałem jedną z jej głów jakby śmiertelnie zranioną, a rana jej śmiertelna została uleczona. A cała ziemia w podziwie powiodła wzrokiem za Bestią;
www.google.com/culturalinstitute/exhibit/upadek-muru/QRN92NBb?hl=pl&gclid=CPm54cfroL0CFWjpwgodd1AAcQ&position=0%2C-1
Ap 13:11
11. Potem ujrzałem inną Bestię, wychodzącą z ziemi: miała dwa rogi podobne do rogów Baranka, a mówiła jak Smok.
12. I całą władzę pierwszej Bestii przed nią wykonuje, i sprawia, że ziemia i jej mieszkańcy oddają pokłon pierwszej Bestii, której rana śmiertelna została uleczona...
www.bankier.pl/wiadomosc/Nowa-siedziba-eurokratow-w-Brukseli-za-ponad-miliard-zlotych-2827308.html
15. I dano jej, by duchem obdarzyła obraz Bestii, tak iż nawet przemówił obraz Bestii...
www.youtube.com/watch?v=ykb0IhKLZac
16. I sprawia, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymują znamię na prawą rękę lub na czoło
17. i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii lub liczby jej imienia.
www.google.pl/search?q=kasa+fiskalna&newwindow=1&hl=pl&rlz=1T4GGNI_plPL551PL552&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=TNEqU836HcHxhQfKhoH4Dg&ved=0CFUQsAQ&biw=1587&bih=743
18. Tu jest mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba ta bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.
(BT)
www.youtube.com/watch?v=SwZCfQ0s12k