Dodaj do ulubionych

Jakieś skojarzenia ludkowie?

20.03.14, 13:23
(BT)Apokalipsa 13:

2. Bestia, którą widziałem, podobna była do pantery, łapy jej - jakby niedźwiedzia, paszcza jej - jakby paszcza lwa. A Smok dał jej swą moc, swój tron i wielką władzę.
kompol.org/historia/11-07.html
3. I ujrzałem jedną z jej głów jakby śmiertelnie zranioną, a rana jej śmiertelna została uleczona. A cała ziemia w podziwie powiodła wzrokiem za Bestią;

www.google.com/culturalinstitute/exhibit/upadek-muru/QRN92NBb?hl=pl&gclid=CPm54cfroL0CFWjpwgodd1AAcQ&position=0%2C-1
Ap 13:11
11. Potem ujrzałem inną Bestię, wychodzącą z ziemi: miała dwa rogi podobne do rogów Baranka, a mówiła jak Smok.
12. I całą władzę pierwszej Bestii przed nią wykonuje, i sprawia, że ziemia i jej mieszkańcy oddają pokłon pierwszej Bestii, której rana śmiertelna została uleczona...

www.bankier.pl/wiadomosc/Nowa-siedziba-eurokratow-w-Brukseli-za-ponad-miliard-zlotych-2827308.html
15. I dano jej, by duchem obdarzyła obraz Bestii, tak iż nawet przemówił obraz Bestii...
www.youtube.com/watch?v=ykb0IhKLZac
16. I sprawia, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymują znamię na prawą rękę lub na czoło
17. i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii lub liczby jej imienia.

www.google.pl/search?q=kasa+fiskalna&newwindow=1&hl=pl&rlz=1T4GGNI_plPL551PL552&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=TNEqU836HcHxhQfKhoH4Dg&ved=0CFUQsAQ&biw=1587&bih=743
18. Tu jest mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba ta bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.
(BT)

www.youtube.com/watch?v=SwZCfQ0s12k
Obserwuj wątek
    • pozor_vlak Re: Jakieś skojarzenia ludkowie? 20.03.14, 13:32
          • ankaskakanka14 Re: Hę? 20.03.14, 18:50
            books.google.pl/books?id=CwJXoGOebKgC&pg=PA4&lpg=PA4&dq=psychotechniki+manipulacji&source=bl&ots=KF-WhfA12z&sig=l0P2KF1cmslzlny4xGQP1mUuZfI&hl=pl&sa=X&ei=dKEqU-PRE8yVhQf74oCYCQ&ved=0CEMQ6AEwBTge#v=onepage&q=psychotechniki%20manipulacji&f=false

:)))
    • awakener Re: Jakieś skojarzenia ludkowie? 20.03.14, 20:10
      Oto rodzaju człowieczy ciąg dalszy OBJAWIENIA ŚW. JANA ..............:

10 Potem mi rzekł: Nie pieczętuj słów proroctwa księgi tej; albowiem czas blisko jest.

11 Kto szkodzi, niech jeszcze szkodzi; a kto jest plugawy, niech jeszcze będzie plugawszy; a kto jest sprawiedliwy, niech się jeszcze usprawiedliwi; a kto święty, niech jeszcze będzie poświęcony.

12 A oto przychodzę rychło, a zapłata moja jest ze mną, abym oddał każdemu według uczynków jego.

Pamiętaj te słowa rodzaju człowieczy, gdy w agonii będziesz wierzgać kopytami.

pl.wikisource.org/wiki/Biblia_Gda%C5%84ska/Apokalipsa_%C5%9Bw._Jana_22
    • qwe33 Jak dobrze poszperasz u Nostredamusa 20.03.14, 22:23
      to takie i podobne "przepowiednie" na wszystko co było - znajdziesz.
      To tylko kwestia interpretacji.

Ps.
      Gdybyś z jakichś powodów, do proroctw Nostredamusa nie dotarł, to każdego wieczora, chyba po północy, na którymś z TVN-ów urzędują dyżurni "wróże", którzy przepowiedzą Ci co tylko zechcesz.
      • awakener Re: Jak dobrze poszperasz u Nostredamusa 20.03.14, 23:30
        Ale w agonii nad giczałami na bank nie zapanujesz.
        Zakład śmieciu?
        • qwe33 Re: Jak dobrze poszperasz u Nostredamusa 20.03.14, 23:59
          Mam nadzieję, że konowałowi który leczy twoją przypadłość, rodzina za wiele nie płaci!
          Robi ciebie i ich w hooja koncertowo!
          Żal mi ich...

EOT
          • netowy_szperacz Re: Jak dobrze poszperasz u Nostredamusa 21.03.14, 05:31
            Awakener w chwili zgonu nie będzie wierzgał, będzie bowiem dokładnie spięty pasami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka