kawa_malinowa 25.07.05, 14:54 WKR przyjęła moje -podwójne- oświadczyny :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 15:11 To widzę, że podniósł się poziom tej uczelni znacznie;) Filologia i Nauki Społeczne pójdą w górę w rankingach;) GRATULUJĘ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 15:14 Dziękuję :) Teraz czekam na wyniki koleżanek.... I trzeba będzie sobie poświętować :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 15:21 NIe przeszkadzasz :) Ja się teraz bardziej denerwuję niż kilkanaście minut temu .... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 15:47 A jak Twoja kuzynka? Moje znajome chyba skazały mnie na czekanie wieczyste... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:00 nie wiem i szczerze mnie to mało obchodzi, bo z nią się nawet zbytnio nie lubimy.... a z tym przeszkadzaniem to była wymówka, bo poszedłem oglądać "Felicity" Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:04 A myślałam, ze jest wręcz odwrotnie :) Co poszedłeś oglądać?! Ja sobie podczytuję książkę i stresuję się coraz bardziej :) Moja mama denerwuje się przez koleżankę bardziej niż o mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:05 Taki serial o studentach- w miarę normalny jak na produkt made in USA... a to jest normalne, że o naszych znajomych bardziej się martwią, niż o nas:P takie życie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:07 A najlepsze jest to, że moja mama chyba nigdy jej nie widziała :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:10 moi mieli to rok temu- teraz znali osoby, które szły na studia:) ale jestem dalej w szoku, jak bardzo ię nami przejmują, albo wiedzą, że i tak sobie poradzimy, a inni nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:12 Tak to właśnie argumentują :) Przyjemnie wiedzieć, że jest więcej niż jeden powód, dla którego nie grozi mi wojsko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:15 Ale popatrz, jaki to jest komfort psychiczny :) Nie dość, ze płeć nie ta, to jeszcze indeks na horyzoncie :) Rzucam książkę, bo nie mogę czytać. Niech mi wreszcie napiszą.... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:18 Teraz będzie czekanie i to długie , bo sama wiesz jak działa Poczta Polsaka:) A później wio do Wro:) Czytałem, że przyjęli 222 osoby (jaka ładna liczba) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:20 Czytałeś na forum studentów UWr, czy gdzieś indziej? Ładna liczba i więcej niż napisali, ale mnie interesują jakieś trzy osoby z tej listy.... Widzi mi się, ze świętowanie będzie polegało na oglądaniu jakiś filmideł.... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:22 tak na studentach UWr (głupio to brzmi).... co do filmów, to przegłosuj wszystkie ekranizacje "Wichrowych wzgórz", a co:) Teraz ty rządzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:23 Jeśli zaraz się czegoś nie dowiem, to chyba pójdę do wypożyczalni, ewentualnie obejrzę znowu "Chicago" :) Nie lubię ekranizacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:26 mam "Chicago" w domu i od roku nie potrafię się zmusić, by to obejrzeć.... Warto???? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:28 Mnie się bardzo podoba :) Ale zaznaczę, że nie widziałam "Moulin Rouge", a podobno jeśli komus podoba sie ten film, to nie strawi Chciago. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:30 Rouge jest strasznie kiczowaty, choć Lady Marmolade lubię słuchać- dla samego cudnego kiczu i Missy Elliot (mojego pączusia) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:33 Ja i tak mam zamiar obejrzeć -ze względ una Nicole K :) A w Chicago kilka piosenek jest cudnych :) "And all that jazz... :)" Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:36 Nicole K. jako suchotnicz zdzira o gołębim sercu- super miszmasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:37 :) <zastanawia się, co z nowości chce zobaczyć> Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:41 Harry'ego P. ;) a ze starych filmy z Godzillą:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:43 Myślałam raczej o "Żonach ze Stepford" albo o "Dogville" czy "Siostrach Magdalenkach":) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:48 "Żony ..." są śmieszne, ale to chyba ekranizacja;) A "Siostry Magdalenki" zobacz koniecznie- podobne do pewnej lekcji w szkole:P Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:52 Być moze - czytałam, ze to remake jakiegoś filmu. Do jakiej lekcji? Wczoraj widziałam "Legalną blondynkę 2" i "Małych agentów 3". Według tego klucza powinnam szukać filmu z "czwórką" na końcu 8) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:54 Lekcji pewnego języka, a nawet dwóch:) Może być "Rocky 4"???? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:56 To i tak jest kilka możliwości z tymi językami :) Przypomniało mi się - nie zostanę moderatorką, bo nie przestrzegam netykiety. Prowadzę na forum prywatne pogawędki, co jest zakazane :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:59 żeby ty jedna;) i tak najlepsze były wątki na maturze o rozmiary wszelkich części ciała- to jest dopiero off-topic:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 17:00 Ale moze wpisujący się w nich nie mieli ambicji rządzenia forum :) Kiedy już się do mnie odezwie współkandydatka, to niezależnie od wyniku coś jej zrobię... Odpowiedz Link Zgłoś