25.07.05, 14:54
WKR przyjęła moje -podwójne- oświadczyny :)))
Obserwuj wątek
    • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 15:11
      To widzę, że podniósł się poziom tej uczelni znacznie;)

Filologia i Nauki Społeczne pójdą w górę w rankingach;)

GRATULUJĘ!!!!!!
      • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 15:14

Dziękuję :)

Teraz czekam na wyniki koleżanek....
        I trzeba będzie sobie poświętować :)
        • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 15:19
          wiec nie pryesykadyam w czekaniu
          • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 15:21

NIe przeszkadzasz :)
            Ja się teraz bardziej denerwuję niż kilkanaście minut temu ....
            • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 15:47
              A jak Twoja kuzynka?
              Moje znajome chyba skazały mnie na czekanie wieczyste...
              • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:00
                nie wiem i szczerze mnie to mało obchodzi, bo z nią się nawet zbytnio nie
                lubimy....
                a z tym przeszkadzaniem to była wymówka, bo poszedłem oglądać "Felicity"
                • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:04
                  A myślałam, ze jest wręcz odwrotnie :)
                  Co poszedłeś oglądać?! Ja sobie podczytuję książkę i stresuję się coraz
                  bardziej :)
                  Moja mama denerwuje się przez koleżankę bardziej niż o mnie!
                  • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:05
                    Taki serial o studentach- w miarę normalny jak na produkt made in USA...

a to jest normalne, że o naszych znajomych bardziej się martwią, niż o nas:P
                    takie życie....
                    • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:07

A najlepsze jest to, że moja mama chyba nigdy jej nie widziała :)
                      • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:10
                        moi mieli to rok temu- teraz znali osoby, które szły na studia:)
                        ale jestem dalej w szoku, jak bardzo ię nami przejmują, albo wiedzą, że i tak
                        sobie poradzimy, a inni nie:P
                        • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:12

Tak to właśnie argumentują :)
                          Przyjemnie wiedzieć, że jest więcej niż jeden powód, dla którego nie grozi mi
                          wojsko :)
                          • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:13
                            mój nazywa się kategoria "D":P
                            • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:15

Ale popatrz, jaki to jest komfort psychiczny :)
                              Nie dość, ze płeć nie ta, to jeszcze indeks na horyzoncie :)

Rzucam książkę, bo nie mogę czytać. Niech mi wreszcie napiszą....
                              • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:18
                                Teraz będzie czekanie i to długie , bo sama wiesz jak działa Poczta Polsaka:)
                                A później wio do Wro:)
                                Czytałem, że przyjęli 222 osoby (jaka ładna liczba)
                                • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:20

Czytałeś na forum studentów UWr, czy gdzieś indziej?
                                  Ładna liczba i więcej niż napisali, ale mnie interesują jakieś trzy osoby z tej
                                  listy.... Widzi mi się, ze świętowanie będzie polegało na oglądaniu jakiś
                                  filmideł....
                                  • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:22
                                    tak na studentach UWr (głupio to brzmi)....

co do filmów, to przegłosuj wszystkie ekranizacje "Wichrowych wzgórz", a co:)
                                    Teraz ty rządzisz:)
                                    • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:23

Jeśli zaraz się czegoś nie dowiem, to chyba pójdę do wypożyczalni, ewentualnie
                                      obejrzę znowu "Chicago" :)
                                      Nie lubię ekranizacji :)
                                      • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:26
                                        mam "Chicago" w domu i od roku nie potrafię się zmusić, by to obejrzeć....
                                        Warto????
                                        • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:28

Mnie się bardzo podoba :)
                                          Ale zaznaczę, że nie widziałam "Moulin Rouge", a podobno jeśli komus podoba sie
                                          ten film, to nie strawi Chciago.
                                          • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:30
                                            Rouge jest strasznie kiczowaty, choć Lady Marmolade lubię słuchać- dla samego
                                            cudnego kiczu i Missy Elliot (mojego pączusia)
                                            • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:33

Ja i tak mam zamiar obejrzeć -ze względ una Nicole K :)
                                              A w Chicago kilka piosenek jest cudnych :)

"And all that jazz... :)"
                                              • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:36
                                                Nicole K. jako suchotnicz zdzira o gołębim sercu- super miszmasz:)
                                                • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:37

:)

<zastanawia się, co z nowości chce zobaczyć>
                                                  • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:41
                                                    Harry'ego P. ;)
                                                    a ze starych filmy z Godzillą:)
                                                  • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:43

Myślałam raczej o "Żonach ze Stepford" albo o "Dogville" czy "Siostrach
                                                    Magdalenkach":)
                                                  • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:48
                                                    "Żony ..." są śmieszne, ale to chyba ekranizacja;)
                                                    A "Siostry Magdalenki" zobacz koniecznie- podobne do pewnej lekcji w szkole:P
                                                  • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:52
                                                    Być moze - czytałam, ze to remake jakiegoś filmu.
                                                    Do jakiej lekcji?

Wczoraj widziałam "Legalną blondynkę 2" i "Małych agentów 3".
                                                    Według tego klucza powinnam szukać filmu z "czwórką" na końcu 8)
                                                  • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:54
                                                    Lekcji pewnego języka, a nawet dwóch:)
                                                    Może być "Rocky 4"????
                                                  • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 16:56

To i tak jest kilka możliwości z tymi językami :)

Przypomniało mi się - nie zostanę moderatorką, bo nie przestrzegam netykiety.
                                                    Prowadzę na forum prywatne pogawędki, co jest zakazane :)
                                                  • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 16:59
                                                    żeby ty jedna;)
                                                    i tak najlepsze były wątki na maturze o rozmiary wszelkich części ciała- to
                                                    jest dopiero off-topic:)
                                                  • kawa_malinowa Re: WKR 25.07.05, 17:00

Ale moze wpisujący się w nich nie mieli ambicji rządzenia forum :)
                                                    Kiedy już się do mnie odezwie współkandydatka, to niezależnie od wyniku coś jej
                                                    zrobię...
                                                  • umbradomini1 Re: WKR 25.07.05, 17:04
                                                    postuluję za kolejnym wątkiem off-topic:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka