fasolka10 06.04.03, 15:23 Napiszcie coś albo na forum albo do mnie. Jestem ze Świdnicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claspo Re: coś 07.04.03, 09:59 piszemy do Ciebie na forum. My też jesteśmy ze Świdnicy :) u Ciebie też jest śnieg?? bo u nas jest :D tak sobie myślę, że drogowców powinni uczyć przysłów. te stare z kwietniem pletniem chyba jest im nieznane. rano na głównych drogach było zero piachu, choć padało w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stasiek.pl Re: coś IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 19:07 A w takim razie ja tez cos napisze,bo tak sie sklada,ze tez jestem ze Swidnicy (a to ci niespodzianka,prawda?)! Tak nic nie mowiac, to ladne to nasze miasto,nie sadzicie? O wlasnie... to ja od razu skorzystam z okazji i sie wypytam: kiedy beda dni Swidnicy? :-) I kto bedzie wystepowal? Ma ktos informacje na ten temat? Pozdrawiam wszystkich swidniczan i jedna walbrzyszanke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: coś 10.04.03, 19:44 Gość portalu: stasiek.pl napisał(a): > A w takim razie ja tez cos napisze,bo tak sie sklada,ze tez jestem ze Swidnicy > (a to ci niespodzianka,prawda?)! Tak nic nie mowiac, to ladne to nasze > miasto,nie sadzicie? O wlasnie... to ja od razu skorzystam z okazji i sie > wypytam: kiedy beda dni Swidnicy? :-) I kto bedzie wystepowal? Ma ktos > informacje na ten temat? Pozdrawiam wszystkich swidniczan i jedna > walbrzyszanke :-) o urokach Świdnicy pisaliśmy już poniżej, ale raczej doszliśmy do wniosku, że Wenecja to nie jest :D Masz program Dni Świdnicy :D 30.05.2003 r. Wystąpią m.in. SIERRA MANTA - Ząbkowice Śląskie DE CALAFIORS - Wałbrzych PROJEKT PIN - Strzelce SZYMON WYDRA i CARPE DIEM (Idol) HEY & Kasia Nosowska 31.05.2003 r. Wystąpią m.in. Duo Dance Happy End DIME STORE ROCK - Świdnica SMAK PANIKI - Dzierżoniów POSZUKIWANI - Kędzierzyn Koźle EWELINA FLINTA z zespołem Urszuli (Idol) MAŁGORZATA OSTROWSKA ex. Lombard pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
yolka.g Re: coś 11.04.03, 10:55 a jaka jest moziwosc rezlizacji w pelni tego programu??? hey w swidnicy ?? cos nierealny mi sie wydaje , nie wiem czemu . Odpowiedz Link Zgłoś
claspo Re: coś 11.04.03, 19:04 nie chcesz wierzyć, bo już nie raz w przeszłości zmieniano repertuar. te informacje o imprezach wziąłem ze strony internetowej ŚOK i ich później rozliczymy za to czy te zespoły będą :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stasiek.pl Re: coś IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 10:25 Wielkie dzieki :-) Zapowiada sie w miare interesujaco,ciekawe tylko czy aby na pewno nic sie nie zmieni... POZDROWKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś