Dodaj do ulubionych

Gazeta.pl.Forum

22.07.14, 21:30
Nie ukrywam, że cieszy mnie totalny upadek tego forum sprowadzajacego się dziś, do ofert kupię-sprzedam (gdzie -kiedy-jak -za ile).
To symboliczny upadek platformiarskiego porządku gdzie rządziła reklama, media i lans.
Obserwuj wątek
    • feldkuratkatz99 Re: Gazeta.pl.Forum 22.07.14, 21:50
      13.wal napisał(a):

> Nie ukrywam, że cieszy mnie totalny upadek tego forum sprowadzajacego się dziś,
      > do ofert kupię-sprzedam (gdzie -kiedy-jak -za ile).
      > To symboliczny upadek platformiarskiego porządku gdzie rządziła reklama, media
      > i lans.

---

Bez jaj , zawsze tak było, popatrz na wątki sprzed 10 lat.
      • awakener Re: Gazeta.pl.Forum 23.07.14, 00:32
        "wal" ma absolutną rację a tobie "feldfek" widocznie zaspermione sutanny zboczeńców w sukienkach totalnie już pokryły ślepia bielmem, skoro odwołując się do wątków z przed 10 lat nie widzisz różnicy.
        Oczywiście, że to Forum dawno już olała elita intelektualistów, ustępując miejsca tępej goowniażerji i przygłupom w rodzaju "vlack" czy "forummm".
    • fryziaw Re: Gazeta.pl.Forum 24.07.14, 15:30
      Ja już się wypowiadałam na ten temat
      Teraz tutaj rządzą desperaci typu feldkuratkatz99 boa 666 awankers ankaskaknka14 co ma kilka nicków udając inne osoby
      13.wal
      Desperaci ze skrzywioną psychiką co mają po kilka nicków
      próbują coś tutaj ugrać ale im nie wychodzi
      Lekarz powinien Was zbadać

13.wal napisał(a):

> Nie ukrywam, że cieszy mnie totalny upadek tego forum sprowadzajacego się dziś,
      > do ofert kupię-sprzedam (gdzie -kiedy-jak -za ile).
      > To symboliczny upadek platformiarskiego porządku gdzie rządziła reklama, media
      > i lans.
      • awakener Re: Gazeta.pl.Forum 24.07.14, 16:08
        fryziaw napisał(a):

> Ja już się wypowiadałam na ten temat...
        > ...Lekarz powinien Was zbadać

Lekarz, lekarz... Dobrze ci powiedzieć. Tobie się wydaje, że tak łatwo jest dostać się dzisiaj do lekarza.
        A propos.
        Koniecznie sprawdź czy znakowania sobą niemal wszystkich wątków na tym Forum nie wynika u ciebie z odziedziczenia po którymś z przodków potrzeby obszczywania wszystkiego wokół, łącznie z ulicznymi latarniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka