Dodaj do ulubionych

dobry dentysta w Wałbrzychu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:50
Dopiero co przeprowadzilem sie do Wbrzycha jakiego dentyste polecacie?
Obserwuj wątek
    • kot_aleksandra Re: dobry dentysta w Wałbrzychu 24.07.05, 22:08
      Dentystów Ci u nas dostatek co krok i jeden lepszy od drugiego.
    • Gość: ob Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:16
      poszukaj dobrze na forum - ten wątek "kołem się toczy", np.: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=18551836&a=18551836
    • Gość: ppp Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 06:46
      nalepszy to Ryszard Dobrowolski ze Szczawna na ul.Bocznej
      • Gość: ala Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.cable.quicknet.nl 25.07.05, 07:11
        najlepszy jest pan niezgodzinski na ul.fortecznej
    • Gość: Widz:) Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:20
      Świętkowska Iwona lek. stomatolog

Wałbrzych, ul. Hetmańska 10 lok. 3, tel: (0-74) 841-01-57

Najlepsza , najmilsza i bezbolesna pani doktor , z która w dodatku można
      naprawde fajnie pogadać o sztuce na której zna sie nie gorzej niż na leczeniu
      zebow :)
    • Gość: Troll Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 25.07.05, 20:19
      Pani Doktor! Ten numer z szukającym lekarza, zagubionym pacjentem jest stary
      jak świat. Aby zyskać pacjentów, najlepiej fachowo i życzliwie ich przyjmować,
      nie zdzierać pieniędzy, być ludzkim. Próba prymitywnego wkręcenia swojego
      nazwiska na forum, celem reklamy własnych, mizernych zresztą usług jest poniżej
      krytyki.
    • Gość: facet po leczeniu Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: 81.168.209.* 27.07.05, 09:15
      Mogę z czystym sumieniem polecić doktora Kokoszkę z Centrum Ossowscy na
      Podzamczu. Wcale nie jest drogi, a podejścia do pacjenta, a co najważniejsze
      fachowości, może pozazdrościć większość lekarzy z Wałbrzycha. Pozdrawiam
      • Gość: aaa Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:59
        potwierdzam
        • Gość: V Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 28.07.05, 20:59
          co potwierdzasz ???
          • Gość: aaa Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 06:27
            że kokoszka dobry
            • Gość: V Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 30.07.05, 18:13
              Nie wiem, nie jadłem.
    • amelina Re: dobry dentysta w Wałbrzychu 26.08.05, 22:32
      A może ktoś poleci dobrego stomatologa dziecięcego? Takiego , co bezboleśnie
      wyleczy ząbki dwu i czterolatkom? Proszę o podpowiedź :)
    • Gość: ewa Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:21
      czy to prawda ze w klinice" OSSowskich mozna przeswietlic całą szczeke za
      40zeta?jestem świezo po leczeniu zabkow ale nadal pobolewaja i straciłam
      zaufanie do mojego dentysty chće zmienic.znajoma poinformowala mnie jw. jesli
      to prawda to chyba lepiej najpierw przeswietlic a pozniej leczyc .A nie tak jak
      ja ,niby są wyleczone a nie sa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka