Gość: rOmOm IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 16.06.06, 11:06 Mam pytanie czy ktos wie kiedy bedzie otwarty basen w Szczawnie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H2O Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:12 nie bedzie bo mu wode odcieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.06.06, 11:33 I bardzo dobrze, wkońcu się wzieli za tą sodomę i gomorę. Właścicielowi nawet wody nie chciało się wymieniać w basenie, bo i po co. Byłem w tamtym sezonie i więcej się nie wybiorę, większego syfu w wodzie dawno nie widziałem, ale widocznie nie wszystkim to przeszkadza. Swoją drogą z ręką na sercu polecam basen w Mezimesti, żeby chociażby porównać czystość wody i zobaczyć jak można pięknie zorganizować basenik wraz z jego otoczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleki Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 16.06.06, 13:07 Szkoda że już nie da się pociągiem do Mezi dojechać... Basen, browar, obiadek u Stalina, piękna sprawa... Ech pekapowskie oszołomy. blq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2O Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.06, 22:07 a może władze miasta maja pomysł na ten basen, w koncu kampania wyboracza do samorzadu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 16.06.06, 13:16 polecam Swiebodzice woda czysta duzo miejsca i ogolnie jest bardzo fajnie a i dojechac nie trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plywak Świebodzice i Mezimesti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 22:08 Dokladnie Świebodzice i Mezimesti gora!!! Naprawde warto wybrac sie do tych miejsc... Polecam takze basen w Dobromierzu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Świebodzice i Mezimesti IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.06.06, 15:03 A tak trochę odchodząc od tematu basenów...to jakie jeziorko lub staw w okolicy polecacie? Wiem, że nie ma tego za wiele, kiedyś jeździłem rowerkiem na Grzędy koło Czarnego Boru, ale ostatnio syf siętam zrobił straszny. Swojego czasu były jeszcze do wyboru Starego Bogaczowice, jednak w tym sezonie nie wiem czy jest tam wogóle woda. Z dalszych miejsc jest jeszcze Mietków, ale z tego co pamiętam ryby do góry brzuchami tam pływają:) Jest jeszcze Zimnik w stronę Strzegomia, tylko dosyć niebezpiecznie jest jeśli chodiz o pływanie. Może znacie inne godne uwagi miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Świebodzice i Mezimesti IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.06.06, 16:39 Komorów za Świebodzicami w stronę Świdnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super_zuch Re: Świebodzice i Mezimesti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:47 ...może grzędy...i namiot można na wekeend rozbic i domek wynająć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Bukówka IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.06.06, 17:16 Bukówka za Kamienną Górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Basen w Dobromierzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:59 www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=Region&show=1667 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:34 Zimnik, Kostrza... kamieniołomy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camping Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.06, 12:48 Zagorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.06.06, 13:07 Z tego co wiem w Zagórzu pływać nie idzie, a nawet jak by się ktoś uparł to zapewne nabawił by się jakiegoś syfa:) W Komorowie nie byłem, duży jest ten zalew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 00:42 Możesz dokładniej napisać gdzie się te miejsca znajdują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:26 tiny.pl/t9mz oraz tiny.pl/t9m3 Na miejscu wystarczy zapytac miejscowych o "wode"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.06.06, 19:12 Grzędy. Pomimo, że nie ma właściciela, to woda czyściutka, zaś okolica piękna. Z basenów zdecydowanie Świebodzice. Duży teren, czysta woda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSS Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 06:15 a co z basenem w Szczawnie, może miasto odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb baseny odkryte? 19.06.06, 08:17 Świebodzice fajna sprawa, tyle że to basen kryty, a przydałoby się coś pod gołym niebem, na słońcu, gdzieś w okolicach Wałbrzycha coś takiego się znajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: baseny odkryte? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.06.06, 10:18 W grzędach woda wcale nie jest taka czyściutka, może kiedyś była, ale teraz już sporo się pogorszyła. W tamtym sezonie przez jakiś czas kąpielisko zamknoł sanepid, tak jak i z resztą zalew w Starych Bogaczowicach z uwagi na zbyt duże zanieczyszczenie wody, jeśli chodzi o możliwość pluskania się. Na Grzędach sanepid odkrył w wodzie bakterie kaustyczne:) Widocznie nie wszyscy ludzie tam tylko pływają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: baseny odkryte? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.06.06, 15:27 świebodzice mają fajny basen kryty, ale i odkryty również. Jako, że taematem są baseny odkryte pisałem o tym drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: baseny odkryte? 19.06.06, 16:03 w Świebodzicach znam wyłącznie kryty, gdzie jest ten odkryty, możes zpodać b;liższe szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: baseny odkryte? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.06.06, 23:17 Wjeżdżając do Świebodzic i mijając sklep "Plus" po prawej" jakieś 100 metrów dalej jest uliczka w lewo. Od tego skrętu do basenu jest jakieś 300 m. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś uliczka ta była jednokierunkowa i nią wyjeżdżaliśmy w stronę Wałbrzyca, zaś wjazd na basen był: Jadąc dalej na światłach w lewo ( koło stacji benzynowej) i za ok. 300 m w lewo ( powinna tam być strzałka. Tak czy inaczej, mam nadzieję, że wiesz już w jakim rejonie zlokalizowany jest basen odkryty w Świebodzicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasan Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 19.06.06, 15:23 Co do Świebodzic to jest tam basen nie kryty!!Ale moim zdaniem jest tam do d***...moze i woda czysta ale nie radze Ratownicy sa bardzo nie mili i wogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.chello.pl 19.06.06, 16:09 > Ratownicy sa bardzo nie mili i wogóle... No tak ale co robią? Nie ratują topiących? Podtapiają innych? ściągają im kapielówki? sikają do brodzika? skonkretyzuj czemu są niemili pls... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasan Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 21.06.06, 13:06 Moge podać kilka przykładów:Jeden z nich to fakt ze pare razy widziałem jak ratownicy pluli to wody...nie był to zbyt miły widok A nastepny to taki ze jak małe dzieci ok 10 lat sobie biegają albo chlapią sie woda to ratownicy za kare kaza im robic pompki to bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
agusia393 Re: Basen w Szczawnie-Zdroju 21.06.06, 13:25 Ani w Szczawnie, ani na Rusinowie basen nie jest otwarty. I chyba prędko nie będą udostępnione, nie widziałam, żeby na Rusinowie były wykonywane jakieś prace porządkowe w związku z otwarciem obiektu. A przecież dzisiaj mamy już astronomiczne lato, a w piątek koniec roku szkolnego. I co ta młodzież i dzieci będą robiły podczas wakacji ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2O Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:39 dlaczego burmistrz Szczawna nic nie robi w tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:39 To będzie ten basen czynny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:10 a skad wziąść tyle czystej wody za friko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.06.06, 23:21 czy na basenie w szczawnie mozna podgladac w pszebieralni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dóp Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.06.06, 07:37 > czy na basenie w szczawnie mozna podgladac w pszebieralni? Tak, w pszebieralni moszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:03 I co czynny juz jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dóp Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.06.06, 21:05 > I co czynny juz jest? Jeszcze nie. Same niecki ogrodzone sa tasma; pewnie cos tam grzebia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 27.06.06, 08:50 W sumie basenen w Szczawnie jest juz otwatry tylko mały szczegół w duzym basenie nie ma wody;)mozna sie kąpac tylko w tym dla dzieci Pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajsek Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:27 bzdury gadacie ... w szczawnie sa 2, baseny napelnione juz woda... a druga sprawa to to ze jak bylem na basenie tydzien temu to jakis zboczeniec obcinal przez plot male dzieci, a pozniej wszedl do srodka juz pod koniec i obcianal na legalu, a kiedy zapytalem go co tak sie gapi to powiedzial ze '' aaa tak sobie patrze na wode '''....lol bez komentarza.. ps. a jeszcze pamietam ze cos tam zagadywal do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrafka Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.um.slupsk.pl 20.07.06, 12:32 W Darłówku jest Park Wodny. Są baseny z podgrzewaną morską wodą i wiele innych atrakcji.Jest super.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:20 A w Poznaniu są Miedzynarodowe Targi Poznańskie. I co z tego? Kogo obchodzi co jest w Darłówku jeśli rozmowa dotyczy Wałbrzycha. Czy nie potrafisz dać sobie na wstrzymanie spamerko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Basen w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:43 A jak wygląda stan czystości wody w basenie, w Szczawnie. Słyszałam także o wysokim zadłużeniu basenu w Wodąciogach. CZy to prawda? Woda na basenie w Rusinowej także nie należy do tych najczystszych. Chodzę tam tylko ze wzglądu na fakt, że mieszkam nieopodal. Ale zdecydowanie wolę jeździć na basen do Czech, np. do Mezimesti. Czysta woda, piękny teren, etc. Polecam. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert1254 Re: Basen w Szczawnie-Zdroju 02.06.17, 20:15 witam miło sympatycznie nie ma basenu w Szczawnie jest zamknięty i na Rusinowie tez jest był basen a teras nie ma gdzie pływać wałbrzychu było by zrobić strac i walczyć o basen Odpowiedz Link Zgłoś