Gość: toja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:57 Kto był? Jakie wrażenia? Ciekawa jestem Waszych opinii o tym "wspaniałym" wydarzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Festyn Staropolski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 21:20 Jak na Wałbrzych imreza byla bardzo dobra. Konkurencje "sportowe" byly dla wszystkich i wciagnely mieszkanców śródnieścia bo z innych dzielnic niestety chyba nie dojechali :P. Bylo w deche ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rooski Re: Festyn Staropolski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 21:41 Mi też się podobało... No może oprócz cukrzenia dla "rumuńskiego księcia"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 888 Re: Festyn Staropolski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.07.06, 22:17 było fajnie i bez "wielkich gwiazd" show biznesu można się dobrze bawić i to w Rynku, wystarczy pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Festyn Staropolski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:33 oby wiecej takich imprez organizowanych nie tylko przez OSIR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Festyn Staropolski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 00:22 No a mi się nie podobało. Sam pomysł i atmosfera faktycznie fajna - ludzie się bawili ale jak zwykle organizacja skandaliczna. Jeden dmuchany zamek na który jest wpuszczana trójka tych samych dzieci poza kilometrową kolejką i facet, który nie pozwala dziecku strzelić z łuku bo mu czas minął. No i nagłośnienie okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Festyn Staropolski do toja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.07.06, 10:42 Toytoja ty to chyba jestes sfrustrowanym organizatorem a nie uczestnikiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Festyn Staropolski do toja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:21 masz jakiś problem ze światopoglądem czy co? jak się komuś nie podobało to znaczy, że jest frustratem, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Festyn Staropolski do toja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.07.06, 11:37 W odroznieniu do niektorych mam swiatopoglad i wszystko z nim w najlepszym porzadku. Toi moze sie nic nie podobac, zastanawiam sie tylko czy sama nie jest organizatorka innych wspanialych walbrzyskich rozrywek. I czy aby to nie jest powodem gdakania, a nie obiektywna ocena. A ty co adwokat diabla ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Festyn Staropolski do toja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 00:31 Nie jestem organizatorem. Pojechałam na festyn z dzieckiem i myślałam, że będzie ciekawie. Cóż jedno wielkie rozczarowanie. Przez rynek strach przejść bo połowa osób pali i macha papierosami nie patrząc na platające się dzieci, do zamku czekaliśmy pół godziny i nie posuneliśmy sią ani o krok a przy strzelaniu z łuku pan nawet nie dał obejrzeć strzały bo mu się bardzo spieszyło zwijać stanowisko. I nie była to 22 ale 17.10. Byc może Pan od łuku był umówiony do 17, ale nikt o tym nie poinformował. Ale skoro większość na forum jest zadowolona, to byc może ja po prostu pechowo trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Festyn Staropolski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 08:29 Przy zamku i strzelaniu była kolejka bo robią za darmo. Fjne było ubijanie jaj, dojenie krowy i generalnie atmosfera była super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Festyn Staropolski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:30 było fajnie,ale zawsze może być lepiej. Oby tylko podobne imprezy w Rynku były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorgi Re: Festyn Staropolski IP: 80.50.81.* 03.07.06, 15:21 Lepiej że coś się dzieje, niż miałoby się nic nie dziać w tym naszym kochanym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Festyn Staropolski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 15:34 Zespół Wałbrzuch był super, a Irlandczycy Ekstra, zwłaszcza "wywijający 80 - latek" i 6 letnia skrzypaczka. Ogólnie było co zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sultan Re: Festyn Staropolski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:44 A mi podobała się śpiewająca Irlandka ;) Odpowiedz Link Zgłoś