Dodaj do ulubionych

Festyn Staropolski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:57
Kto był? Jakie wrażenia?
Ciekawa jestem Waszych opinii o tym "wspaniałym" wydarzeniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Festyn Staropolski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 21:20
      Jak na Wałbrzych imreza byla bardzo dobra.
      Konkurencje "sportowe" byly dla wszystkich i wciagnely mieszkanców śródnieścia
      bo z innych dzielnic niestety chyba nie dojechali :P.

Bylo w deche ;)
      • Gość: Rooski Re: Festyn Staropolski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 21:41
        Mi też się podobało...
        No może oprócz cukrzenia dla "rumuńskiego księcia"...
        • Gość: 888 Re: Festyn Staropolski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.07.06, 22:17
          było fajnie i bez "wielkich gwiazd" show biznesu można się dobrze bawić i to w
          Rynku, wystarczy pomysł.
          • Gość: ... Re: Festyn Staropolski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:33
            oby wiecej takich imprez organizowanych nie tylko przez OSIR!!!
    • Gość: toja Re: Festyn Staropolski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 00:22
      No a mi się nie podobało. Sam pomysł i atmosfera faktycznie fajna - ludzie się bawili ale jak zwykle organizacja skandaliczna. Jeden dmuchany zamek na który jest wpuszczana trójka tych samych dzieci poza kilometrową kolejką i facet, który nie pozwala dziecku strzelić z łuku bo mu czas minął. No i nagłośnienie okropne.
      • Gość: Rebel Yell Re: Festyn Staropolski do toja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.07.06, 10:42
        Toytoja ty to chyba jestes sfrustrowanym organizatorem a nie uczestnikiem ?
        • Gość: 666 Re: Festyn Staropolski do toja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:21
          masz jakiś problem ze światopoglądem czy co? jak się komuś nie podobało to
          znaczy, że jest frustratem, tak?
          • Gość: Rebel Yell Re: Festyn Staropolski do toja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.07.06, 11:37
            W odroznieniu do niektorych mam swiatopoglad i wszystko z nim w najlepszym
            porzadku. Toi moze sie nic nie podobac, zastanawiam sie tylko czy sama nie jest
            organizatorka innych wspanialych walbrzyskich rozrywek. I czy aby to nie jest
            powodem gdakania, a nie obiektywna ocena.

A ty co adwokat diabla ?
            • Gość: toja Re: Festyn Staropolski do toja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 00:31
              Nie jestem organizatorem. Pojechałam na festyn z dzieckiem i myślałam, że będzie ciekawie. Cóż jedno wielkie rozczarowanie. Przez rynek strach przejść bo połowa osób pali i macha papierosami nie patrząc na platające się dzieci, do zamku czekaliśmy pół godziny i nie posuneliśmy sią ani o krok a przy strzelaniu z łuku pan nawet nie dał obejrzeć strzały bo mu się bardzo spieszyło zwijać stanowisko. I nie była to 22 ale 17.10. Byc może Pan od łuku był umówiony do 17, ale nikt o tym nie poinformował. Ale skoro większość na forum jest zadowolona, to byc może ja po prostu pechowo trafiłam.
    • Gość: Kasia Re: Festyn Staropolski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 08:29
      Przy zamku i strzelaniu była kolejka bo robią za darmo.
      Fjne było ubijanie jaj, dojenie krowy i generalnie atmosfera była super.
      • Gość: marek Re: Festyn Staropolski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:30
        było fajnie,ale zawsze może być lepiej. Oby tylko podobne imprezy w Rynku były.
        • Gość: Jorgi Re: Festyn Staropolski IP: 80.50.81.* 03.07.06, 15:21
          Lepiej że coś się dzieje, niż miałoby się nic nie dziać w tym naszym kochanym
          mieście
    • Gość: ania Re: Festyn Staropolski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 15:34
      Zespół Wałbrzuch był super, a Irlandczycy Ekstra, zwłaszcza "wywijający 80 -
      latek" i 6 letnia skrzypaczka. Ogólnie było co zobaczyć.
      • Gość: sultan Re: Festyn Staropolski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:44
        A mi podobała się śpiewająca Irlandka ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka