Gość: Jaka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.06, 19:48 Witam serdecznie. Czy moglabym poprosic o opinie o salonie Laurent. Ktorego z fryzjerow polecacie etc. Z gory dziekujee za pomoc i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: Laurent IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.11.06, 20:21 Laurent- bardzo miła atmosfera, świetne kosmetyki (nawet farby nie śmierdzą i nie trzeba siedzieć godzine pod suszarą:) drogawo ale warto!!!! Wszyscy fryzjerzy są profesjonalistami i są sympatyczni choć ja najbardziej lubię swoje włosy oddać w ręce Magdy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Laurent IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 23:28 przylaczam sie - moj glos zdecydowanie na Marcina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Laurent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:52 ja też ja polecam potrafi doradzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaka Re: Laurent IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.11.06, 06:56 Wielkie dzieki za opinie, a mozek ktos jeszcze kogos poleci?:) Buzki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leokadia Re: Laurent IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.11.06, 07:16 Ja uważam, że najlepszy jest pan Wiesiek. To jest poprostu mistrz grzebienia. Polecam go serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Laurent IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.11.06, 09:01 Fajne macie okreslenia :) "oddam swoje włosy w rece ...." "mistrz grzebienia" ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Laurent IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.11.06, 10:41 Jesli chodzi o ciecie to z czystym sumieniem polecam Marcina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Laurent IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.11.06, 19:19 polecam panią Bożenkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Laurent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:39 a ile mniej więcej kosztuje balejaż? ile za ostrzyżenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Laurent IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.01.07, 13:39 polecam Panią Natalię cięcie, farbowanie(2 kolory)plus mycie, masaż i modelowanie - ok. 175 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Laurent IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.01.07, 17:10 to prawie darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlanTowa 48 Re: Laurent IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.01.07, 18:49 Salon jak salon ale obok niego miesci sie slynna BlanTowa ! Pozdro dla kazdego z B48 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Laurent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:11 Salon dla snobów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Laurent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:31 chodze tam czesto i salon nie jest dla snobow JEST dla osób ktore nie lubia spedzac dużo czasu rano aby sie uczesac strzyżenie kosztuje ale warto czy gdzies jeszcze robia taki masaż glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Laurent IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.01.07, 19:52 Ała.. co ty pleciesz.. ze niby jak sie chodzi do fryzjera o polowe tanszego to trzeba codziennie godzinami sie czesac, zeby wygladac jak czlowiek?? chyba ktos cie kiedys mocno skrzywdzil.. a tak poza tym- znasz pojecie interpunkcja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedko Re: Laurent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 10:18 to ten Marcin (on ma 25 lat?)- co ma dziewczynę taką blondynkę? Bodajże Justyna ma na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Laurent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 22:32 W salonie AGNIESZKA robia switny masaz bardzo dobrze strzyga ibardzo sprawna obsluga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Laurent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 22:35 W miescie na slowackiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Laurent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 22:40 Zgaddzam sie z opinia ze Laurent jest dla snobow !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś