Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    28.09.05, 18:31
    Prada
    www.modaonline.it/publications/articlemodaeng.asp?cart=26995
    Marni
    www.modaonline.it/publications/articlemodaeng.asp?cart=27011
    Obserwuj wątek
      • jaleo Re: Wiosna 06 28.09.05, 22:55
        Tu mozna obejrzec wszystkie kolekcje wiosna/lato 2006:

www.glamourmagazine.co.uk/fashion/shows/Couture.asp
        Ja z niecierpliwoscia czekam na damska kolekcje McQueena na paryskim RTW, bo
        zimowa kolekcja mnie powalila na kolana. McQueen z kazdym sezonem jest coraz
        doskonalszy.
        • miumiu75 Re: Wiosna 06 28.09.05, 23:49
          Tez jestem ciekawa kolekcji McQueena, to najlepszy projektant w tej chwili.
          Jutro mam zamiar pojsc przymierzyc te moherowa sukienke w kolorze czarnym, sa
          tez niebieskie czy turkusowe, nie pamietam. Od dluzszego czasu na nia choruje.
          Mam nadzieje, ze bedzie zle wygladac:)

Roland Mouret rowniez mi sie podoba.

• sorbet Re: Wiosna 06 29.09.05, 00:29
            Najbardziej czekam na trzy CdG, Junya Watanabe i Under Cover.
            • jaleo Re: Wiosna 06 29.09.05, 23:04
              sorbet napisał:

> Najbardziej czekam na trzy CdG, Junya Watanabe i Under Cover.
              >

O to kolega awangardowy...
          • jaleo Re: Wiosna 06 29.09.05, 22:58
            miumiu75 napisała:

> Tez jestem ciekawa kolekcji McQueena, to najlepszy projektant w tej chwili.
            > Jutro mam zamiar pojsc przymierzyc te moherowa sukienke w kolorze czarnym, sa
            > tez niebieskie czy turkusowe, nie pamietam. Od dluzszego czasu na nia choruje.
            > Mam nadzieje, ze bedzie zle wygladac:)

A widzialas te jego garsonki z Jesien/Zima 2005? Sa w nieglupiej cenie, jak na
            designerska garsonke.

>
            > Roland Mouret rowniez mi sie podoba.

No on tez ma super kolekcje. A facet jeszcze mlodziutki.
            >
            • miumiu75 Re: Wiosna 06 30.09.05, 18:21
              Widzialam niektore. Bardzo podobala mi sie ta brazowa sukienka z tweedu z takim
              ladnym krzyzowanym dekoltem. Ale troche sie rozczarowalam materialem, okropnie
              gryzie.
              Moherowej jeszcze nie mierzylam. Dopadlo mnie jesienne przygnebienie, nic mi
              sie nie chce i wyjatkowo sie sobie nie podobam:)

Pozdrawiam
              • sorbet Paryż :-) 03.10.05, 00:46
                news.search.yahoo.com/news/search?p=yamamoto&ei=UTF-8&fl=0&c=news_photos
                • myszka_333 wiosenna Prada 03.10.05, 00:56
                  Prada
                  www.style.com/slideshows/fashionshows/S2006RTW/PRADA/RUNWAY/00200m.jpg
                  www.style.com/slideshows/fashionshows/S2006RTW/PRADA/RUNWAY/00060m.jpg
                  www.style.com/slideshows/fashionshows/S2006RTW/PRADA/RUNWAY/00240m.jpg
                  www.style.com/slideshows/fashionshows/S2006RTW/PRADA/RUNWAY/00310m.jpg
                  www.style.com/slideshows/fashionshows/S2006RTW/PRADA/RUNWAY/00470m.jpg
                  www.style.com/slideshows/fashionshows/S2006RTW/PRADA/RUNWAY/00510m.jpg
                  • myszka_333 Re: wiosenna Prada 03.10.05, 01:35
                    www.style.com/fashionshows/collections/S2006RTW/complete/thumb/MIUMIU
                    bardzo mi się podoba, o wiele bardziej niż Prada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka