Dodaj do ulubionych

ANGELO MIKE W K10

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.12.06, 15:51
DNIA 19.01.2007 W KLUBIE MUZYCZNYM K10 ZAGRA ANGELO MIKE Najlepszy DJ 2002,
2003 oraz Najlepszy DJ 2004. JAKO pierwszy Polak zagrał na Mayday w
Dortmundzie na głównej scenie oraz na festiwalu Soundtropolis pod Berlinem.
Jak dotąd gościł również na festiwalach Creamfields (Praga, Czechy) oraz
Nature One (Pydna, Niemcy).Zagrał z TIESTO ,Marco V, Above&Beyond, Junior
Jack&Kid Creme, Tom Novy, ATB , Armin van Buuren I WIELOMA INNYMI....
........ZAPRASZAMY.........
Obserwuj wątek
    • Gość: Sunrise Re: Angelo Mike IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.12.06, 16:18
      o fuck musze tam byc :) wkoncu K10 bierze sie za normalne prowadzenie klubu i
      zaprasza Dj :D:D a Angelo Mike niezle gral na Sunrise Festival 2005 :D:D o fuck
      ale sie szykuje jampa nie zabraknie mnie tam :D prosze to potwierdzic
      a nie ze to sciema jest ???!!!!
      zaprasza Dj :D:D a Angelo Mike niezle gral na Sunrise Festival 2005 :D:D o fuck
      zaprasza Dj :D a Angelo Mike niezle gral na Sunrise Festival 2005 :D:D o fuck
      • Gość: ja Re: Angelo Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:44
        Sunrise ty buraku,,,, kiedys cie szanowałem a teraz sie baznisz ,,andzelo majtkiem''
        • Gość: ;/ Re: Angelo Mike IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.12.06, 17:45
          dokladnie...szrance waliles a teraz sie buraczysz....co sie k**** dzieje ?
      • Gość: ;/ Re: Angelo Mike IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.12.06, 17:44
        po tu nam ta pała ?
        • Gość: sunrise fest... Re: Angelo Mike IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.12.06, 18:35
          sorki ale nie jestem tym dj sunrise o ktorego wam chodzi... dalem sobie nicka
          takiego bo jestem wielkim fanym tej imprezy sunrise festival a dawniej sunrise
          with ekwador. wiec nie wyzywajcie dj'a co tego nie pisal.. a angelo mike pokaze
          wam jak gra.. jak nigdy nie slyszales go na zywo wiec sie nie wypowiadaj
          • Gość: ;/ Re: Angelo Mike IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.12.06, 18:44
            ale wiem kto to i co prezentuje...burak komercyjny,,,kiedys gral klase...
    • Gość: do k10 Re: angelo mike w k10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.12.06, 19:14
      wszystko fajnie i w ogole.. ale to chyba dopiero sa plany lub bajeczka nie ??
      bo na oficjalnej stronie angelo nic nie ma wpisanego o 19.01.07r. a juz ma
      zapis w do 20 stycznia :P
      • Gość: ;/ Re: angelo mike w k10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.12.06, 21:00
        bo on pieprzy wpisywac tam walbrzych jako booka na bibe..on gra dla walbrzyskich
        burakow dla KASY...
      • Gość: duze P Re: angelo mike w k10 IP: 81.15.135.* 13.12.06, 15:18
        chyba zle szukasz ;] jest na jego oficjalnej stronie napisane, ze 19.01.07 gra
        w k10! ;]
        • Gość: do Duzego P Re: angelo mike w k10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.06, 17:55
          nom teraz ziomus pisze.. jak bys wszedl od razy kilka min pozniej po zalozeniu
          tego posta to jeszcze nie pisalo :) Peace
          • Gość: Anonim Re: angelo mike w k10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.06, 18:06
            ale to nie zmienia fakt ze laski z k10 smierdza rybami
            • Gość: :) Re: angelo mike w k10 IP: 81.15.135.* 13.12.06, 18:56
              spadłem z krzesła ze śmiechu, ale dowaliłeś - dobre :)
            • Gość: ziom Re: angelo mike w k10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.06, 19:04
              ale chyba niektore sie myja pod pachami nie ???
    • Gość: ala Re: ANGELO MIKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 19:59
      ile wstep??
      • Gość: Anonim Re: ANGELO MIKE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 20:21
        kogo obchodzi wstep do jakiegos cuchnacego i zapoconego k10 gdzie bawia sie
        niepodmyte dziewczyny smierdzace rybami i niedogoleni chlopcy ?
        • Gość: ANONIM 2 Re: ANGELO MIKE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 20:45
          no dokladnie...syff nic wiecej..smierdzi tam a oni chca tam angelo gejoza
          zapraszac ...<lol>
          • Gość: abstynent Re: ANGELO MIKE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.06, 19:58
            czytajac stronke Angelo widac ze koles umie grac i wie jak zabawic
            klubowiczow :) wiec muzyka powinna byc przednia :) zgadzam sie z tym ze ludziom
            ta muzyka nie bedzie odpowiadac rozumujac ich plytkosc i przywiazanie do
            cotygodniowej komercji :/ obawiam sie jednego.. K10 nie ma oswietlenia
            porzadnego tylko ten zielony laser co wysokich lotow nie jest i oczywiscie
            naglosnienie ;/ pozyjemy zobaczymy :) aha i na koniec ... Dziewczyny prosze sie
            wymyc przed baletami zeby rybami nie walilo na sali :D
            • Gość: ....... Re: ANGELO MIKE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.06, 23:08
              nawet gdzyby przyjechał tiesto to i tak wiesniaki z wałbrzycha by marudzili
              lepiej idzcie na zakupy do tesco
              • Gość: aninim gal Re: ANGELO MIKE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.06, 23:19
                a co to ku.. jest tiesto ? jeszcze wiekszy łeb niz angelo ....walic ich w dupskoo
                • Gość: do anononim i anin Re: ANGELO MIKE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.06, 16:24
                  zalewacie pedalskie padliny net swoim ścierwem aż cuchnie od was wszędzie
                  najprawdziwszym zgniłym smrodem
                  • Gość: bramkarz Re: ANGELO MIKE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.06, 19:00
                    k10 cuchnie rybami i przepoconymi babskimi majtami dlatego zawsze stoje na
                    zewnatrz
                    • Gość: dry Re: ANGELO MIKE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.06, 22:19
                      dlatego tak tam smierdzi bo klimatyzacja nie jest czyszczona
                      • Gość: Studentka Re: ANGELO MIKE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.12.06, 12:22
                        Smierdzi to od ciebie obsesyjną zawiścią.Ja iwielu moich przyjaciół chodzimy
                        czsem do tego clubu i napewno będziemy tam w sylwestra i na Angelo Mike,dlatego
                        zbędnie się produkujesz w tym wątku-HIENO!
                        • Gość: :) Re: ANGELO MIKE IP: 81.15.135.* 15.12.06, 14:07
                          Ciekawe, bo jakoś nikt z moich znajomych studentów tam nie chodzi bo są to
                          normalni studenci, a nie osoby, ktorym wydaje się że są studentami - chyba, że
                          studentami wyższej szkoły seksu no to wszystko wyjaśnia ;)
                          • Gość: bramkarz Re: ANGELO MIKE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.12.06, 18:10
                            Mialem juz propozycje seksu od cuchnacych i niepodmytych studentek a studenci
                            proponowali mi towar za wstep. A w damskich kiblach podpaski wywalone do
                            muszli. Nie wszystkie nosza allwaysy
                            • Gość: bramkarz2 Re: ANGELO MIKE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.12.06, 03:26
                              dobry wampir z ciebie ! wylizałeś wszystkie podpaski do syta :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka