Dodaj do ulubionych

Salon202-Obłuda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 00:36
Dzis będąc w salonie 202(obok huty karol) obserwowałam Jak właścicielka
wciskała na siłe kobiecie sukienkę ,która była dwa nr za mała,tłuszcz wylewał
się bokami,po porostu wyglądała tragicznie,ale za namową kupiła .Niewiem czy
nie widziała się w lustrze,obok zresztą stała prawie dorosła córka.Napewno nie
polecam doradztwa tych PAN.
Obserwuj wątek
    • Gość: As Re: Salon202-Obłuda IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.06, 09:41
      To takie typowe w tym mieście.
      • Gość: waldenburczyk Re: Salon202-Obłuda IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.06, 18:01
        Gość portalu: As napisał(a):

> To takie typowe w tym mieście.

O, znow jakis smierdziel za "szcza"wna sie udziela ?
      • Gość: Anna Waligórska Re: Salon202-Obłuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 08:19
        Podpisz się z imienia i nazwiska, a wtedy krytykuj.
    • Gość: slepajula Re: Salon202-Obłuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:38
      masz racje chciałam byc ich klientka ale poczułam sie zle w sklepie ,zostałam oceniona chyba na wstepie i potraktowano mnie arogancko ,jak mysle to sklep chyba dlawybranych ,,poza tym panie były tam takie słodkie az cos , nigdy wiecej tam nie pojde ,
      sklep ten poiwnien z daleka ostrzegac i miec zółte firanki w oknach ,ze to sklep dla tych co wiedza o co chodzi.
      Nigdy wiecej tam nie wejde...
    • Gość: gość Re: Salon202-Obłuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:54
      widziałam tam bluzki- dokładnie takie same jak na manhatanie ale 10 razy
      droższe.
      • Gość: jadwiga Re: Salon202-Obłuda IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.12.06, 01:48
        Dokladnie tak. Wszystkie rzeczy z tego sklepu można dostać na manhatanie ale
        wielokrotnie taniej.
        • Gość: As Re: Salon202-Obłuda IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.06, 11:32
          Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2007 ;-))))
    • Gość: b Re: Salon202-Obłuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 18:58
      To od lat typowe w tym sklepie-ogledziny klientki na wejsciu-czy zasluguje na
      obsluge w tym eksklusivie :)),najlepiej na samym progu powiedziec,ze zostawilo
      sie na chwile pacjentow swoich,zeby tu podskoczyc na zakupy-wtedy panie
      wlascicielki sa przeszczesliwe,ze lepsze towarzystwo zaszczyca ich boutique.Kto
      nie wyglada odpowiednio,moze uslyszec,ze produkty tutejsze sa bardzo drogie i
      panie nie wiedza,czy klientka ma swiadomosc cen w lokalu-zenada.Wciskanie
      starych ciuchow wiszacych od lat-norma w 202.Siostrzyczki i mamusia-obudzcie
      sie-Walbrzych to nie Mediolan
      • Gość: magda Re: Salon202-Obłuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:50
        jest dokladnie tak jak piszecie! bylam tam raz i wiecej nie pojde. ogladalam
        bluzki, ekspedientka podeszla do mnie i powiedziala " ale to bluzeczki sa
        bardzo drogie" i to takim tonem, ze od razu zalozyla ze mnie nie stac! hahaha!
        tak zalosnej kobiety nie widzialam. wole jechac do Wroclawia niz dac zarobic
        tak glupim babom
    • Gość: mgfyjdk Re: Salon202-Obłuda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.07, 14:15
      A co w tym sklepie jest takiego fajnego?? jakie tam maja ciuszki?? ile razy
      tamtendy jechałam widzialam wystawy pełne ubrań dla pań po 60-tce. Moim skromnym
      zdaniem eleganckie wałbrzyszanki ubieraja sie w monnarii lub jada do wrocka. A
      jeśli ciuszki są podobne do tych z manhatanu to gratuluję wszystkim panią, które
      je zakupuja po nizszych cenach :)
    • Gość: alice Re: Salon202-Obłuda IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.07, 19:36
      Drogie Panie nie przesadzajmy. Nie jestem wielbicielka tego sklepu, ale
      porownywanie ubran z 202 i twierdzenie ze wszystkie jak to napisala ktoras z
      pan mozna znalezc na manhattanie to juz przesada. To ze ekspedientki wciskaja
      towar to juz praktycznie wszedzie norma i trzeba byc samokrytycznym. Kupilam
      tam w sumie tylko raz, sukienke na studniowke i bylam bardzo zadowolona, mialam
      niepowtarzalna kiecke.
      Monnari to faktycznie fajny sklep, ale tam tez panie na wstepie obcinaja
      klientke i od tego uzalezniaja jakosc obslugi mimo ze ich pensja pewnie nie
      wystarczyla by nawet na jeden z plaszczy wiszacych w tym sklepie.
      • Gość: Milano Re: Salon202-Obłuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:03
        No może tylko metka jest inna,ale kiczowate sukienki z tafty wiszą tam nadal na
        wieszakach .Nie wspomnę o czarnym zakiecie na stójce z dodatkami futerka ,który
        kosztuje nadal ponad 500zł i wisi 3 lata.
        • Gość: monisia Re: Salon202-Obłuda IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.01.07, 15:38
          prawda prawda, ciuchy wisza tam po kilka sezonów!!!!!!!!!!!
          Polecam RYŁKĘ na pasażu w AUCHAN - miła i obiektywna obsługa i ładne
          ciuszki!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka