Dodaj do ulubionych

Netbot co z tego masz?????????

20.10.06, 13:15
Tak czytam twoje post i zastanawiam sie co tak bronisz Grabiasową a teraz
Geremkową ? Tak z czystej bezinteresownej życzliwośći ? Niemożliwe !!!!!!!
Geremkowej nie znam więc się nie wypowiadam ale Zosia oj mam niezłe
wspomnienia jeszcze sprzed wielu lat , wtedy to sie działo
Obserwuj wątek
    • netbot Re: Netbot co z tego masz????????? 21.10.06, 08:02
      ja nie bronie nikogo poprostu nie cierpie takich buraków którzy robiąc sobie
      pozytywną kampanie wyborczą kosztem oczerniania innych, sam pracuje w handlu a
      tam jest powiedzenie ze konkurencji się nie oczernia tylko się ją szanuje
      ludzie którzy nie stosują się do tego po prostu przestają istnieć na rynku.
      • netbot Re: Netbot co z tego masz????????? 21.10.06, 08:14
        a ciebie co tak ciekawi to że wypisuje pozytywy o kandydacie którego popieram,
        widzę ze spędza ci to sen z powiek jeżeli zadałeś lub zadałaś sobie tyle trudu
        żeby założyć nowy login zresztą bardzo oryginalny.
        • antynetbot Re: Netbot co z tego masz????????? 21.10.06, 10:20
          Jasne tylko że drogi handlowcu ja już trochę żyję na tym świecie i wiem że za
          darmo to nik tak za nikim nie odstaje a twoja obrona tej pani jest niczym
          obrona Częstochowy , więc nie opowiadaj że takiś bezintresowny
          Myślisz że jak zostanie burmistrzem to obniży podatki a może chodzi o
          inne "możliwośći" ?
          • netbot Re: Netbot co z tego masz????????? 21.10.06, 10:42
            podobnie jak ty swoje przeżyłem i nie myślę że pani grabias obniży podatki ale
            z pewnością da się z nią więcej załatwić niż z obecnie pełniącym urząd
            ejnikiem, ja mam sprawę o którą walczę już od dwóch lat niestety obecny
            burmistrz jak i kierownik zuk nie bardzo kwapią sie do tego pomimo wydeptanych
            już przezemnie ścieżek do urzędu, więc liczę na to że pani grabias pomoże mi
            przy tym gdyż znam ją osobiście.
            Drugą stroną nie cierpię ludzi którzy nie dość że ukrywają się za loginami
            które ciągle zmieniają to jeszcze wypisują niesamowite pierdoły nie znając
            faktów.
    • netbot Re: Netbot co z tego masz????????? 21.10.06, 10:44
      zresztą przy okazji wyboru burmistrza warto także zadbać o dobry wybór radnego
      na swoim okręgu ja także popieram osobę z KWW pani grabias z okręgu nr 8 na
      którym mieszkam
      • azeta2 Re: Netbot co z tego masz????????? 23.10.06, 23:15
        Przynajmniej szczera odpowiedź. Ja natomiast kieruję się innymi kryteriami, nie
        patrzę na swój interes, choć większość w to mi nie uwierzy, ale tak jest. Wolę
        obstawać przy tym co jest, niż ufać naiwnie że będzie lepiej jak porządzi ktoś
        inny. Od czasów komuny wybieramy kolejne partie rządzące, a czy nowe rządzą
        lepiej niż ich poprzednicy? W Chinach nadal rządzą komuniści i tam jest jeden z
        najwyższych wzrost gospodarczy. To nie jest argument na wyższość komunistów, ale
        na to że może być lepiej bez przewrotów i zmian władzy. Liczy sie doświadczenie,
        które wykorzystywane przy podejmowaniu kolejnych decyzji powoduje, że każda
        następna jest lepsza od poprzednich. Tak więc uważam, że i P. Sspolnik czy P.
        Grabias lub nawet inny kandydat po drugiej kadencji bedzie rządzić lepiej niż
        rządził w pierwszej.
        • tojahehe Re: Netbot co z tego masz????????? 24.10.06, 07:37
          azeta2 jest geniuszem "inaczej" w swoich tezach:

<W Chinach nadal rządzą komuniści i tam jest jeden z
          > najwyższych wzrost gospodarczy>

oraz

<w Polsce wszyscy piją>

Nobel za spotrzezenia ha ha
          • netbot Re: Netbot co z tego masz????????? 24.10.06, 14:11
            jak w polsce wszyscy piją to co ty robisz na forum powinieneś leżeć gdzieś w
            rowie zapity, czyba że po flaszce masz więcej odwagi i wtedy udzielasz się na
            forum.
            • tojahehe Re: Netbot co z tego masz????????? 24.10.06, 14:32
              netbot, naucz się czytać txt ze zrozumieniem
              • netbot Re: Netbot co z tego masz????????? 24.10.06, 15:08
                tojahehe, przepraszam ale to nie było do ciebie tylko do osoby od której
                pochodził cytat zapomniałem zmienić tematu postu, sorki
                • lizusujnetbot Re: Netbot co z tego masz????????? 24.10.06, 21:52
                  Ja uważam, że jak burmistrzem zostanie pani Z.G.B. to otrzymasz z tego profity
                  • netbot Re: Netbot co z tego masz????????? 25.10.06, 13:25
                    określ bliżej te profity bo zaciekawiłeś mnie
                    • lizusujnetbot Re: Netbot co z tego masz????????? 25.10.06, 15:22
                      Sam napisałeś gdy zostanie pani Z.G.B.to twoje sprawy zostaną załatwione ,czy
                      się mylę.
                    • lizusujnetbot Re: Netbot co z tego masz????????? 25.10.06, 15:33
                      Napisz ni co takiego zrobiła dla Piechowic, żeby miała zostać burmistrzem Z.G.B.
                      • netbot Re: Netbot co z tego masz????????? 25.10.06, 17:36
                        owszem napisałem że mam sprawe ale o żadnych profitach nie pisałem a w moim
                        rozumowaniu profity oznaczają (wartości pienieżne i inne wartości materialne)
                        takowych od nikogo nie oczekuje sam umiem na nie zapracować,

co zrobiła pani grabias dla piechowic to uznaje za pytanie retoryczne i nie
                        zbyt przemyslane, może spróbuj zadać inne pytanie lub sam sobie na nie
                        odpowiedz równie dobrze mógłbyś zadać to pytanie w stosunku do każdego
                        kandydata na radnego i burmistrza, czy kandydaci ubiegający się o stanowisko
                        radnego muszą już mieć coś na koncie zrobionego dla piechowic, widzę z tego że
                        popierasz obecną ekipę bo oni coś już zrobili dla piechowic, tylko czy coś
                        dobrego.
                        tak na marginesie to czy podniesienie papierka na ulicy i wrzucenie do kosza to
                        też jest coś dla piechowic.
                        • lizusujnetbot Re: Netbot co z tego masz????????? 25.10.06, 18:14
                          Netbot zastanów się nadym
                          Była dyrektorem szkoły w piechowicach i co zrobiła dla tej szkoły zupełnie nic .
                          Przez dwie kadencje pracowała w powiecie i co zrobiła dla piechowic zupełnie nic.
                          Zostanie burmistrzem i co zrobi dla mieszkańców i piechowic tez nic.
                          • netbot Re: Netbot co z tego masz????????? 25.10.06, 20:38
                            powtórze się ale to samo można powiedzieć o pozostałych kandydatach na
                            burmistrza że pewnie nie zrobią nic ale z drugiej strony nie można zakładać że
                            nic nie zrobią trzeba dać szansę i to komuś nowemu bo ejnik już się wypalił na
                            tym stanowisku i o nim faktycznie można powiedzieć że już nie zrobi nic, ale
                            zauważ że jak został burmistrzem na pierwszą kadencję to w piechowicach dużo
                            zrobił, tak samo będzie z nowym kandydatem w przyszłej kadencji napewno na
                            początku będzie dużo robił a potem zdziadzieje tak jak teraz ejnik.
                            Tylko teraz trzeba się zastanowić na kogo zagłosować, najlepiej na kogoś kto ma
                            pewne obycie z strukturach samorządowych a taką osobą jest zapewne pani
                            grabias.
                            Ale zebyś mnie dobrze zrozumiał ja nie narzucam nikomu kandydatury pani grabias
                            poprostu tą są moje przekonania, żyjemy póki co w demokratycznym kraju i każdy
                            zrobi to co uważa za stosowne, najważniejsze jest aby pójść do wyborów.
                            pozdrawiam
                            • 69iwona Re: Netbot co z tego masz????????? 03.11.06, 13:25
                              Masz trochę racji do do tego.
                              Jednak musimy liczyć się, że zbyt duzo nowy burmistrz nie zrobi nic w 1 roku
                              urzędowania, bo obecny burmistrz i rada zatwierdziła budżet. nowy może nam
                              pokazać swój dopiero na koniec 2007 na rok 2008r. Więc nie wymagajmy dużo od
                              nowgo nie zależnie kto wybra (Oprócz obecnego)

Jednak notbot ciagle gdzieś wyłaniasz Zosię. Jest fajna kobietą i była dobrze
                              zorganizwoaną dyrektorką. Jednak jako Radna powiatu araczej wiceprzewodnicząca
                              Rady nic nie zrobiła dla Naszego Miasta a w radzie siedzi od 1999 roku - nie
                              uważasz sporo czasu, zero efektu.

Teraz też startuje - co powinna Zosia zrobić jeśli wejdzie na stołek burmistrza
                              i radnego powiatu?
                              Wnisokuję, że jest łapczywa na stołki. Tak dwu-ulicowośc albo tu albo to gdzie
                              się uda.
                              Nasi mieszkańcy bardzo powinni się zastanowić nad kandydaturą Zosi G-B
                              • leslaw12 Re: Netbot co z tego masz????????? 03.11.06, 16:55
                                iwonka czy twoim zdaniem"łapczywi na stołki" są też : rębisz,ejnik,spolnik bo
                                kandydują na radnego i burmistrza? Czy panów może oceniasz łagodniej?
                                • 69iwona Re: Netbot co z tego masz????????? 03.11.06, 20:47
                                  nie chodzi o "łapyczwość na stołki burmistrza" tylko co zrobi Pani która
                                  jednicześnie startuje na to stanowisko i na radnego powiatu.
                                  Dal twojej informacji jest jedną z dwóch osób na które biorę pod uwagę w dniu
                                  wyborów. Jak się mówi w będzie druga tura to wtedy postawię na Panią Z.
                                  • netbot Re: do iwony 06.11.06, 15:54
                                    takie pytania a co pani Zofia zrobiła dla miasta będąc radną powiatu traktuje
                                    jako retoryczne, bo jak mogła coś zrobić jeżeli burmistrz szanowny ejnik
                                    blokował wszystkie inicjatywy wychodzące nie od niego.
                                    • 69iwona Re: do iwony 06.11.06, 21:13
                                      po to wybraliśmy ją na tyo aby nas w powiecie reprezentowała. A nie brałą tylko
                                      pieniądze za bycie wiceprzewodnicząca. Tu burmistrz nie ma tak do konca władzy,
                                      ponieważ Pani Zofia (którą mozna powiedzieć lubię) ma większe wpływy i Ejnik nie
                                      przeszkadzał by, gdyby coś jednak w okresie 1999-2006 zrobiła do dla NAS.
                                      • netbot Re: do iwony 06.11.06, 21:20
                                        w tym akurat mylisz się, burmistrz ma niestety największą władzę jako burmistrz
                                        a coż mogłaby zrobić pani zofia jeżeli starostwo powiatowe popiera niestety
                                        Ejnika.
                                        • panterka_k Re: do iwony 06.11.06, 21:59
                                          cóż ma zrobić? heh, walczyć. Walczyć o swoje, widocznie Ejnik ma większą siłę
                                          argumentów.
                                          • 69iwona Re: do iwony 06.11.06, 22:15
                                            poniższy post jest do netbota
                                        • 69iwona Re: do iwony 06.11.06, 22:12
                                          nie jest tak jak piszesz? Może dużo, a jeżlei się ktoś orientuje kto jest w
                                          Zarządzie to to samo ci powie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka