Dodaj do ulubionych

WORD zmiany?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 13:19
ciekawe czy teraz bedzie sie krócej czekało na egzamin?
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawski Re: WORD zmiany? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 14:15
      a dokad pójdzie Zareba
      • Gość: Piotr Re: WORD zmiany? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:46
        Podobno zmienił się Zarząd w powiatowych władzach wałbrzyskiego SLD. Ponoć
        większość zasiadających w nim członków to młodzi ludzie. Czy to prawda?
        • Gość: wania Re: WORD zmiany? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.04.07, 16:04
          jakie zmiany i co ma do tego SLD?
        • Gość: Gość Re: WORD zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 19:34
          Do Piotr - jebnij sie chlopie obuchem w łeb !!! Temat o Word, a ten wyskakuje
          jak debil z wladzami SLD - masz Ty rozum wogole ???
          • Gość: xxx Re: WORD zmiany? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 08:36
            Z WORDU wylecial Kołdon Pisowiec, co też pocznie biedaczyna....że mu kartofle
            nie pomogły, może do MZK wróci
            • Gość: Paweł Re: WORD zmiany? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 08:44
              Kołdon chyba się z tym źle nie czuje bo w NWW piszą że właśnie wyleciał sobie
              na wakacje do Egiptu, to pewnie kolesie szykują mu kolejną ciepłą i dochodową
              posadkę.
    • Gość: czyścioszek Re: WORD zmiany? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.07, 10:24
      A nie zapytacie kto jest następcą?
      Chcecie wiedzieć?
      • Gość: Gość Re: WORD zmiany? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.07, 13:00
        Wywiad z nowym Dyrektorem WORd Wałbrzych:

www.nww.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=9679&Itemid=47
    • Gość: Edyta Re: WORD zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 16:09
      W Wałbrzychu jest możliwośc zdania za łapówke?słyszałam że nie chcą brać
      • Gość: Gość Re: WORD zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:39
        Jak ja bym był egzaminatorem to też bym nie bral. Po co sie narazac i tracic
        stałą prace dobrze płatną ? Nie dość ze prace można stracic to jeszcze można
        pojsc za kratki. Tez slyszalem ze w W-chu egzaminatorzy nie biorą.
        • Gość: arni Re: WORD zmiany? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.07, 18:10
          raczej trudno żeby wzieli,cały egzamin kamerowany,jak ktoś wjedzie w słupek na
          placyku czy wymusi pierszenstwo na mieście, lub wymyśli coś innego to nie da
          sie tego wymazać:)Pozatym dobrze zarabiają nie muszą kombinować.
          • Gość: HIREK Re: WORD zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:14
            Nastepca p.Koldona zostal oby tylko tymczasowo przydupas WIELMOZNEGO p.
            Chlebowskiego.
            • Gość: taaak Re: WORD zmiany? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.04.07, 21:22
              Facet pracował w biurze u Chlebowskiego i wiadomo o co chodz ...
              • Gość: czyścioszek Re: WORD zmiany? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.04.07, 22:10
                Chodzi o to, że jest przyszłym zięciuniem pana Chlebowskiego....kumacie?
                • Gość: niekumaty Re: WORD zmiany? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 10:58
                  Nie kumam bo facet jest żonaty ma dwoje dzieci . . .
                  • Gość: Alutka Re: WORD zmiany? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.04.07, 13:04
                    A co żonaty to nie może być przyszłym zięciem? Weżmie rozwód i już. U nas dla
                    jakichkolwiek korzyści wszystko można zrobić.A z łapówkami to prawda boją się
                    brać. Ale jak wszystko ucichnie to zacznie się na nowo branie i zdawanie.
                    • Gość: doda Re: WORD zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 21:56
                      a resztę tez zmienią? zastepcę, żony poprzedników itd.
                      • Gość: tak jest Re: WORD zmiany? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.04.07, 22:44
                        PO jak zwykle bez oglądania się na kogokolwiek wyj...ło kogo chciało i nie
                        ważne że lokalnie jest z PiS-em w koalicji. Tak to się robi panowie. Najpierw
                        na kolanach zabiegało o poparcie dla Kruczka a teraz won. Pokaż teraz swoją
                        mądrą mine pośle Giovanni wszak to ty o to zabiegałeś. Amen.
          • Gość: jaga Re: WORD zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:41
            Słuchajcie egzaminatorzy są teraz super zgasł mi na trasie parę razy samochód i
            już nie chciałam nawet jechać dalej, a on mi mówił, abym się nie poddawała i
            jechała dalej nawet egzaminator za mnie rozpoczął hamowanie jak przechodził
            pieszy po przejściu i mimo to powiedział mi, że to przez mój stres i zdałam!!!
            Inni znajomi też mieli podobne zdarzenia i zdali. Także widzicie mimo tych kamer
            są bardzo ludzcy i nawet potrafią pomóc zestresowanej osobie bez żadnej korupcji.
            • Gość: miki Re: WORD zmiany? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.07, 21:54
              Akurat. Jakby Ci zgasł to do widzenia.No chyba że masz nogi po samą szyję i to
              coś jeszcze.Nie piernicz totalna bzdura.Piszesz że zgasł Ci kilka razy? Nie
              sciemniaj dziewczyno bo żaden kursant Ci nie uwierzy.
              • Gość: kierowca Re: WORD zmiany? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.07, 08:02
                A ja wierzę bo też miałem podobną sytuację.
                • Gość: ^^^ Re: WORD zmiany? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 12:58
                  Myślałem że Kołdon na zasiłek pójdzie jak go wywalili z WORD a tu szykują już
                  mu kolesie stołek prezesa w MZB - normalnie super!!! co za kraj
                  • Gość: jaa Re: WORD zmiany? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.04.07, 15:13
                    dokladnie hehe na trasie moze ci zgasnac max 2 razy a za 3 dowidzenia :) ale co
                    tam pani z worda musiala cos napisac
                    • Gość: chałda wengla Re: WORD zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:42
                      co cóż to za pani? tam takiej nie ma!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka